Horoscopul zilei de sâmbătă, 2 martie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 1 martie 2019


Horoscop 2 martie 2019, Berbec:

Cei născuţi în zodia Berbec au şanse mari să se îmbogăţească azi. Primăvara se pare că vine cu veşti foarte bune pentru aceşti nativi. Sănătatea promite de asemenea să le confere aceeaşi energie şi vitalitate. Totul va merge ca pe roate astăzi şi nu aveţi motive de tristeţe. Probabil singurul moment neplăcut ar putea fi spre seară, în cazul în care o rudă sau cineva apropiat simte nevoia să vă critice prea mult într-o situaţie anume. Fiţi calmi şi nu lăsaţi micile răutăţi să vă strice starea de spirit.


Horoscop 2 martie 2019, Taur:

Cei născuţi în zodia Taur sunt sfătuiţi de aştrii să îşi petreacă ziua cât mai departe de aglomeraţia oraşului. Cel mai bine ar fi să îi propuneţi persoanei iubite să faceţi o escapadă la munte. Vă puteţi bucura de soare, dacă va fi, dar la mai ales de timpul plăcut, liniştit, relaxant. Aveţi astfel şansa să vă reîncărcaţi bateriile pentru o nouă săptămână de muncă.


Horoscop 2 martie 2019, Gemeni:

Cei născuţi în zodia Gemeni sunt sfătuiţi să fugă de conjuncturile nefaste şi de oamenii cu care nu au mai nimic în comun. Dacă vă aflaţi în compania cuiva chiar plictisitor, care ţine morţiş să vă ţină predici la nesfârşit, ar fi bine să vă găsiţi subtil calea de ieşire. Seara ieşiţi în oraş sau relaxaţi-vă acasă. O baie fierbinte, o carte bună sau un film interesant pot fi variante nemaipomenite.






Horoscop 2 martie 2019, Rac:

Nu se recomandă excursiile, astăzi. Mai ales nu te urca la volan pentru un drum lung. Starea generală emoţională de astăzi e una care ar putea să te facă să te panichezi şi să te simţi epuizat. O masă în oraş cu familia sau cu persoane dragi ţie ar putea să-ţi schimbe starea de spirit. Evită însă experimentele culinare.


Horoscop 2 martie 2019, Leu:

E o mare dorinţă de schimbare la mulţi dintre nativii zodiei. Nu uita să rămâi precaut. E posibil ca din cauza acţiunilor excesive să cheltuieşti o sumă inadmisibil de mare de bani, să îţi pui sănătatea în pericol, sau chiar relaţia, prin apariţia unui triunghi sentimental. Nu e cea mai bună zi pentru experimente stilistice. Cel mai bine ar fi să ieşi în parc cu cei mici, să citeşti ceva sau să îţi consumi energia într-un mod creativ.


Horoscop 2 martie 2019, Fecioară:

Vei avea nevoie de ajutor ca să rezolvi câteva probleme personale. Înainte de a solicita sprijinul, ia aminte la discuţiile pe care le-ai avut cu oameni despre care crezi că sunt aliaţii tăi. Stai departe de cei care nu îţi sunt cu adevărat aproape, te bagă la cheltuieli. Nu te panica dacă au loc evenimente care nu au fost planificate de tine. Ai putea să participi la evenimentele culturale pe care le-ai trecut în agendă.






Horoscop 2 martie 2019, Balanţă:

Balanţele vor rămâne cu un gust amar după ziua de astăzi. Niciun eveniment nu te ma mulţumi. Plus că nu se anunţă nimic senzațional și important. Cu toate acestea, ziua de sâmbătă vă poate oferi o dispoziție unică și îţi va aduce încrederea în sine şi sentimentul că această perioadă a vieții tale s-a stabilizat în cele din urmă. Seara, te vei întâlni cu o persoană cu care ai vorbit mult în ultima perioadă.


Horoscop 2 martie 2019, Scorpion:

Unii Scorpioni vor trebui să lucreze singuri, astăzi. Eşti nevoit să abandonezi propriile interese pentru a duce la bun sfârşit sarcina unui coleg. Seara este potrivită pentru întâlniri calde şi prietenoase, călătorii scurte sau cumpărături. Este posibil să achiziţionezi mai multe lucruri utile sau să faci o serie de îmbunătăţiri în locuinţă.


Horoscop 2 martie 2019, Săgetător:

Astăzi, Săgetătorii sunt extrem de încrezători. Poate prea încrezători. Naivitatea nu este binevenită atunci când faci cunoştinţă cu persoane străine. Sau dacă ai de-a face cu oameni care te-au invidiat tot timpul. Azi, s-ar putea să primeşti o ofertă tentantă legată de o afacere care promite câştiguri substanţiale. Spre sfârșitul zilei, pot apărea dezacorduri familiale. Încearcă să elimini tensiunea cu umor și zâmbet.






Horoscop 2 martie 2019, Capricorn:

Nativii din Capricorn trebuie să se concentreze asupra sănătăţii. Aveţi grijă cum vă îmbrăcaţi sau ce mâncaţi pentru că s-ar putea să vă îmbolnăviţi. Este foarte important ca astăzi să aveţi grijă de voi. Încercaţi să vă focalizaţi pe emoţiile şi energiile pozitive. Fiţi alături de prieteni sau de familie şi totul va fi bine. Aştrii vă recomandă ca, spre seară, să fiţi romantici cu persoana iubită.


Horoscop 2 martie 2019, Vărsător:

Vărsătorii se vor confrunta cu numeroase probleme casnice. Veţi alerga şi veţi depune foarte mult efort pentru ca totul să revină la normal. Este de datoria voastră şi ştiţi acest lucru. După-amiază, atmosfera din jurul vostru va deveni mult mai calmă şi armonioasă. Ar fi foarte bine pentru voi să vă dedicaţi aceste momente de relaxare. O plimbare în parc, un ceai fierbinte sau o vizită la sala de forţă vă va ajuta să vă simţiţi mult mai bine. La sfârşitul zilei există posibilitatea să vă întâlniţi cu o persoană cu care aveţi un conflict de lungă durată.


Horoscop 2 martie 2019, Peşti:

Peştii sunt sfătuiţi să nu îşi risipească energia pe lucruri inutile. Amintiţi-vă planurile pe care le-aţi făcut pentru acest weekend şi încercaţi să le îndepliniţi. Implicaţi în aceste activităţi rude sau prieteni pentru ca totul să fie perfect. Liniştea sufletească, dar şi odihna, vă vor ajuta să vă încărcaţi bateriile pentru următoarea săptămână care se anunţă extrem de epuizantă.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS