Horoscopul zilei de marţi, 13 august 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 13 august 2019


Horoscop 13 august 2019, Berbec:

Nativii din Berbec trebuie să fie foarte atenţi, astăzi, la oamenii din jur. Nu vă încredeţi în anumite persoane pe care doar ce le-aţi cunoscut. Oamenii trebuie să vă câştige respectul, respectiv încrederea. Ascultaţi sfaturile celor cu care aveţi o relaţie foarte bună şi pe care îi cunoaşteţi de mult timp. În final, luaţi decizia pe care o credeţi de cuviinţă. Pe plan personal, trebuie să vă relaxaţi pentru a vă recâştiga echilibrul şi pentru a arăta persoanei iubite ceea ce simţiţi cu adevărat.


Horoscop 13 august 2019, Taur:

Nativii din zodia Taur vor fi nevoiţi, astăzi, să facă ceva ce nu îşi doresc. Nu întotdeauna puteţi să faceţi ceea ce vreţi, motiv pentru care, din când în când, trebuie să faceţi câte un compromis. Acest lucru nu vă minimalizează în faţa familiei sau prietenilor, ci din contră: arată că sunteţi adaptabili şi civilizaţi. Nu vă sacrificaţi pentru un anumit prieten, ci încercaţi să îi oferiţi un sfat pentru a ieşi dintr-o situaţie delicată.


Horoscop 13 august 2019, Gemeni:

Gemenii sunt supuşi, astăzi, unui test. Aştrii vă vor oferi o şansă de a vă schimba întreaga viaţă. Nu vă temeţi de schimbări. Acestea ar putea reprezenta un lucru bun în viaţa voastră. Există totuşi riscul să pierdeţi anumite lucruri sau chiar anumite persoane. Fiţi foarte atenţi la ce se întâmplă în jurul vostru şi bazaţi-vă pe prietenii apropiaţi. Doar împreună cu ei veţi reuşi să câştigaţi.


Horoscop 13 august 2019, Rac:

Cineva care vă e foarte apropiat v-ar putea dezamăgi astăzi. Totul ar putea porni de la un dezacord asupra unei probleme comune. Totuși, ar trebui să îi dați o șansă pentru a se explica, poate a fost vorba doar despre o comunicare greșită. Disputa se poate rezolva astfel fără a pune în pericol o relație care a evoluat atât de bine.


Horoscop 13 august 2019, Leu:

Cuvintele de laudă primite astăzi i-ar putea motiva pe nativii din zodia Leu. Veți avea parte de aprecierile celor din jur pentru munca și eforturile pe care le-ați depus în ultima vreme, dar și pentru ideile strălucite cu care ați venit la momentul oportun. Aveți ocazia să descoperiți astfel că tot ce faceți nu trece neobservat și vă puteți bucura de recompensele pe care le veți primi astăzi.


Horoscop 13 august 2019, Fecioară:

Este o zi în care nativii din Fecioară se pot bucura de o prezență plăcută. Poate fi vorba despre un partener de lucru care vă va face ziua de muncă mai ușoară sau, în plan sentimental, de o persoană pe care o veți cunoaște cu prilejul unei întâlniri romantice. Horoscopul vă recomandă să nu faceți eforturi pentru a fi pe plac cuiva anume. Puteți fi voi înșivă și vă veți simți confortabil în propriul rol.


Horoscop 13 august 2019, Balanţă:

Nativilor din zodia Balanță s-ar putea să le fie greu să fie neutri într-o situație în care li se va cere opinia. Ați putea simți că nu este neapărat treaba voastră pentru a vă implica în această situație, dar uneori, cei din jurul vostru au nevoie de o opinie onestă. Așa că puteți alege să spuneți adevărul. Tot astăzi, e posibil să fiți nevoiți să luați o decizie la o problemă importantă, pe care însă ați tot amânat-o. Dacă vă urmați inima, ați putea avea de câștigat, spune horoscopul.


Horoscop 13 august 2019, Scorpion:

Pentru cei din zodia Scorpion, astăzi e o zi în care pot lua atitudine în fața problemelor stringente. Dacă vă exprimați direct opiniile, ați putea avea de câștigat și așa veți obține și respectul celor cu care colaborați. În schimb, ar fi bine să nu judecați oamenii cu care interacționați doar după aparențe pentru că riscați să vă înșelați, spune horoscopul.


Horoscop 13 august 2019, Săgetător:

Nativii din Săgetători au mari șanse să își facă noi cunoștințe, care ar putea avea o influență asupra voastră. Încercați să învățați cât mai mult din sfaturile și experiența lor, iar asta v-ar putea fi foarte benefic, recomandă horoscopul. În a doua parte a zilei, o veste primită de la cineva apropiat vă va binedispune. Ar putea fi vorba despre soluționarea unei probleme care v-a consumat eforturile multă vreme.


Horoscop 13 august 2019, Capricorn:

Diplomația ar putea fi astăzi aliatul principal al celor din zodia Capricorn. Cu tact și colaborând cu cei din jurul vostru, veți avea șanse să vă atingeți obiectivele propuse, mai ales în plan profesional. După-amiază, o sesiune de cumpărături v-ar putea ajuta să găsiți câteva lucruri de care aveți nevoie. Ar fi bine să evitați însă cheltuielile mari, spune horoscopul.


Horoscop 13 august 2019, Vărsător:

Astăzi, Vărsătorii pot dovedi că au abilități de lider. Ideile voastre s-ar putea dovedi soluția la proiectele pe care le derulați în plan profesional. Tot pentru astăzi, horoscopul vă recomandă în schimb să evitați în a vă angaja într-o competiție, dacă cineva ar vrea să dovedească faptul că este mai bun. Știți bine că sunteți o persoană de valoare și apreciată de cei din jur, nu e nevoie să mai dovediți asta.


Horoscop 13 august 2019, Peşti:

Pentru Pești, dacă astăzi simt că la serviciu e o zi monotonă, ar putea da atenție activităților domestice. În plan personal, e un moment favorabil pentru a face unele schimbări, veți găsi energia necesară pentru a fi productivi și a vă atinge scopul. Poate e vorba despre modificări în casă, poate niște cumpărături sau îndeplinirea unei obligații, pentru a vă încadra în termen.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS