Horoscopul zilei de luni, 20 mai 2019

Horoscop zilnic adevărat: luni, 20 mai 2019


Horoscop 20 mai 2019, Berbec:

Cei născuţi în zodia Berbecului vor avea de parcurs un drum complicat și adesea presărat cu surprize pentru a-și atinge scopurile. Și nu puține vor fi momentele în care totul pare a fi în zadar. Nativii din această zodie care vor să atingă succesul trebuie să se înarmeze cu răbdare și calm, mai ales dacă unele persoane încearcă să le pună bețe în roate. S-ar putea ca unele gesturi neașteptate să vină chiar din partea prietenilor.


Horoscop 20 mai 2019, Taur:

Cei născuţi în zodia Taurului, dacă ar fi după mintea lor, ar lenevi toată ziua în pat, cu seriale și mâncare bună. În orice caz, încearcă să rezolvi cât de repede se poate problemele de peste zi, seara ar putea aduce o întâlnire de gradul zero, cu o persoană care face ochi dulci. Ar fi păcat ca această ocazie să te prindă ocupat și lipsit de energie.


Horoscop 20 mai 2019, Gemeni:

O invitație pe cât de subtilă, pe atât de directă, îi lasă pe Gemeni cu o mare dilemă. Au înțeles bine mesajul sau imaginația le joacă feste? În orice caz, dacă te afli într-o asemenea situație nu sta prea mult pe gânduri. Nu ai ce pierde, ia-ți inima în dinți și mergi înainte. În mod normal, oamenii nu se lasă unii pe alții cu astfel de semne de întrebare.






Horoscop 20 mai 2019, Rac:

Racii sunt cuprinși de nostalgie și au impresia că totul merge într-o direcție greșită. În realitate, e doar firea lor sensibilă la lucruri dintre cele mai banale, precum vremea de afară sau problemele de peste zi. Chiar dacă emoțiile resimțite sunt intense, ele vor trece în câteva ore. Profită de moment pentru a-ți asculta trupul, poate încearcă să-ți transmită anumite mesaje.


Horoscop 20 mai 2019, Leu:

Nativii din Leu vor avea, astăzi, o zi extrem de agitată. Trebuie să apelaţi la ajutorul prietenilor pentru a duce la bun sfârşit un proiect important pentru voi. Chiar dacă în mod normal, este musai să le faceţi voi pe toate, astăzi trebuie să faceţi un compromis. Nu refuzaţi ajutorul celor din jur şi chiar opriţi-vă un moment pentru a le asculta sfaturile. Veţi descoperi că munca în echipă este mult mai avantajoasă.


Horoscop 20 mai 2019, Fecioară:

Fecioarele vor îndeplini, astăzi, rolul de mediator. Veţi fi puşi în faţa unei situaţii conflictuale, poate chiar una gravă, din care trebuie să reuşiţi să ieşiţi cu capul sus. Chiar dacă nu sunteţi voi cei implicaţi direct în situaţie, sunteţi acolo și trebuie să faceţi tot posibilul pentru a-i împăca pe cei care se ceartă. Apelaţi la calităţile voastre diplomatice, iar succesul este garantat. Fiţi ambiţioşi şi veţi obţine tot ceea ce vă doriţi!






Horoscop 20 mai 2019, Balanţă:

Nativii din Balanţă vor avea parte, astăzi, de un succes răsunător. Fie că vorbim despre un câştig material, fie că vorbim de un câştig emoţional, norocul va fi de partea voastră. Profitaţi de acest lucru pentru a vă asigura un confort pentru următoarea perioadă. Nu se întâmplă foarte des ca aştrii să fie de partea voastră, motiv pentru care trebuie să exploataţi la maximum această zi.


Horoscop 20 mai 2019, Scorpion:

Scorpionii vor suferi, astăzi, o decepţie. Veţi crede că tot ce se întâmplă rău în viaţa voastră este din vina unor persoane sau unei anumite persoane. În realitate, voi sunteţi principalii actori de pe scena vieţii voastre. Încercaţi să vă schimbaţi atitudinea, cât şi viziunea despre cei din jur, pentru ca lucrurile să se schimbe în bine. Gândiţi pozitiv, fiţi mai buni şi veţi descoperi că se poate şi altfel.


Horoscop 20 mai 2019, Săgetător:

E ziua perfectă pentru a începe un mare proiect. Asigură-te că ai format o echipă de încredere care să te ajute să finalizezi acest proiect la timp şi fără erori. În dragoste, dacă eşti singur, ai şanse crescute azi să te întâlneşti cu o persoană specială.






Horoscop 20 mai 2019, Capricorn:

Înainte să iei o decizie, cel mai înţelept ar fi să te gândeşti mai mult timp la toate variantele posibile. S-ar putea să găseşti imprevizibile unele rezultate, e important să ai grijă şi să protejezi toate reușitele tale din ultimii ani. Încearcă să îţi ţii emoţiile sub control şi să ai mintea limpede. Seara e numai bună pentru noi planuri de viaţă.


Horoscop 20 mai 2019, Vărsător:

E posibil să primeşti din partea şefilor felicitări pentru abilităţile tale de management, totul merge ca pe roate la locul de muncă. Dar dacă vine vorba despre chestiuni personale, ai face bine să îţi reaminteşti datele importante din calendar. Dacă eşti singur, ai face bine să ieşi din zona de confort, altfel nu prea sunt şanse să cunoşti pe cineva special.


Horoscop 20 mai 2019, Peşti:

Dacă simţi că nu ai energie, ar fi bine să-ţi canalizezi emoţiile înspre o zonă creativă, cum ar fi arta sau scrisul. Dacă e posibil, nu strică să ceri sfatul cuiva priceput, ca să treci mai repede peste starea pe care o resimţi şi care miroase a depresie. Seara ar putea aduce vești bune cu privire la bani!