Horoscopul zilei de vineri, 5 aprilie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 5 aprilie 2019


Horoscop 5 aprilie 2019, Berbec:

Berbecii ar putea trece prin momente dificile, atât la serviciu cât și în viața personală. Nu este deloc o zi potrivită pentru conversații decisive, așadar o soluție bună, chiar dacă nu tocmai onorabilă, este de a amâna răspunsurile tranșante. Explică-le clar celor din jur că nu au intrat zilele în sac, iar problemele pot fi rezolvate și mâine. Restul zilei va fi dedicat achiziției unui obiect la care nativii din zodia Berbec au visat multă vreme.


Horoscop 5 aprilie 2019, Taur:

Deși Taurii nu cred în miracole, s-ar putea să asiste la evenimente care nu au nici cea mai mică explicație. Fapte extraordinare sau coincidențe care dau fiori, toate se petrec în preajma lor, de parcă destinul ar încerca să le transmită un mesaj. De altfel, nativii din zodia Taur caută de multă vreme răspunsuri cu privire la o dilemă în dragoste. Poate că aceste ciudățenii se petrec cu un scop.


Horoscop 5 aprilie 2019, Gemeni:

Gemenii trebuie să accepte consecințele propriilor fapte. Aventurile în dragoste nu vin niciodată fără probleme dintre cele mai delicate și discuții prin tot târgul. Dacă cei din jur au aflat despre situația ta, încearcă să nu dai prea multă importanță. Contează doar cei direct afectați - persoana iubită și noua cucerire. În funcție de cum vei gestiona situația vei rămâne fie cu una, fie cu cealaltă, fie singur și cu reputația distrusă. Singura veste bună a acestei zile e legată de bani și va veni spre seară.






Horoscop 5 aprilie 2019, Rac:

Racii se satură de o persoană gălăgioasă, care vorbește mult și fără sens, doar pentru a atrage atenția. Un adevărat coșmar pentru nativii din această zodie, obișnuiți să poate conversații doar cu cei apropiați, în care au încredere. Deși primul instinct este să taxezi un astfel de comportament, poate că a-l ignora este o soluție mai bună. Oricum nu se va schimba. Păstrează energia pentru persoanele care chiar contează, mai ales că spre seară se anunță o petrecere alături de cei dragi.


Horoscop 5 aprilie 2019, Leu:

Nativii din Leu sunt capabili astăzi să rezolve un munte de probleme fără să obosească. Veți avea parte de o energie debordantă, care vă va ajuta să treceți peste orice obstacol. Dacă tot aveți această energie, beneficiați de ea nu doar în plan profesional, spune horoscopul. Sunt recomandate astăzi activitățile recreaționale, călătoriile. Iar dacă vreți, anulați toate planurile și pregătiți acasă o cină romantică persoanei iubite. Va avea efect!


Horoscop 5 aprilie 2019, Fecioară:

E o zi în care cei din Fecioară trebuie să se concentreze pentru a-și controla orice cuvânt. Poate avea o influență asupra viitorului vostru. O vorbă aruncată aiurea vă poate trage înapoi, iar un cuvânt bine calculat vă poate aduce mari beneficii! De asemenea, e bine să evitați subiecte delicate, care pot aduce controverse. Acasă, veți avea parte de confortul oferit de a fi înconjurat de cei dragi.






Horoscop 5 aprilie 2019, Balanţă:

Astăzi, Balanțele vor avea parte de agitație și ceva tensiune în prima parte a zilei. La muncă veți avea multe de făcut și parcă simțiți că rezultatele nu ies în evidență. Nu vă pierdeți încrederea și, în ciuda circumstanțelor, nu împărțiți ideile pe care le aveți cu nimeni din jur, recomandă horoscopul. Și veți vedea că va fi bine. Iar seara se anunță romantică!


Horoscop 5 aprilie 2019, Scorpion:

Vineri, pentru Scorpioni, pare a fi un moment important de schimbare. Dacă până acum ați acumulat oboseală și stres de la multele probleme de la serviciu și de acasă, astăzi va fi o zi în care vă veți restabili echilibrul emoțional. Veți avea parte de oameni optimiști în jurul vostru, iar lucrurile încep să se lege în plan profesional.


Horoscop 5 aprilie 2019, Săgetător:

Pentru Săgetători, 5 aprilie pare a fi o zi prielnică planurilor în carieră. În prima parte a zilei veți primi vestea pe care o așteptați. Poate e vorba despre un nou job, de o mărire de salariu, o promovare sau chiar și o mică reușită, va fi ceea ce doreați să se întâmple. Atenție în schimb în viața personală, se întrevăd unele tensiuni, fie cu rudele, fie cu persoana iubită, spune horoscopul. Compromisul va fi soluția pentru a calma rapid situația.






Horoscop 5 aprilie 2019, Capricorn:

Pentru nativii din Capricorni, nu e recomandabil să vă suprasolicitați, ca să obțineți rezultate imediate. Dacă aveți probleme care necesită timp, nu vă grăbiți cu ele! Concentrați-vă asupra situațiilor prioritare și veți avea de câștigat. Seara se anunță calmă, poate recurgeți la puțin sport, să vă tonifiați organismul!


Horoscop 5 aprilie 2019, Vărsător:

Să mai fie și astfel de zile pentru Vărsător! Astăzi, vă veți bucura de un mare succes în plan profesional și veți avea parte de o recompensă financiară, dar și de laude. E o zi bună și în plan sentimental. Dacă nu v-ați găsit jumătatea, acum e un moment favorabil, iar pentru cei aflați într-o relație, viața de cuplu va cunoaște o revitalizare.


Horoscop 5 aprilie 2019, Peşti:

Vineri, nativii din Pești nu sunt imuni la schimbările neașteptate. Aceste schimbări survin, în principal, în profesiune și vor avea influență asupra carierei sau afacerilor voastre. Nu intrați în panică dacă simțiți că nu dețineți controlul la ceea ce se întâmplă în jurul vostru, spune horoscopul. Aceste schimbări s-ar putea să vă aducă mult bine. În a doua parte a zilei veți simți atmosfera de weekend, poate e vorba despre o petrecere sau de o ieșire cu prietenii.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS