Top 3 al celor mai nesuferite zodii

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Top 3 al celor mai nesuferite zodii


Fecioară:

Fecioara ocupă locul fruntaș în topul semnelor astrologice pe care nimeni nu le are la inimă. Nativii nu sunt deloc oameni răi, însă spiritul lor critic îi scoate pe mulți din sărite, îndepărtându-i chiar și pe cei dragi. Ei se plâng tot timpul de câte ceva și nu pare să îi mulțumească nimic din ceea ce fac ceilalți. Consideră mereu că ei ar fi făcut lucrul respectiv mult mai bine. Deși reprezentanții încearcă să adopte o atitudine constructivă pentru cei din jur, totul iese exact pe dos, iar ei nici măcar nu își dau seama, cel puțin nu la timp.


Leu:

Leii nu sunt întotdeauna greu de suportat într-un grup, dar îi îndepărtează pe ceilalți atunci când încep să se laude. Orgoliul lor atinge cote înalte și atrag instant antipatia asupra lor. De asemenea, faptul că


obișnuiesc să facă glume pe seama celor din jur îi „ajută” din plin să fie nominalizați în topul zodiilor pe care nu le suportă nimeni. Deși ei devin cu ușurință lideri, multe persoane nu le tolerează atitudinea de superioritate, ci îi acceptă doar de formă. Cum nimeni nu se așteaptă ca cei născuți în zodia Leu să se schimbe vreodată în acest sens, ajung să îi ia așa cum sunt, lăsând deoparte așteptările pe care le au în mod normal.


Berbec:

Impulsivitatea nativilor născuți în zodia Berbec, semn de Foc, nu face deloc o impresie bună. Lor nu le ia mult până se enervează, creând uneori impresia că este foarte greu să le faci pe plac. Nu multe persoane din jurul lor îi suportă, dar puține au curajul să le spună acest lucru în față. Nu își dorește nimeni să intre în ținta otrăvitoare a Berbecilor. Personalitatea lor puternică îi face de multe ori să intre în conflict cu cei din jur, astfel că nu mai este de mirare de ce ocupă un loc în topul zodiilor pe care nu le suportă nimeni.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS