Horoscopul dragostei, 11 iulie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 11 iulie 2019


Horoscop 11 iulie 2019, Berbec:

Dragi Berbeci ziua de astăzi va fi una foarte complicată pentru voi. Este posibil să faci câteva schimbări în plan sentimental.


Horoscop 11 iulie 2019, Taur:

Taurii nu reușesc să se pună de acord cu partenerii în privința unor planuri de viitor. Dacă nu vor lasă de la ei s-ar putea că relația să aibă de suferit.


Horoscop 11 iulie 2019, Gemeni:

Iar Gemenii vor primi astăzi o veste bună. Este vorba despre o promisiune de logodnă, căsătorie sau… poate vor deveni părinți.


Horoscop 11 iulie 2019, Rac:

Dragi Raci, doriți să faceți o schimbare radicală în viață voastră și vă gândiți la o metodă originală. Organizați-vă cât mai eficient și profitați de acest moment favorabil.


Horoscop 11 iulie 2019, Leu:

Leii sunt în formă și bine-dispuși, iar relațiile decurg fătă probleme. Au mari șanse de reușită în toate activitățile legate de familie și serviciu.


Horoscop 11 iulie 2019, Fecioară:

Fecioarele vor întâlni astăzi un prieten vechi. Vor discuta câte în luna și în stele și vor construi un adevărat jurnal de trăiri și emoții.


Horoscop 11 iulie 2019, Balanţă:

Balanțele ar trebui să renunțe la a mai caută nod în papură celor din anturaj. În acest fel, vor avea parte de o viață socială liniștită, fără dispute inutile.


Horoscop 11 iulie 2019, Scorpion:

Dragi Scorpioni creativitatea de care dați dovadă vă ajută mult în afaceri. Planurile referitoare la o investiție se vor concretiza în scurt timp și vă vor aduce beneficii substanțiale.


Horoscop 11 iulie 2019, Săgetător:

Dragi Săgetători, relațiile sentimentale ar putea avea de suferit în prima parte a zilei. Nu este cazul să vă îngrijoraţi pentru că o rudă o să vă ajute să treceți peste acest moment.


Horoscop 11 iulie 2019, Capricorn:

Capricornii simt nevoia să stea mai mult pe acasă înconjurați de obiecte cu valoare sentimentală și oameni dragi. Puțină nostalgie nu strică niciodată!


Horoscop 11 iulie 2019, Vărsător:

Dragi Vărsători o veste vă cam dă bătăi de cap și simțiți nevoia să vă sfătuiţi cu cineva. Atenție în cine aveți încredere pentru că uneori lucrurile nu sunt așa cum par.


Horoscop 11 iulie 2019, Peşti:

Peștii simt nevoia de liniște și relaxare. Au intrat într-o perioadă în care ieșirile în oraș și petrecerile nu mai sunt pe gustul lor.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS