Top 3 zodii care îşi găsesc greu fericirea

Top 3 zodii care îşi găsesc greu fericirea


Vărsător:

Nativii Vărsător nu se mulţumesc niciodată cu nimic. Văd defecte în fiecare persoană şi au senzaţia că oricine le e inferior. Ba nu le convine înălţimea, ba zâmbeşte prea multe, ba e prea serio/serioasă, ba e prea libertin/ă, ba e prea monoton/ă. Nu rezistă prea mult alături de cineva şi constant au tendinţa de a le sublinia celor din jur părţile mai puţin bune. Într-o relaţie vor să fie şeful, lucru care nu aduce satisfacţie partenerului şi ajung uşor să se certe.






Capricorn:

Nativii Capricorn au prea multă încredere şi ajung să fie trădaţi, ori nu au absolut deloc şi devin paranoici cu privire la orice face sau spune persoana pe care o îndrăgesc. Au senzaţia că nu sunt buni, capabili să întreţină o relaţie, pentru că nu au încredere în propria persoană. Cei aflaţi sub acest semn zodiacal au nevoie de o persoană calmă, cu multă răbdare, care să le ofere mai multă stimă de sine şi care să le înţeleagă toate insecurităţile.






Taur:

Mari ghinionişti în dragoste sunt şi Taurii care ajung la divorţ nu doar o dată, ci de mai multe ori de-a lungul vieţii. Sunt euforici, romantici şi visători, dar tind să se grăbească în luarea deciziilor. Abia mult mai târziu realizează că nu sunt fericiţi într-o poveste de iubire şi aleg să pună punct. Suferă mult şi au senzaţia că nimeni nu îi înţelege şi nu îi iubeşte. Problema este că ei sunt singurii care nu reuşesc să se iubească şi să se accepte aşa cum sunt, pentru a nu mai alerga după iubirea celor din jur.