Horoscopul dragostei, 9 iulie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 9 iulie 2019


Horoscop 9 iulie 2019, Berbec:

Berbecii simt nevoia de a face o schimbare importantă în plan sentimental. Este posibil să întâlnească astăzi o persoană care îi va atrage imediat.


Horoscop 9 iulie 2019, Taur:

Şi Taurii simt nevoia să schimbe ceva sau să înceapă un proiect nou. Este o zi favorabilă relaţiilor sentimentale şi activităţilor casnice.


Horoscop 9 iulie 2019, Gemeni:

Dragi Gemeni, chiar dacă pot apărea discuţii aprinse, să ştiţi că iubirea pluteşte astăzi în aer. Aşadar astăzi este un prilej bun de a petrece timp cu persoana iubită.






Horoscop 9 iulie 2019, Rac:

Racii vor începe ziua cu bine datorită unui cunoscut. Şi un simplu zâmbet le va demonstra că nu toţi oamenii sunt trişti şi răi.


Horoscop 9 iulie 2019, Leu:

Întâlnire emoţionantă pentru nativii Leu! Astăzi va reveni cineva după o lungă absenţă sau le va da răspunsul la o întrebare pusă cu mult timp în urmă.


Horoscop 9 iulie 2019, Fecioară:

Fecioarele vor avea astăzi ocazia să vorbească deschis cu fiinţa iubită despre o chestiune care le-ar putea face viaţa mai frumoasă.






Horoscop 9 iulie 2019, Balanţă:

Deşi Balanţele parcurg o perioadă favorabilă în plan sentimental, azi au tendinţa de-a exagera. Tocmai din acest motiv riscă să creeze tensiuni în relaţia cu persoana iubită.


Horoscop 9 iulie 2019, Scorpion:

Astăzi Scorpionii se simt neglijaţi şi singuri, sau poate că în ultima vreme au fost nevoiţi să se ocupe numai de ceilalţi şi au uitat de propriile dorinţe.


Horoscop 9 iulie 2019, Săgetător:

În a doua parte a zilei, o veste în legătură cu relaţia sentimentală v-ar putea pune pe gânduri dragi Săgetători. Vă recomandăm să vă ascultaţi intuiţia şi să nu vă grăbiţi să trageţi concluzii.






Horoscop 9 iulie 2019, Capricorn:

Azi Capricornii au de partea lor toate şansele din punct de vedere sentimental dar vor avea de pierdut din cauza faptului că le lipsesc aliaţii.


Horoscop 9 iulie 2019, Vărsător:

Vărsătorii sunt puţin cam indispuşi astăzi şi au nevoie de o pauză. Este o zi bună pentru introspecţie şi pentru a analiza ce ar putea îndrepta în relaţiile cu cei apropiaţi.


Horoscop 9 iulie 2019, Peşti:

Nativii Peşti nu ar trebui să îşi ascundă adevărata personalitate, pentru că va fi cineva care se va îndrăgosti de ea. La cât de irezistibili sunt, azi nu vor putea rămâne singuri.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS