Top 3 zodii purtătoare de noroc în anul 2019

Top 3 zodii purtătoare de noroc în anul 2019


Omul sfințește locul, iar, pentru trei zodii purtătoare de noroc, nimic nu pare a fi mai adevărat. Relațiile pe care le construiesc, afacerile în care intră, dar și întâmplările de zi cu zi, toate par a fi parte dintr-un destin în care aștrii s-au aliniat favorabil.


Taur:

Taurii sunt norocoșii zodiacului. În timp ce alții își dau toată energia doar pentru a rezolva probleme, nativii din această zodie par a le evita cu un talent desăvârșit. Au viața simplă, plină de înțeles și oamenii potriviți alături. Taurii sunt genul de persoane care trăiesc viața ușor, fără traume sau nostalgii, profitând la maxim de fiecare clipă. În dragoste nu vor avea parte de dezamăgiri sau trădări, iar în ceea ce privește planul profesional vor obține serviciul ideal - cel în care, zilnic, lucrează cu pasiune. Poate că nu vor câștiga averi, dar vor face ceea ce le-a plăcut.






Fecioară:

Zici Fecioară, zici noroc pe toată linia. Bine, Fecioarele nu sunt genul de persoane care lasă ceva la voia întâmplării, deci e posibil ca norocul lor să fie consecința unei discipline de fier. Nativii din această zodie se organizează după principii militare, știind mereu ce și cum au de făcut, deci nu e de mirare faptul că lucrurile se aranjează toate la locul lor. În afaceri vor construi adevărate imperii, iar în dragoste se vor asigura întotdeauna că partenerul este deopotrivă mulțumit și dispus să facă pe plac. Dacă nu ai o Fecioară alături încearcă să găsești una, va fi totul mult mai... simplu.






Săgetător:

Nici ei nu înțeleg prea bine de ce, însă un lucru este cert și anume că Săgetătorii sunt norocoși, după toate standardele. Culmea, fără a depune vreun efort considerabil. Pur și simplu, lucrurile se desfășoară așa cum ar trebui. În special în dragoste, acolo unde nativii din această zodie sunt de-a dreptul binecuvântați. De altfel, singura lor problemă pare a fi alegerea unui partener, din marea de pretendenți. Nici în afaceri nu sunt lipsiți de inspirație, Săgetătorii fiind adevărați specialiști ai afacerilor născute din pasiune și îndemânare.