Cele mai nepotrivite combinaţii de zodii în dragoste

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cele mai nepotrivite combinaţii de zodii în amor


Taur şi Berbec:

Una dintre cele mai ghinioniste combinaţii! Ambele semne zodiacale sunt încăpăţânate, iar Berbecul este recunoscut pentru ambiţia lui de nestrămutat. Dacă aceştia îşi pun în cap ceva, cu siguranţă vor ieşi scântei la prima neînţelegere. Pentru că Taurul este mai cerebral, va cere explicaţii peste explicaţii dacă Berbecul vrea să se despartă de el, iar cel din urmă va da bir cu fugiţii, pentru că nu suportă să se justifice în faţa nimănui.


Săgetător şi Taur:

Săgetătorul este mult prea energic pentru comodul Taur, iar cheful lui de distracţia l-ar putea obosi şi enerva pe cel din urmă. Aceste trăsături ale Săgetătorului sunt greu de gestionat de către Taur, iar relaţia lor nu are viaţă lungă.






Vărsător şi Rac:

Nevoia de libertate a Vărsătorului este enervantă pentru Rac, un familist convins. Racii au nevoie de dragoste şi atenţie, în timp ce Vărsătorii sunt mai reci şi preferă să nu dea totul într-o relaţie.


Capricorn şi Gemeni:

O reţetă pentru dezastru – aşa poate fi descrisă relaţia dintre aceste două semne astrologice. Combinaţia dintre spontaneitatea şi cheful de distracţie ce îi reprezintă pe Gemeni şi nevoia de planificare în amănunt a Capricornilor nu este una câştigătoare pe plan sentimental. Capricornul vrea să simtă mereu că deţine controlul în relaţie, iar spiritul dual al Gemenilor îl frustrează, aşa că drumurile lor se vor despărţi rapid.


Scorpion şi Leu:

Leii vor să fie adulaţi, în timp ce Scorpionii sunt semnele astrologice cel mai puţin probabile să facă acest lucru. Scorpionii sunt foarte direcţi, chiar dacă adevărul doare, iar asta îl îndepărtează rapid pe sensibilul Leu, care nu suportă uşor criticile. În plus, Scorpionii sunt adesea geloşi, trăsătură pe care Leii o detestă.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS