Horoscopul dragostei, 21 mai 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 21 mai 2019


Horoscop 21 mai 2019, Berbec:

Dragi Berbeci, dacă aveţi o situaţie tensionată în relaţia cu prietenii, ori cu colegii de muncă, aştrii vă sfătuiesc să fiţi voi cei care fac primul pas către împăcare.


Horoscop 21 mai 2019, Taur:

Taurii au nevoie de puţină linişte, puţină relaxare, ca să îşi pună în ordine nişte gânduri, nişte idei de viitor.


Horoscop 21 mai 2019, Gemeni:

Toată atenţia Gemenilor ar putea fi captată de o prezenţă nouă în viaţa lor, cineva care i-a pus pe gânduri încă de la prima vedere.






Horoscop 21 mai 2019, Rac:

Racii pot trăi o dezamăgire, din cauză că un eveniment pe care l-au aşteptat şi pe care poate chiar ei l-au organizat a ieşit sub aşteptările lor.


Horoscop 21 mai 2019, Leu:

Cum semnele de foc au parte de trăiri intense zilele acestea, nici Leii nu sunt scutiţi. Relaţia cu partenerul de viaţă poate cunoaşte îmbunătăţirea de care chiar era nevoie.


Horoscop 21 mai 2019, Fecioară:

Fecioarele au parte de o zi în care toate par să meargă şnur, indiferent de ce ar face, în special în a obţine nişte beneficii.






Horoscop 21 mai 2019, Balanţă:

Balanţele sunt tentate să facă atât de multe planuri de viitor şi să uite de prezent. Sunt puţin reci, puţin distante de persoana iubită.


Horoscop 21 mai 2019, Scorpion:

Nevoia de afecţiune a Scorpionilor îi poate face să înţeleagă greşit nişte simple complimente şi să aibă parte de situaţii stânjenitoare.


Horoscop 21 mai 2019, Săgetător:

Cineva le cere Săgetătorilor să îşi tempereze starea agitată, să trateze lucrurile cu mai mult calm, mai multă răbdare, însă sfaturile pentru aceşti nativi pot fi inutile.






Horoscop 21 mai 2019, Capricorn:

Pe Capricornii îi frământă o problemă în relaţia cu un prieten. Dacă veţi sta să analizaţi situaţia, veţi vedea că rezolvarea vine de undeva din trecut.


Horoscop 21 mai 2019, Vărsător:

Vărsătorii pot fi puşi în faţa unei decizii destul de importante, care să nu aibă impact doar asupra lor, ci şi în vieţile celorlalţi, aşa că trebuie multă responsabilitate în ceea ce hotărâţi astăzi.


Horoscop 21 mai 2019, Peşti:

Dacă nu învaţă că nu vor primi de la toţi din jur ceea ce oferă, Peştii pot avea de suferit şi asta numai din cauza aşteptărilor lor.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS