Horoscopul dragostei, 25 iulie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 25 iulie 2019


Horoscop 25 iulie 2019, Berbec:

Bat la uşă multe evenimente importante pentru Berbeci! Posibil să primească o propunere favorabilă sau o veste bună din partea familiei.


Horoscop 25 iulie 2019, Taur:

Taurii, în schimb, s-ar putea simţi neînţeleşi de cei din jur. E important să nu se panicheze pentru că toate problemele se vor rezolva curând.


Horoscop 25 iulie 2019, Gemeni:

Gemenii se vor lăsa conduşi de emoţii astăzi. Dacă îi vedeţi că încep să ridice tonul, mai bine îi lăsaţi în pace. Nu va fi chip să vă înţelegeţi cu ei.


Horoscop 25 iulie 2019, Rac:

Iar Racii stau foarte bine pe plan sentimental. Persoana iubită îi poate surprinde plăcut, iar acest lucru nu le va aduce decât o mare bucurie.


Horoscop 25 iulie 2019, Leu:

Leii vor fi oamenii dreptăţii. Se vor implica în situaţii care nu îi vizează şi ar putea cădea la mijloc.


Horoscop 25 iulie 2019, Fecioară:

Unele situaţii din plan profesional îi vor face pe nativii Fecioară să pună piciorul în prag. E bine să se înarmeze cu mult calm şi răbdare.


Horoscop 25 iulie 2019, Balanţă:

Toate visele Balanţelor vor putea deveni realitate foarte curând. Acest lucru depinde doar de ele. Cu cât vor fi mai pozitive, cu atât vor avea mai mult succes în tot ceea ce fac.


Horoscop 25 iulie 2019, Scorpion:

Scorpionii ţin mult prea mult cont de ceea ce spun ceilalţi. Ar fi bine să îşi asume fiecare alegere şi să nu uite că nu au cum să-i mulţumească pe toţi.


Horoscop 25 iulie 2019, Săgetător:

Săgetătorii ar putea fi cam arţăgoşi astăzi. Vor căuta nod în papură în toate situaţiile, aşa că e posibil să aibă o zi mai tensionată.


Horoscop 25 iulie 2019, Capricorn:

Capricornii vor avea un cuvânt important de spus la locul de muncă. Iar această atitudine va stârni deopotrivă şi admiraţie, dar şi invidie.


Horoscop 25 iulie 2019, Vărsător:

Vărsătorii debordează de energie şi vor avea parte de toată atenţia celor din jur. Nu e de mirare că reuşitele vor fi de partea lor.


Horoscop 25 iulie 2019, Peşti:

Peştii îşi propun să facă multe lucruri şi culmea în acelaşi timp. Organizarea este cheia succesului astăzi!Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS