Top 3 zodii de femei care nu au noroc în dragoste

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Top 3 zodii de femei care nu au noroc în dragoste


Leu:

Femeia Leu îşi găseşte foarte greu sufletul pereche, iar acest lucru se întâmplă mai mereu din cauza comportamentului de control excesiv. Vor să ştie ce faci, cu cine, când, evident sunt geloase, dar şi protective pentru că vor să aibă siguranţa că partenerul lor este bine. Nu funcţionează însă pentru persoanele libertine, care simt nevoia de spaţiu personal. În plus, tind să fie constant suspicioase, până în momentul în care ajung să ofere cu adevărat un motiv de trădare.






Scorpion:

Femeia Scorpion e blândă, înţelegătoare şi răbdătoare. Din această cauză uneori tind să aibă încredere oarbă şi să fie uşor „delăsătoare” într-o relaţie sentimentală. Din punctul lor de vedere relaţia la distanţă nu este o problemă, însă ajung să fie trădate sau să distrugă focul iubirii din cauza unui comportament considerat poate „nepăsător”. Se recomandă să nu mergeţi la extrem, încercând să demonstraţi persoanei iubite că poate face ce vrea, pentru că s-ar putea să nu vă placă finalul.






Vărsător:

Femeile aflate sub acest semn zodiacal au numai ghinion când vine vorba de iubire. Nu îşi găsesc sub nicio formă partenerul ideal. Ba este prea mofturos, ba nu râde la glumele lor, ba iese în oraş fără ele sau cine ştie, la un moment dat calcă strâmb. Se consumă extraordinar de mult o femeie Vărsător, pentru că iubeşte extraordinar de mult şi îşi creează speranţe de viitor cu fiecare persoană pe care o întâlneşte.






Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS