Horoscopul zilei de marți, 26 februarie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marți, 26 februarie 2019


Horoscop 26 februarie 2019, Berbec:

Cei născuţi în zodia Berbec sunt sfătuiţi să stea liniştiţi azi. Nu vă bateţi capul încercând să rezolvaţi problemele altora, s-ar putea să pierdeţi astfel oportunităţi promiţătoare pentru viitorul vostru. Fiţi optimişti, încrezători în forţele proprii şi luptaţi ca visurile voastre să devină realitate. La locul de muncă vi se va aprecia efortul depus în rezolvarea unor proiecte, iar în dragoste va trebuie să luaţi o decizie finală.


Horoscop 26 februarie 2019, Taur:

Cei născuţi în zodia Taur caută răspunsuri legate de anumite probleme personale. Se poate să aveţi îndoieli cu privire la sinceritatea celui drag. Nu vă creaţi totuşi filme, ipoteze şi scenarii care mai de care mai dramatice. Aşa nu veţi face decât să vă alimentaţi îngrijorarea şi să dezvoltaţi o ură bazată pe nimic concret. Cel mai bine ar fi să discutaţi cu această persoană şi să ajungeţi la un numitor comun. Fiţi răbdători, înţelegători şi veţi obţine adevărul la un moment dat.


Horoscop 26 februarie 2019, Gemeni:

Cei născuţi în zodia Gemeni au noroc în domeniul finanţelor. Se prea poate să aveţi parte de o majorare a salariului sau de a primi o ofertă tentantă în alt domeniu. Este important să vă analizaţi oportunităţile pentru a lua decizia cea mai bună în acest caz. Spre finalul zilei, s-ar putea să aveţi parte şi de o surpriză din partea persoanei iubite sau a unui amic. O cină sau o invitaţie în oraş este de nerefuzat.


Horoscop 26 februarie 2019, Rac:

O zi plină de întâlniri pentru mulţi nativi ai zodiei. Va trebuie să comunici chiar şi cu acei oameni care ţi se par neprietenoşi. E o zi care favorizează negocierile de afaceri şi tranzacţiile financiare. E posibil chiar să începi o afacere nouă. Dar nu sunt excluse uşoare neînţelegeri în familie.


Horoscop 26 februarie 2019, Leu:

O zi perfectă să rezolvi câteva probleme birocratice. Sunt şanse mari să obţii rapid un document pierdut, sau o aprobare pe care o aştepţi de ceva timp. Nu te gândi astăzi la schimbări radicale în ceea ce te priveşte. Nu pune presiune pe cei din jurul tu şi abţine-te să faci remarci răutăcioase. Vei vedea că cei din faţa ta nu se vor feri să te acuze şi asta pe bună dreptate.


Horoscop 26 februarie 2019, Fecioară:

Şansele de a suferi un accident de pe urma căruia să rămâi cu vânătăi sau chiar răni sunt ridicate. Aşa că tratează cu maximă prudenţă activităţile fizice. Pentru cei singuri, sunt şanse mari pentru câteva întâmplări incitante. Un flirt incitant cu o persoană apropiată e posibil să dea roade. Poate chiar un fost iubit să apară pentru a încerca să te recucerească.


Horoscop 26 februarie 2019, Balanţă:

Cei născuţi în zodia Balanţă îţi stabilesc un nou ţel în viaţă. Unul care pare, la prima vedere, intangibil. Te gândeşti să scrii o carte şi există toate şansele să te întâlneşti şi să te împrieteneşti cu o persoană extrem de cunoscută din media. Unii nativi decid să se împace cu cei cu care s-au certat în ultima perioadă. Vor linişte şi pace în viaţa lor, aşa că vor să elimine disputele de orice fel. Este posibil să apară cheltuieli neprevăzute, dar necesare.


Horoscop 26 februarie 2019, Scorpion:

Cei născuţi în zodia Scorpion nu trebuie să se grăbească în a refuza un job care apare astăzi. Chiar dacă la prima vedere nu pare atrăgător, o analiză mai profundă îţi va schimba viziunea. Atenţie la locul actual de muncă. S-ar putea ca excesul de zel să îţi afecteze atenţia şi să greşeşti. Unii Scorpioni vor trebui să consume multă energie ca să elimine problemele familiale. Spre seară, zgomotul şi agitaţia zilei vor fi lăsate în urmă. Vorbiţi mai mult cu copiii dumneavoastră, cu părinţii şi acordă mai multă atenție partenerului de viaţă.


Horoscop 26 februarie 2019, Săgetător:

Astăzi, Săgetătorii nu trebuie să refuze ajutorul nimănui. Chiar dacă este vorba despre probleme de familie sau în afaceri, o mână de ajutor este ca o gură de oxigen şi nu trebuie refuzată. Mai ales că nu ţi se cere nimic în schimb. Aştrii îţi recomandă să interacţionezi cu persoanele dragi. Dacă apar probleme în relaţia de cuplu, o discuţie sinceră poate fi salvatoare.


Horoscop 26 februarie 2019, Capricorn:

Dacă aparent, astăzi pare pentru Capricorni o zi fără nimic special, veți descoperi că vor fi surprize. Sunt șanse mari să aveți parte astăzi de un câștig financiar consistent. Va fi o sumă de bani care vă va ajuta să reechilibrați balanța, să plătiți o datorie veche sau să investiți în ceva la care râvneați de multă vreme. Mare atenție la muncă, încercați să evitați orice dispută cu colegii de serviciu ori partenerii de afaceri, spune horoscopul.


Horoscop 26 februarie 2019, Vărsător:

Marți, Vărsătorii se vor bucura de o atmosferă caldă, prietenoasă, oriunde se vor afla. Este o mare probabilitate să încheiați o înțelegere avantajoasă, care vă va ajuta în carieră. Nu e însă recomandabil ca astăzi să faceți cumpărături scumpe, spune horoscopul. De asemenea, e posibil ca o rudă sau un prieten apropiat să aibă urgentă nevoie de ajutorul vostru.


Horoscop 26 februarie 2019, Peşti:

Astăzi, e bine ca Peștii să evite singurătatea. Fiți deschiși către cei din jur, zâmbiți, fiți pozitivi. Sunt mari șanse ca să vă faceți noi prieteni. De asemenea, sunteți avantajați dacă aveți discuții cu cineva influent, veți avea de câștigat în profesiune. În viața personală, vă veți bucura fie de cumpărarea unui lucru mult dorit, fie de o surpriză plăcută, fie de reușita unei împăcări, spune horoscopul.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS