Top 3 zodii care le este teamă să îşi exprime sentimentele

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Top 3 zodii care le este teamă să îşi exprime sentimentele


Gemeni:

Or fi ei sociabili, comunicativi, extrovertiţi, însă şi Gemenii au acea parte ascunsă de ochii lumii şi anume timiditatea excesivă. Ba mai mult, s-ar putea să afişeze o imagine întocmai opusă cu firea lor reală. Râd mult, glumesc, se distrează, pentru a nu fi judecaţi de cei din jur. Atunci când iubesc, iubesc cu mult foc, dar se tem să îşi recunoască sentimentele. Sunt genul de persoană care "aşteaptă să-ţi dai tu seama şi să faci primul pas" pentru că ei oricum nu o vor face.






Rac:

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal tind să se îndrăgostească mereu de persoanele greşite. Fie de şefi, fie de vreun coleg sau o colegă care are deja o relaţie stabilă sau o familie, fie chiar şi de foştii parteneri ai prietenilor cei mai buni, motiv pentru care nu îşi pot asuma recunoaşterea publică a dorinţelor din punct de vedere emoţional. Ei ştiu că nu le este permisă iubirea, aşa că preferă să ţină totul secret, până în momentul în care vor găsi pe cineva la care să poată avea cu adevărat acces. Nu vor să rănească pe nimeni sau să fie ei motivul unor despărţiri.






Capricorn:

Nativii Capricorn nu se simt capabili de o relaţie, au senzaţia că sunt prea tineri, prea imaturi, prea prea prea, mereu. Atunci când se îndrăgostesc, încearcă să îşi reprime orice sentiment şi îşi ascund iubirea chiar şi faţă de propria persoană. Nu vor să accepte că au fluturi în stomac pentru că ar însemna să recunoască faptul că devin vulnerabili şi nu mai au acea putere de acţiune în prezenţa persoanei dragi. Iubesc frumos, dar ascuns şi e greu să îi faci să se apropie de tine.






Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS