Horoscopul zilei de duminică, 4 august 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 4 august 2019


Horoscop 4 august 2019, Berbec:

Cei născuţi în această zodie vor avea nevoie de ajutorul celor dragi în această zi, mai ales în ceea ce priveşte dragostea. Se poate să fi făcut o greşeală destul de mare care să vă afecteze relaţia sentimentală. Cereţi sfatul unor persoane în care aveţi încredere pentru a găsi o soluţie dacă vă doriţi să reparaţi totul şi să restauraţi liniştea în familie.


Horoscop 4 august 2019, Taur:

Cei născuţi în această zodie au nevoie de amici noi. Ieşiţi în oraş, distraţi-vă şi cunoaşteţi persoane alături de care să vă simţiţi bine şi să vă puteţi petrece timpul de acum încolo. Dacă v-aţi schimbat recent locul de muncă sau v-aţi mutat într-un nou oraş, s-ar putea să aveţi o stare majoră de disconfort, o stare stresantă care nu vă va permite să vă bucuraţi de evenimentele din prezent. Dacă vă faceţi câţiva prieteni nu veţi simţi trecerea ca fiind atât de abruptă.


Horoscop 4 august 2019, Gemeni:

Cei născuţi în această zodie ar trebui să fie mai rezervați decât sunt în mod normal. Nu încercați să vă prezentați cu realizări inexistente în faţa celor care vă cunosc cu adevărat. Cei din jurul vostru vor ști când sunteţi nesinceri. Fiţi răbdători şi atenţi şi în privinţa banilor. Nu cheltuiţi mai mult decât ar trebui, mai ales pe obiecte care nu au un scop precis şi de care nu aveţi cu adevărat nevoie.


Horoscop 4 august 2019, Rac:

Racii vor avea parte de o frumoasă surpriză în dragoste. Dacă timpul vă permite aţi putea pleca într-o vacanţă scurtă, în afara oraşului. Vizitaţi o rudă îndepărtată sau câţiva prieteni. Spre seară s-ar putea să aveţi parte de o întâlnire romantică. Simţiţi-vă bine şi bucuraţi-vă de fiecare clipă unul alături de celălalt.


Horoscop 4 august 2019, Leu:

Ar trebui să îi analizezi cu atenţie pe cei pe care îi consideri prietenii cei mai buni. Poate că unul dintre ei profită mai mult de această prietenie şi nu dă înapoi nimic. E timpul să scapi de vampirii energetici şi să te înconjori de oameni care îţi îmbogăţesc viaţa. E un moment bun să te eliberezi de lucrurile inutile din jurul tău. Inclusiv de hainele pe care nu le-ai purtat niciodată, de obiectele de care nu ai nevoie. Poţi s duci îmbrăcămintea la un adăpost pentru persoanele nevoiaşe. Nu te aventura în vreo poveste romantică, astăzi.


Horoscop 4 august 2019, Fecioară:

Ai putea să fii inspirat astăzi şi să îţi vină idei noi despre cum să îţi creşti veniturile. E nevoie însă să adaptezi aceste idei la realitate, dacă vrei să culegi roadele lor. Caută pe cineva priceput să te ajute să începi o mică afacere. Sfaturile pe care le vei primi astăzi îţi vor fi de mare ajutor, indiferent de domeniul la care se referă ele. În dragoste, urmează-ţi instinctele.


Horoscop 4 august 2019, Balanţă:

E posibil să primeşti o vizită neaşteptată de la un prieten sau de la cineva foarte drag. Nivelul emoţiilor tale va fi ridicat. Bucură-te de timpul petrecut cu aceşti oameni şi consolidează relaţia cu ei. Esti sfătuit să nu cheltuieşti impulsiv şi în exces. Dacă eşti singur, e o seară perfectă pe care să ţi-o dedici ţie. O masă sănătoasă, câteva exerciţii fizice şi odihnă, programul perfect pentru tine.


Horoscop 4 august 2019, Scorpion:

Vei simţi această duminică într-adevăr ca o zi în care nu trebuie să mergi la serviciu. Vei face proiecte, petrece mult timp cu familia, sau alături de prieteni. Nu te aventura însă în întreceri, concursuri sau alte jocuri. Nu ai nicio şansă să câştigi şi te vei frustra că nu o faci. Cel mai simplu e să-şi consumi energia reparând ceva în casă.


Horoscop 4 august 2019, Săgetător:

Astăzi, Săgetătorii nu întâmpină nicio problemă. În sfârşit, realizați toate planurile pe care vi le-aţi propus pentru ziua de azi. În plus, vă rămâne timp suficient pentru relaxare. La pachet cu această zi fără stres, este posibil să aveţi parte de câteva surprize plăcute! Poate fi un un cadou din partea unui membru al familiei tale. Poate că este timpul să planifici acea cină romantică împreună cu persoana iubită?


Horoscop 4 august 2019, Capricorn:

Capricornii riscă astăzi să piardă ceva extrem de valoros pentru ei. Poate fi un obiect sau, chiar, iubirea unei persoane. Priviţi această pierdere ca fiind ceva ce face parte din viaţă. Această zi de duminică ar trebui să fie folosită pentru a vă reîmprospăta energia. Dacă ești mai în vârstă, ai grijă de corpul tău astăzi. În niciun caz nu trebuie să faci o muncă fizică grea sau să petreci mult timp la soare.


Horoscop 4 august 2019, Vărsător:

Vărsătorii vor primi toată ziua veşti de tot felul. Aceste informații au legătură cu un membru al familiei și vor provoca unele griji. De asemenea, pot anticipa unele schimbări majore în structura familiei. Spre seară, furtuna trece și apare o perioadă de calm și liniște. După toate aceste conflicte, luați-vă timp pentru relaxare. Lucrați la proiectele artistice pe care le-ați început. Nu mâncați nimic exotic și evitați să flirtați cu persoane străine.


Horoscop 4 august 2019, Peşti:

Peștii vor fi îndepărtați de pasiunea lor pentru artă. Vor trebui să găsească soluţii rapide pentru a-și crește veniturile şi pentru a asigura familiei securitatea financiară. Pestii au succes în orice proiect pe care-l încep, fie că este vorba despre o reparaţie, achiziție sau un plan de afaceri. Vor găsi cu ușurință oameni în jurul lor cu gânduri similare, alături de care vor pune bazele unei afaceri de succes.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS