Zodiac chinezesc pentru luna august 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc pentru luna august 2019


Dragon:

Dragonii au parte de o lună în forță. Sunt solicitați din toate părțile și au de făcut o serie de lucruri la locul de muncă. Se relaxează abia spre finalul lunii. Din 20 încolo se vor face dispăruți în vacanța pe care au visat-o dintotdeauna. Au de gând să facă tot ce le taie capul și se vor simți extraordinar. Profesional, trebuie să aibă grijă în ce investesc.


Șarpe:

Șerpii din zodiacul chinezesc vor fi puși în fața tentațiilor și vor ști de data aceasta ce să aleagă. Primele zile ale lunii, cam până prin 7 august, apar probleme financiare care necesită o rezolvare urgentă și cu cap. Pot avea un succes nesperat, dar bine ar fi să nu se bazeze doar pe hazard.


Mistreț:

Mistreții au parte de surprize frumoase. Familia le va face pe cap și îi va ajuta să își îndeplinească dorințe mai vechi. Tot ce le lipsește în luna august este puțin mai mult curaj.


Cal:

Caii pun totul la suflet și riscă să transforme luna august într-un calvar. Sunt la un pas de depresie dacă iau în seamă toate glumele răutăcioase care se fac la adresa lor.


Câine:

Nativii Câine sunt dispuși să renunțe la plăcerile lor pentru a-i ajuta pe ceilalți. Se vor remarca prin acțiunile lor umanitare.


Tigru:

Tigrii au parte de multe momente deosebite în special în a doua jumătate a lunii august. Trebuie să fie mai încrezători în forțele proprii. Sunt avantajați de astre toată luna.


Maimuță:

Maimuțele nici nu știu ce lună benefică îi așteaptă! Banii vin din toate părțile, aprecierile la fel, iar dragostea le deschide un capitol important în viață. E o lună în care cuvântul de ordine va fi fericire.


Oaie:

Nativii Oaie petrec o lună în familie. Prietenii adevărați vor ieși la lumină și vor face curățenie în lista lor de friends.


Iepure:

Iepurii se remarcă într-un domeniu cu totul nou chiar și pentru ei. Au de trecut multe obstacole, dar vor ieși victorioși.


Cocoș:

Cocoșii fac tot ce le stă în putință pentru a se redresa după perioada de vacanță. Reușesc să își încarce bateriile când și unde nu se așteaptă.


Șobolan:

Șobolanii pun paie pe foc în anumite conflicte, iar toate reproșurile se vor răsfrânge asupra lor. Joaca cu focul nu îi va avantaja.


Bivol:

Bivolii duc o luptă grea cu prejudecățile celor din jur toată luna. Vor avea câștig de cauză doar dacă vor ceda când trebuie.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS