Horoscopul dragostei, 3 iulie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 3 iulie 2019


Horoscop 3 iulie 2019, Berbec:

Berbecii sărbătoresc în doi o reuşită importantă. Aprecierea persoanei iubite e tot ce au nevoie pentru a fi pe deplin împliniţi.


Horoscop 3 iulie 2019, Taur:

Taurilor li se recomandă să se relaxeze şi să nu mai încerce să controleze totul. Lucrurile frumoase vin atunci când nu mai planifică totul dinainte.


Horoscop 3 iulie 2019, Gemeni:

Nativii Gemeni caută confirmarea partenerului de viaţă în tot ce fac astăzi. O simplă părere a persoanei iubite va conta enorm pentru ei.






Horoscop 3 iulie 2019, Rac:

Racii ar putea trage o concluzie pripită după zvonuri auzite despre o persoană dragă. Li se recomandă să ceară întâi lămuriri.


Horoscop 3 iulie 2019, Leu:

Leii trăiesc o zi plină de coincidenţe. Cei mai spirituali dintre ei vor lua asta ca pe un semnal şi îşi vor pune toată încrederea în intuiţia lor.


Horoscop 3 iulie 2019, Fecioară:

Fecioarele primesc o veste care le va ţine cu capul în nori toată ziua. Este vorba de o discuţie cu o persoană cunoscută de curând.






Horoscop 3 iulie 2019, Balanţă:

Balanţele caută pretexte pentru a evita discuţiile cu persoana iubită. Nu prea le fac plăcere conversaţiile deschise astăzi.


Horoscop 3 iulie 2019, Scorpion:

Scorpionii pun la cale o petrecere surpriză pentru persoana iubită sau un cadou. Orice ar fi, gestul făcut le va îmbunătăţi relaţia.


Horoscop 3 iulie 2019, Săgetător:

Săgetătorilor nu prea le dă pace un eveniment din trecut. Se simt vinovaţi de ceva şi e momentul perfect să vorbească despre asta.






Horoscop 3 iulie 2019, Capricorn:

Nativii Capricorn tind să îşi judece partenerul pentru nişte decizii luate de acesta în trecut, lucru care ar putea isca un scandal monstru între ei.


Horoscop 3 iulie 2019, Vărsător:

Vărsătorii s-au dedicat aproape în totalitate profesiei lor în ultima perioadă şi simt că a venit momentul să acorde atenţie şi sufletului.


Horoscop 3 iulie 2019, Peşti:

Peştii pot decide să rupă brusc legătura cu o persoană apropiată. Pot afla un lucru care îi va mâhni teribil.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS