Care e luna ta norocoasă în 2020, în funcție de zodie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Top 3 zodii cu capul în nori


Din luna aprilie mai multe zodii vor avea parte de perioade care mai de care mai fructuoase. Află care este luna ta norocoasă din acest an, în funcție de zodie!


BERBEC – APRILIE: În luna aprilie reușești să definitivezi o serie de planuri care au legătură cu profesia ta. Abia din această lună se poate spune că începe anul pentru tine.


TAUR – IUNIE: Vara aceasta planetele se aliniază pentru tine. Vei avea parte de momente fabuloase și vei fi avantajat din punct de vedere sentimental.


GEMENI – MAI: Gândurile tale se concretizează, visele devin realitate și tu vei fi pe val începând cu luna mai pentru tot restul anului.


RAC – IULIE: În luna iulie renaști precum pasărea Phoenix. Toate problemele dispar treptat și câștigi o sumă frumușică de bani.


LEU – AUGUST: În luna august se aliniază planetele pentru tine. Vei primi o ofertă de muncă de nerefuzat.


FECIOARĂ – SEPTEMBRIE: Luna în care visele tale vor deveni realitate este septembrie. E posibil să te stabilești în străinătate.


BALANȚĂ – OCTOMBRIE: În luna octombrie lucrurile se rezolvă pentru tine și grijile dispar una câte una.


SCORPION – MAI: Nu te-ai fi așteptat ca norocul să vină atât de repede, așa-i? În luna mai lucrurile capătă sens pentru tine.


SĂGETĂTOR – OCTOMBRIE: Problemele de familie se rezolvă abia în luna octombrie, așa că ar fi bine să te gândești serios la ce ai de făcut de atunci încolo.


CAPRICORN – NOIEMBRIE: În luna noiembrie visele tale devin realitate, însă în continuare va trebui să muncești mult.


VĂRSĂTOR – AUGUST: Luna august este cea mai norocoasă din an pentru tine. Te așteaptă momente fabuloase. Vei călători mult, te vei distra mult.


PEȘTI – DECEMBRIE:
Luna cadourilor va fi una cu noroc pentru tine. Îți vei schimba complet viața la final de an.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS