Zodia feminină care se apropie cel mai mult de perfecţiune

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodia feminină care se apropie cel mai mult de perfecţiune


O singură zodie din horoscop se apropie de perfecţiune. Este o soţie iubitoare, o mamă grijulie şi un prieten de nădejde. Iubeşte să-i răsfeţe pe cei din jur, iar fericirea ei înseamnă, de cele mai multe ori, fericirea altora. Găseşte mereu o vorbă bună pentru cei aflaţi la ananghie şi nu se dă în lături de la nimic. Despre zodia Rac vorbim!

Nativa din Rac îşi doreşte să-i răsfeţe pe cei din jur, bucuria lor fiind pentru ea un bun motiv de a continua cu gesturile frumoase.






Este cea mai mămoasă femeie din zodiac, tocmai de aceea ea poate îngriji pe oricine. Departe de a fi mama răniţilor, nativa din Rac nu poate sta deoparte atunci când vede pe cineva la ananghie. Deşi este o fire timidă, care se dă înapoi atunci când trebuie să ia iniţiativă, când trebuie să-şi ofere ajutorul, Racul nu stă pe gânduri.

Găteşte mai bine decât bucătarii profesioniştii şi are capacitatea de a-i strânge pe cei dragi în jurul mesei, datorită preparatelor ei extrem de gustoase.

Bandajează răni şi la propriu, şi la figurat, îţi face ceaiul dacă ai răcit, ştie care sunt cele mai bune pastile pentru afecţiunile tale şi ştie cele mai tari trucuri naturiste pentru a-ţi ameliora starea de sănătate.






Are mereu grijă ca totul să fie călcat, curat şi ordonat la locul lui şi, mai ales, pune deoparte lucrurile care au pentru ea o valoare sentimentală: o eşarfă de la bunica, un ceas lăsat „moștenire” de mama. Este foarte strângătoare, adună tot ceea ce i se pare că la un moment dat i-ar putea fi de folos ei sau celor din jur.

Nu cere nimic în schimb pentru comportamentul ei protector, însă îşi doreşte cu ardoare să-i aibă pe toţi cei dragi în jurul ei. Iar grija şi atenţia pe care le-o alocă sunt modul ei de a-i ţine lângă ea.

Îşi învăluie soţul în iubire, pasiune, devotament, iar copiii sunt centrul universului ei. Cu părinţii sau rudele mai îndepărtate este la fel de atentă şi grijulie. Ştie ce cadouri să cumpere, este foarte creativă şi întotdeauna pregăteşte câte o surpriză, doar pentru a-i vedea cum se bucură pe cei de lângă ea.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS