Horoscopul zilei de miercuri, 2 ianuarie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 2 ianuarie 2019


Horoscop 2 ianuarie 2019, Berbec:

Berbecii sunt cuprinși de o lene iremediabilă. Cu toate că nu au chef de nimic, mintea le fuge la întâmplările care i-au marcat în anul ce tocmai s-a încheiat. Dacă au fost relații destrămate, nativii din zodia Berbec nu se vor liniști până când nu vor afla toate explicațiile posibile. S-ar putea să realizeze unele greșeli pe care le-au făcut și să-și promită că nu le vor mai repeta. Până la urmă, noul an este momentul ideal pentru promisiuni.


Horoscop 2 ianuarie 2019, Taur:

Taurii se fixează pe o mică treabă din casă și nici gând să mai renunțe. Au tendința de a face o obsesie din rezolvarea acestei probleme și vor prefera să strice totul decât să se predea. Vor renunța abia spre seară, când vor primi un mesaj cel puțin senzual din partea unei persoane atrăgătoare. E frumoasă „șurubăreala” prin casă, dar parcă noaptea ar face altceva... Mai ales când au cu cine!


Horoscop 2 ianuarie 2019, Gemeni:

Gemenii ar face orice, numai să nu stea în casă. Din câteva telefoane vor rezolva imediat problema și vor organiza o mică excursie, chiar daca asta presupune o plimbare cu mașina, o masă la un restaurant sau o vizită la prieteni. Iar momentul ales este ideal, pentru că au șansa să cunoască persoane cu adevărat interesante.






Horoscop 2 ianuarie 2019, Rac:

Racii sunt sfătuiți să iasă la plimbare; prea mult timp petrecut în casă îi face nostalgici și triști. În plus, există persoane care abia așteaptă o invitație, așadar sunt toate șansele ca ziua să decurgă într-un mod relaxant. Spre seară vor afla un secret amoros care îi va pune pe gânduri. Deși pare greu, mai ales că îi privește personal, ar fi indicat să nu profite de această informație prețioasă.


Horoscop 2 ianuarie 2019, Leu:

Leii sunt sfătuiți să își urmeze instinctele și să renunțe la explicații logice, acolo unde acestea sunt imposibil de găsit. Astfel vor putea înțelege acțiunile bizare ale unei persoane dragi, care se află într-o situație dificilă, și chiar o vor putea ajuta. Va veni timpul și pentru răspunsuri clare, acum este important ajutorul, nu critica.


Horoscop 2 ianuarie 2019, Fecioară:

Fecioarele sunt puse în încurcătură. Trebuie să-și apere interesele personale în fața întregii familii, iar cei dragi nu le înțeleg deloc. Nativii din zodia Fecioară care sunt 100% siguri că au dreptate și știu ce fac sunt sfătuiți să meargă înainte, indiferent de obstacole. Cei care au dubii în propriile forțe ar face bine să asculte părerile celor din jur.






Horoscop 2 ianuarie 2019, Balanţă:

Balanțele își vor aduce aminte cu drag de această zi. Li se împlinește cea mai mare dorință în dragoste, iar sentimentul pe care îl au este imposibil de descris. Practic, e momentul în care pot spune, cu adevărat, că înțeleg ce este fericirea. Îi așteptă o perioadă fabuloasă, în care vor trăi viața la potențial maxim.


Horoscop 2 ianuarie 2019, Scorpion:

Scorpionii nu-și pot permite luxul de a fi triști. Dacă pică pe gânduri riscă să piardă o întâlnire importantă, care le-ar putea aduce câștiguri financiare. Astfel de oportunități vin rar și necesită concentrare. Pe finalul zilei e posibil ca nativii din această zodie să audă, din greșeală, o informație incitantă despre o persoană de se# opus.


Horoscop 2 ianuarie 2019, Săgetător:

Săgetătorii vor avea parte astăzi de o atmosferă plină de armonie. Relația cu prietenii și familia este excelentă și vă va da o bună dispoziție debordantă. E posibil ca astăzi să mergeți la cumpărături, așa că aveți grijă pe ce cheltuiți, spune horoscopul. Studiați cu atenție produsele, ca să nu le luați mai scumpe sau cu defecte.






Horoscop 2 ianuarie 2019, Capricorn:

Miercuri, Capricornii trebuie să dea atenție la sănătate. Ar fi bine să luați câteva măsuri ca să vă întăriți corpul: odihnă, să faceți sport moderat, o nutriție echilibrată. Moderația este cheia zilei. E bine să vă controlați și emoțiile în conversațiile cu apropiații, ca să evitați mici dispute, spune horoscopul. Pentru nativii care nu și-au găsit jumătatea, astăzi nu e momentul să dați atenție cuvintelor spuse de persoane străine. Trebuie să mai așteptați, iar marea dragoste va veni, în mod sigur!


Horoscop 2 ianuarie 2019, Vărsător:

Astăzi, pentru Vărsători e indicată relaxarea și reîncărcarea bateriilor. Dacă simțiți nevoia să fiți singuri pentru a vă odihni, atunci rămâneți acasă. Altfel, puteți petrece ziua în compania plăcută a familiei sau a prietenilor apropiați. Spre seară, ar fi bine să faceți niște calcule legate de situația financiară și de viitoarele cheltuieli, vă vor fi de mare folos în perioada următoare, spune horoscopul.


Horoscop 2 ianuarie 2019, Peşti:

Astăzi, e posibil ca Peștii să se simtă obosiți de telefoane, vizite și întâlniri, după ce au avut parte de ele în perioada Revelionului. E posibil, totuși, ca niște persoane apropiate să vă apeleze și să vrea să stea de vorbă cu voi. Nu le refuzați, pentru că au vești bune, spune horoscopul! Spre seară, veți avea ocazia să vă relaxați și odihniți, așa cum v-ați dorit!







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS