Horoscopul zilei de miercuri, 14 august 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 14 august 2019


Horoscop 14 august 2019, Berbec:

Aştrii s-au aliniat pentru nativii din zodia Berbec. Veţi primi o mare oportunitate de a avansa în proiectul la care lucraţi, respectiv la locul de muncă ori în afaceri. Profitaţi de această şansă unică pentru a vă schimba viaţa. Nu fiţi însă egoişti şi ajutaţi-i şi pe cei alături de care aţi muncit din greu pentru a ajunge aici. Pe plan personal, aţi putea deveni geloşi fără motiv. Fiţi foarte atenţi la conflictele pe care le-aţi putea isca pentru că riscaţi să pierdeţi încrederea unei persoane apropiate.


Horoscop 14 august 2019, Taur:

Taurii trebuie să se impună, astăzi, în faţa celor care au luat în râs toate performanţele voastre din ultima vreme. Aţi ignorat până acum toate glumele, însă este prea mult. Luaţi atitudine, însă evitaţi conflictele care ar putea degenera. Explicaţi punctul vostru de vedere celor cu care lucraţi şi încercaţi să îi faceţi să înţeleagă. În cazul celor care vor continua, nu vă obosiţi să ripostaţi. Tot astăzi veţi întâlni o persoană cu care veţi lega o frumoasă şi lungă prietenie.


Horoscop 14 august 2019, Gemeni:

Gemenii trebuie să renunţe, astăzi, să se mai streseze din cauza grijilor şi a problemelor. Este momentul să priviţi viaţa cu alţi ochi şi să vă calmaţi. Aţi ajuns într-un punct în care stresul vă poate cauza probleme de sănătate, motiv pentru care trebuie să schimbaţi abordarea. Refugiaţi-vă în braţele persoanei iubite şi eventual faceţi ceva ce nu aţi mai făcut de mult timp: o plimbare, o cină romantică sau o excursie de o zi în natură. Este tot ce aveţi nevoie pentru a trece peste această perioadă încărcată.






Horoscop 14 august 2019, Rac:

Nativii din Rac trebuie să se mobilizeze. În ultimele zile v-aţi simţit oarecum depăşiţi în numeroase situaţii, lucru care v-a deprimat. Dacă veţi continua să vă legaţi de lucruri negative şi de probleme nu veţi reuşi să ieşiţi din acest impas. Voi sunteţi singurii care puteţi schimba ceva în viaţa voastră. Nu vă gândiţi foarte mult timp la pasul pe care urmează să îl faceţi. Ascultaţi-vă instinctul şi inima!


Horoscop 14 august 2019, Leu:

Leii vor avea parte, astăzi, de o victorie răsunătoare. Veţi primi o veste bună în legătură cu un nou loc de muncă sau cu o problemă de familie. Pentru că sunteţi extrem de pasionali, veţi face tot posibilul pentru a demonstra tuturor că meritaţi locul în care aţi ajuns. Tot astăzi veţi primi vizita unei persoane pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp şi cu care nu speraţi să vă mai întâlniţi vreodată.


Horoscop 14 august 2019, Fecioară:

Nativii din Fecioară vor avea parte, astăzi, de numeroase momente de răsfăţ. Profitaţi de timpul liber sau chiar de concediu pentru a vă oferi acele lucruri la care aţi visat. Nu este cazul să vă uitaţi la bani pentru că există suficient timp să faceţi alţii. Acum aveţi ocazia să vă îndepliniţi dorinţele şi nu este loc de ezitare. Împărtăşiţi cu prietenii toate aceste experienţe şi nu ascultaţi comentariile răutăcioase.






Horoscop 14 august 2019, Balanţă:

Balanţele vor primi, astăzi, un cadou neaşteptat. Aştrii v-au pregătit o doză de noroc, astfel că veţi primi un cadou care va veni sub diferite forme. Un câştig de moment, un nou prieten sau poate chiar un premiu uriaş. Fiţi cumpătaţi şi gândiţi-vă că aşa ceva nu vi se va mai întâmpla foarte curând. Profitaţi de moment, însă gândiţi-vă şi la viitor. Împreună cu persoana iubită ori cu familie, puneţi la cale un plan şi îndepliniţi-vă unul dintre visuri.


Horoscop 14 august 2019, Scorpion:

Nativii din Scorpion se vor simţi, astăzi, extrem de iritaţi din cauza unei probleme minore. Încercaţi să eliminaţi doza de stres pentru a nu vă strica întreaga zi. Aţi putea uita ceva ori aţi putea rămâne blocaţi ore în şir, în trafic. Nu este cazul să disperaţi. Până la urmă, veţi ajunge unde v-aţi propus, iar situaţia se va schimba considerabil. Fiţi recunoscători pentru ceea ce aveţi, cel puţin pentru moment, şi evitaţi să vă gândiţi la ceea ce aţi putea avea.


Horoscop 14 august 2019, Săgetător:

Nativii din Săgetător vor simţi, astăzi, gustul amar al dezamăgirii. O rudă sau un prieten vă va dezamăgi cumplit, motiv pentru care vă veţi simţi trişti. Încercaţi să evitaţi să cereţi ajutorul celor apropiaţi ori să cumpăraţi un anumit obiect care se va dovedi a fi inutil. Astfel, veţi elimina orice sursă de nemulţumire care v-ar putea strica buna dispoziţie. Concentraţi-vă pe relaţia voastră şi fiţi mai atenţi cu persoana iubită. Este nevoie de un simplu moment de tandreţe pentru a reaprinde pasiunea.






Horoscop 14 august 2019, Capricorn:

Capricornii vor înţelege, în sfârşit, că doar prin muncă pot reuşi în viaţă. Dacă până acum aţi aşteptat să vi se întâmple ceva bun, începând de astăzi veţi pune piciorul în prag. Munciţi din greu, comunicaţi şi dovediţi că sunteţi profesionişti adevăraţi şi abia apoi veţi culege şi roadele eforturilor depuse. Vă aşteaptă o vacanţă pe care aţi planificat-o împreună cu familia şi prietenii, motiv pentru care este nevoie să faceţi anumite economii.


Horoscop 14 august 2019, Vărsător:

Nu vă grăbiţi să ajungeţi într-un loc sau să rezolvaţi mai multe probleme în acelaşi timp. Faptul că, de obicei, sunteţi foarte grăbiţi nu vă va ajuta cu nimic astăzi. Încercaţi să colaboraţi cu colegii de muncă, şefii sau prietenii pentru a putea duce la bun sfârşit planul. De asemenea, ascultaţi sfatul medicului şi nu vă suprasolicitaţi, mai ales că temperaturile din ultimele zile au fost caniculare. Luaţi pauze dese, hidrataţi-vă şi nu vă enervaţi.


Horoscop 14 august 2019, Peşti:

Majoritatea nativilor din zodia Peşti vor fi, astăzi, foarte alintaţi. Veţi atrage atenţia unei persoane de se# opus, caz în care aţi putea fi puşi în faţa unei situaţii ridicole sau, în cazul celor singuri, în faţa unei situaţii extrem de interesante. Aştrii vă recomandă totuşi să nu amestecaţi afacerile cu plăcerea. Nu vă va aduce nimic bun, ba din contră v-ar putea afecta cariera. Cei care sunt într-o relaţie de lungă durată vor căuta să readucă pasiunea în viaţa lor.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS