Horoscopul zilei de marți, 8 ianuarie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marți, 8 ianuarie 2019


Horoscop 8 ianuarie 2019, Berbec:

Berbecii vor primi o ofertă spectaculoasă și cu totul neașteptată. Chiar dacă entuziasmul de moment va fi copleșitor, este important ca nativii din această zodie să se gândească de două ori înainte de a spune "da". Câteodată, dacă un lucru pare prea bun pentru a fi adevărat, probabil că la mijloc sunt intenții ascunse.


Horoscop 8 ianuarie 2019, Taur:

Taurii sunt în căutarea unui nou stil. Și nu doar vestimentar. Au dorința de a transforma modul în care sunt percepuți de către cei din jur, iar schimbările vor fi inclusiv de comportament. Unii nativii din această zodie vor merge până la a folosi trucuri psihologice pentru a se face remarcați, o atitudine care aduce rezultate doar pe termen scurt. Atenție mare la persoanele de se# opus care fac complimente cu această ocazie - ele sunt, de obicei și cele care ar vrea să fie abordate.


Horoscop 8 ianuarie 2019, Gemeni:

Gemenii sunt puși pe schimbări majore. Cei care simt că viața nu merge pe făgașul dorit se gândesc să renunțe la vicii, la unele persoane toxice și la atitudinea pesimistă. E important ca în acest proces familia să nu fie afectată. Sunt lucruri care țin de propriile greșeli și decizii neinspirate, cei dragi nu merită să sufere.


Horoscop 8 ianuarie 2019, Rac:

Tot ce ai de făcut astăzi e să nu te implici în acţiuni care implică consum mare de energie. Riscul de a nu fi în cea mai bună formă fizică la începutul noului an e foarte ridicat. Aşa că cel mai bine e să ai grijă la moderaţie, bucurându-te de tot ce se întâmplă în jurul tău. E posibil ca în dragoste, sau în relaţiile de prietenie, să ai parte de evenimente plăcute.


Horoscop 8 ianuarie 2019, Leu:

Pentru unii Lei, astăzi va fi un tur de forţă. Fie vei avea probleme încă de dimineaţă, fie o ceartă în familie, fie doar vremea care-ţi strică starea de spirit. Dar sunt şanse ca a doua parte a zilei să compenseze startul ratat. Şi poate ai parte de o surpriză de la cineva aproape necunoscut, dar care te simpatizează.


Horoscop 8 ianuarie 2019, Fecioară:

E o zi perfectă pentru a-ţi pune la încercare partenerul. Poate că persoana căreia i-ai încredinţat inima ta nu va trece acest test, sau rezultatele testului te vor face să deschizi ochii asupra unor lucruri mai importante. E o şansă mare ca, dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, să găseşti ceva pe placul tău.


Horoscop 8 ianuarie 2019, Balanţă:

Aştrii recomandă nativilor din Balanţă să aibă grijă de sănătatea lor. Există un risc ca astăzi să vă îmbolnăviţi dacă nu sunteţi atenţi la ceea ce mâncaţi sau dacă nu vă feriţi de viruşi. Este foarte important să urmaţi un tratament bazat pe ceai şi odihnă dacă vreţi să treceţi cu bine peste această perioadă. Puteţi să profitaţi de timpul liber pentru a vă face planuri pentru noul an sau să pur şi simplu să citiţi o carte.


Horoscop 8 ianuarie 2019, Scorpion:

Scorpionii sunt în pericol, astăzi, să intre în conflict cu un angajat al statului. Fie că este vorba despre un poliţist sau un angajat de la Taxe şi Impozite, trebuie să vă înarmaţi cu foarte multă răbdare. Nu de fiecare dată va ieşi exact cum vă doriţi, iar problema pe care trebuie să o rezolvaţi va fi una de durată. Răbdarea şi o atitudine pozitivă vă va ajuta mai mult decât dacă vă enervaţi. Spre seară, există o şansă să aveţi un mare succes personal.


Horoscop 8 ianuarie 2019, Săgetător:

Săgetătorii vor realiza, astăzi, că situaţia în care se află nu este una morală. Drept urmare, vor renunţa la o relaţie extraconjugală şi se vor concentra pe fericirea alături de persoana căreia i-au promis o viaţă împreună. Conştiinţa vă va ajuta să luaţi această decizie, de altfel corectă, pentru a nu fi implicaţi în scandaluri sau situaţii extreme. O plimbare sau un timp petrecut singuri va fi de ajutor şi vă va ajuta să vă calmaţi.


Horoscop 8 ianuarie 2019, Capricorn:

Capricornii petrec această zi într-un mod ușor infantil. Veți fi, probabil, puțin deranjaţi de momentul în care sunteţi nevoiţi să începeţi o nouă săptămână de muncă. Nativii care au început deja munca sunt expuși riscului de a se confrunta cu o mică problemă la serviciu. Veşti senzaţionale ar putea să vă disturbe astăzi liniştea. Cineva din familie este îngrijorat, fie din cauza dumneavoastră, fie din cauza unei rude.


Horoscop 8 ianuarie 2019, Vărsător:

Mulți Vărsători îşi vor petrece ziua printre străini. Probabil că veţi fi nevoiţi să faceţi tot ce vă stă în putinţă pentru a face o impresie bună asupra lor. Este posibil ca atmosfera tensionată să facă lucrurile mai dificile. În plus, este de aşteptat o confruntare cu un membru al familiei sau cu partenerul de viaţă. Încercați să împiedicați această predicție prin tact şi diplomație.


Horoscop 8 ianuarie 2019, Peşti:

Peştii vor fi cuprinşi de nostalgii pe 8 ianuarie 2019. Puteți rezolva o problemă legată de o moştenire sau un nou mod de a face bani. În chestiuni personale, puteți vedea unele progrese. Dacă există o persoană pe care ați îngrijit-o multă vreme, a venit vremea unor recompense. Peştii care şi-au întemeiat o familie ar face bine să nu îşi preseze partenerii. Orice întrebare serioasă poate fi rezolvată mult mai rapid dacă vă înconjurați partenerul cu dragoste și afecțiune.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS