Topul zodiilor care se potrivesc cu Peștii

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Topul zodiilor care se potrivesc cu Peștii


Zodii compatibile cu Peștii. Copii zodiacului sunt pe cât de adorabili și prietenoși, pe atât de încăpățânați și mofturoși. Naivi, dar sinceri și loiali, Peștii cred cu tărie în dragostea nemuritoare și compară în fiecare clipă relația pe care o au cu imaginea lor idealizată despre iubire. Își găsesc cu greu persoana potrivită, însă, atunci când devin siguri că au făcut alegerea corectă, se dedică trup și suflet, pentru toată viața.


RAC:

Cu Racii se înțeleg Peștii cel mai bine. Două zodii de ciudați, cu un comportament bizar și imposibil de anticipat. De ce reușesc să fie o echipă redutabilă, nici ei nu știu exact. E o chestie ce ține de chimie, pentru că, deși sinceri, nu știu să comunice eficient și mai mult rău fac atunci când încearcă să-și exprime gândurile. Cumva, Racii și Peștii se înțeleg din priviri, fără a spune lucrurilor pe nume, bazându-se pe intuiție și impulsul de moment. În relația de cuplu, cele două zodii se completează reciproc și trăiesc într-o atmosferă senină și relaxată. Lucru de apreciat, ținând cont că atât Racii cât și Peștii, lăsați singuri, transformă orice experiență într-o dramă de proporții. Împreună, însă, devin strălucitori în viața de zi cu zi și își împrumută reciproc din calități.






PEȘTI:

Între ei, Peștii reușesc să-și facă de cap nestingheriți. Dacă cineva ar sta să-i filmeze, ar ieși o capodoperă cinematografică. Nici urmă de normalitate în comportamentul lor. Sunt copii în adevăratul sens al cuvântului, pentru care vârsta nu reprezintă decât o cifră. Este o adevărată minune faptul că reușesc să supraviețuiască și să ducă o viață normală, ținând cont că, de fapt, nu fac decât să se joace fără încetare și să mimeze activități de oameni mari, atunci când merg la serviciu sau au de rezolvat probleme. Loiali și mereu puși pe glume, Peștii sunt complet feriți de stres și griji, deși au grijă să își ia zilnic porția de dramă - de obicei, din motive lipsite de importanță. În dragoste sunt o echipă formidabilă, care transformă casa într-un cămin plin de suflet și culoare, unde buna-dispoziție se simte din pragul ușii.






LEU:

Extremele se atrag, altfel nu există niciun motiv pentru care Peștii și Leii reușesc să se înțeleagă atât de bine. Unii sunt naivi, visători și cu o imaginație debordantă, ceilalți luptători, orgolioși și mereu conectați la realitate, atenți la tot ce mișcă în jur. Și, cu toate acestea, împreună devin formidabili și se completează reciproc. Nicio urmă de neînțelegere între aceste două zodii compatibile, deși ar putea să o țină într-o ceartă fără întrerupere, la cât de diferiți sunt. Vor lupta împreună, cot la cot, pentru dorințele lor comune, dar nu vor ezita să-și urmărească și propriile vise, sprijinindu-se unul pe celălalt atunci când intervin greutățile.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS