Horoscopul zilei de luni, 5 august 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 5 august 2019


Horoscop 5 august 2019, Berbec:

Berbecii pot pierde sprijinul cuiva foarte important pentru ei. Acest conflict poate provoca o mare supărare acelei persoane pe care v-aţi bazat pentru a vă ajuta în carieră. Fiţi înţelegători, răbdători şi recunoaşteţi dacă aţi greşit. Purtaţi acea conversaţie de care vă este teamă, dar care vă va ajuta să puneţi la punct acest conflict. Abia mai apoi liniştea va fi reinstaurată între voi şi vă puteţi continua drumul spre succes unul alături de celălalt.


Horoscop 5 august 2019, Taur:

O zi uşor obositoare pentru Tauri, dar plină de surprize interesante. Aşteptaţi-vă la multe apeluri telefonice, negocieri foarte grele şi drumuri lungi, în interes de serviciu. Se poate să ajungeţi seara acasă complet extenuaţi, dorindu-vă doar să adormiţi. Perechea voastră sau câţiva amici vă vor face în schimb o vizită neaşteptată, dar vor aduce multă bunădispoziţie. Vă veţi reîncărca bateriile şi veţi petrecere momente frumoase împreună.


Horoscop 5 august 2019, Gemeni:

Gemenii vor afla un detaliu extrem de important. Acest lucru ar putea avea legătură cu o întrebare pentru care nu aţi primit până acum niciun răspuns. Această veste s-ar putea de altfel să vă schimbe viaţa, dar depinde de voi cum vă va influenţa în viitor. Aveţi grijă în afaceri, nu este o perioadă bună pentru a încheia contracte importante sau pentru a vă găsi un nou loc de muncă!


Horoscop 5 august 2019, Rac:

Racii, în această zi, ar trebui să poarte acea conversaţie foarte importantă cu şeful. Dacă aveţi nevoie de o mărire de salariu, este momentul de a vă recunoaşte doleanţele şi de a cere ceea ce meritaţi. Dacă sunteţi refuzaţi, indicat ar fi să vă căutaţi un alt loc de muncă. Aveţi grijă în primul rând de sănătatea voastră, nu este indicat să ajungeţi la extenuare.


Horoscop 5 august 2019, Leu:

Pentru Lei va fi uşor astăzi să se simtă mândri şi să îşi consolideze autoritatea. Asta mai ales datorită evoluţiilor pozitive la serviciu. Fie un proiect personal de succes, fie o idee inovatoare sau o relaţie foarte bună cu unul dintre superiori, vor aduce această schimbare. E important însă, dacă eşti şef, să ai tact atunci când îţi cerţi subalternii. Există riscul să jigniţi pe cineva foarte serios, cu un singur cuvânt, de care nici nu vă pasă.


Horoscop 5 august 2019, Fecioară:

Ai putea să fii cuprins de îndoieli legate de vorbele sau faptele tale. Acordă-ţi puţin timp pentru a separa analiza aceste îndoieli şi a vedea ce ar trebui să te preocupe cu adevărat. Fă asta mai ales dacă de curând viaţa ta s-a modificat major, fie ai divorţat, fie ai rămas fără casă, sau ai închis afacerea pe care o aveai. Seara, acordă mai multă grijă sănătăţii tale.


Horoscop 5 august 2019, Balanţă:

Poţi să ai toată încrederea în farmecul tău personal. Foloseşte-l chiar şi în problemele care apar la serviciu. Zâmbeşte tuturor celor cu care zâmbeşti şi vei vedea că energia ta pozitivă şi se va întoarce în doză triplă. Nu e o zi potrivită să îţi dai demisia, au să faci ceva modificări în casă. Evită conflictele.


Horoscop 5 august 2019, Scorpion:

Cineva te va răni astăzi, cu cuvintele lui. Fie un şef se va plânge de tine, sau vei avea o dispută cu partenerul de viaţă. Nu riposta. Dacă nu vei putea să opreşti reacţia prea emoţională, vei regreta mai târziu acest impuls. Dacă reuşeşti să faci asta, ziua va fi foarte productivă şi cu rezultate bune. E ideal să te ocupi de câteva afaceri financiare.


Horoscop 5 august 2019, Săgetător:

Astăzi, Săgetătorii nu ar trebui să-și piardă timpul cu rețelele de socializare. Concentrează-te pe treburile tale profesionale și pe aspirațiile pe care le ai în carieră. Muncește din greu, inovează și astfel vei străluci printre colegii tăi. Foarte important este să joci cinstit în tot acest proces. Cei care sunt singuri şi îşi caută parteneri ar trebui să-şi îndrepte atenţia către persoanele cunoscute în ultima perioadă. Poate fi un coleg, vecin sau prieten al unui prieten.


Horoscop 5 august 2019, Capricorn:

Capricornii au senzaţia că nu pot să cape de dispoziția foarte proastă pe care o au. Dacă nu te repliezi, există riscul să te iei la harţă cu un coleg de muncă sau cu membri ai familiei. Înainte de a începe un „război” verbal, întreabă-te dacă merită acest lucru? Dacă reușești să rămâi departe de conflicte, totul va merge bine.


Horoscop 5 august 2019, Vărsător:

Pentru Vărsători, 5 august vine pe un val de pozitivitate. Este foarte posibil să ţi se recunoască meritele la serviciu, iar şefii ţi-ar putea face o surpriză frumoasă, anunţându-te că ţi se măreşte salariul. Nu uita, însă, că întotdeauna este loc de mai bine. Aşa că sfatul aştrilor este să continui să-ţi îmbunătăţeşti performanţele. Astăzi, fii bun cu bătrânii, copiii sau persoanele aflate în dificultate.


Horoscop 5 august 2019, Peşti:

Astăzi, Peștii ar trebui să fie singuri. Au nevoie să fie lăsaţi în pace, cu gândurile lor. Foloseşte-ţi energia în auto-dezvoltare și creație. Dacă nu eşti singur, poţi încerca un flirt pe reţelele de socializare. Dar nu planifica vreo întâlnire decât peste câteva zile. Seara, relaxează-te cu un film bun sau cu o carte pe care ai cumpărat-o, dar ai uitat-o undeva pe un raft.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS