Top 3 zodii care au mereu portofelul plin

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Top 3 zodii care au mereu portofelul plin


Berbec:

Nativii Berbec au un noroc extraordinar când vine vorba de bani. Nu acceptă cadouri, favoruri sau oportunităţi venite din politeţe, căci sunt de părere că se descurcă foarte bine pe mâna lor. Se pricep la orice şi reuşesc de fiecare dată să iasă din situaţii de criză. Le poţi cere ajutorul la nevoie căci sigur vor veni cu o idee briliantă din care să ieşiţi amândoi câştigaţi. La serviciu sunt acei colegi pe care toţi îi iubesc, pentru că menţin compania la un nivel înalt.






Leu:

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal transformă orice idee într-o afacere de succes. Sunt dinamici, comunicativi şi deschişi la idei care mai de care. Nu le este teamă să îşi asume riscuri, analizează profund fiecare şansă pe care o au în drumul lor spre succes. Pot rămâne într-o secundă fără niciun ban, fără un viitor sigur, căci în următorul moment „li se va aprinde un bec” şi vor fi din nou la suprafaţa apei. Se reinventează şi nu le este teamă de nimic. Pot fi doborâţi de zeci de ori, căci se vor ridica din nou mai hotărâţi.






Săgetător:

Nativii Săgetător sunt perseverenţi şi nestatornici. Nu se lasă până în momentul în care ştiu că au câştigat şi au obţinut succesul. Nu renunţă atunci când dau de greu ci se ambiţionează pentru a fi mai buni în viitor. Se pricep la orice şi ştiu să facă bani în domenii chiar şi necunoscute, neobişnuite pentru cei din jur. Pot ajunge oricând într-o ţară complet diferită în care să nu cunoască limba locuitorilor şi tot ar găsi o modalitate să se întreţină.






Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS