Horoscopul dragostei, 21 iulie 2019

Horoscopul dragostei, 21 iulie 2019


Horoscop 21 iulie 2019, Berbec:

Berbecii ar putea simţi nevoia să se izoleze de ceilalţi, să petreacă un timp singuri, după o mică dezamăgire.


Horoscop 21 iulie 2019, Taur:

Dragi Tauri, aţi face bine să acceptaţi ceea ce nu puteţi schimba, în loc să vă stresaţi atât de tare căutând o soluţie care nu există.


Horoscop 21 iulie 2019, Gemeni:

Gemenii tind să îşi facă planuri cu cineva care nu prea are timp pentru ei. Riscă să sufere dacă insistă să se apropie de această persoană.






Horoscop 21 iulie 2019, Rac:

Nativii Rac pot primi a doua şansă de a face impresie bună cuiva şi e musai să nu o rateze, pentru că ar putea avea multe de câştigat.


Horoscop 21 iulie 2019, Leu:

Principala preocupare a Leilor astăzi este aparenţa, cum sunt percepuţi, ce cred ceilalţi despre ei. Puţină relaxare şi detaşare le recomanda aştrii.


Horoscop 21 iulie 2019, Fecioară:

Pentru Fecioare este o zi dedicată familiei, recunoştinţei şi iubirii. Nişte situaţii complicate iau sfârşit pentru ei şi se bucură de linişte.






Horoscop 21 iulie 2019, Balanţă:

Relaţia de cuplu a Balanţelor poate intra într-o nouă etapă, mult mai serioasă şi matură şi se pot lua decizii importante de aici.


Horoscop 21 iulie 2019, Scorpion:

Scorpionii sunt nostalgici, visători. Ceva le aduce aminte de o persoană foarte dragă din trecut şi ar putea suspina îndelung cu gândul la ea.


Horoscop 21 iulie 2019, Săgetător:

Săgetătorii se trezesc cam morocănoşi şi nimeni nu le intră în voie. Ce noroc că o veste bună în jurul serii îi va scoate din această stare.






Horoscop 21 iulie 2019, Capricorn:

Capricornii tind să dea vina pe partener pentru o situaţie tensionată între ei doi, în loc să poarte o discuţie deschisă despre ce se întâmplă.


Horoscop 21 iulie 2019, Vărsător:

Pe Vărsători i-ar putea supăra cineva care nu ţine cont de sfaturile lor, făcându-i astfel să simtă că nu sunt luaţi în seamă.


Horoscop 21 iulie 2019, Peşti:

Pe nativii Peşti îi poate aştepta o reîntâlnire cu scântei cu o persoană pentru care au avut sentimente profunde în trecut şi cu care nu au încheiat definitiv povestea.