Top 3 zodii pe care nu le poţi păcăli

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Top 3 zodii pe care nu le poţi păcăli


Gemeni:

Nu poţi păcăli un Geamăn. Or părea ei mai creduli, dar este doar o aparenţă menită să îşi ascundă adevărata faţă. Sunt atenţi la detalii şi la limbajul semnelor. Poţi încerca să "le vinzi gogoşi", dar ei vor şti de la bun început că tot ceea ce spui e doar o mare minciună. Te vor asculta şi te vor privi în ochi, liniştiţi, doar pentru a-ţi dezvălui la final că ştiu ei mai bine adevărul. Indicat ar fi să nu încerci nimic care ar putea periclita relaţia dintre voi doi, pentru că odată pierdută încrederea unui Geamăn într-un om, cu greu îşi mai pot schimba părerea.






Rac:

Nativii Rac nu suportă minciuna, nu suportă practic orice formă de trădare asupra lor. Sunt persoane stricte şi extrem de sincere, motiv pentru care îşi doresc să fie trataţi la fel. Dacă ai făcut o greşeală mai bine o recunoşti. Nu încerca să inventezi scuze sau să dai vina pe alţii pentru a scăpa basma curată, pentru că nu vei face decât să îţi înrăutăţeşti situaţia. Nu îi poţi duce cu zăhărelul, îşi vor da seama încă de la prima propoziţie că minţi. În schimb, dacă stai demn în faţa lor şi vorbeşti deschis, cu sinceritate, vor aprecia enorm şi îţi vor acorda orice fel de suport ai nevoie.






Leu:

Dacă ai şi cea mai mică intenţie de a păcăli un Leu, mai bine te opreşti de la început pentru că nu ai nicio şansă în faţa lor. Au un simt extrem de dezvoltat când vine vorba de mincinoşi, încât nu încape loc de alte discuţii sau justificări. Nici nu trebuie să deschizi gura căci îţi vor spune din start că le ascunzi ceva. Nativii Leu sunt înţelegători, păsuitori şi deschişi spre o comunicare deschisă, liniştită, aşa că dacă ai o problemă nu ezita doar... să o spui. Te vor ajuta cu drag şi vor aprecia mai mult acest lucru, decât să vadă că te fereşti şi ascunzi de ei.






Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS