Horoscopul zilei de joi, 10 ianuarie 2019

Horoscop zilnic adevărat: joi, 10 ianuarie 2019


Horoscop 10 ianuarie 2019, Berbec:

Berbecii sunt la un pas de o mare realizare pe plan profesional. Vor renunța la micile plăceri de moment și nu se vor abate nicio clipă de la scopul lor, pentru care au depus atât de mult efort. Spre seară, triumfători, vor avea parte de o surpriză romantică din partea partenerului de viață. O zi cu adevărat specială, ce nu va fi uitată prea ușor!


Horoscop 10 ianuarie 2019, Taur:

Taurii sunt nevoiți să scoată bani din buzunar pentru cheltuieli neprevăzute. Fie că este vorba de o factură uitată, un obiect de necesitate care s-a stricat sau un prieten care cere un împrumut, suma nu este neglijabilă. Acest eveniment necesită o recalculare a bugetului pentru luna ianuarie, altfel s-ar putea ajunge la o situație delicată. Din fericire, Taurii se mobilizează exemplar în astfel de circumstanțe.


Horoscop 10 ianuarie 2019, Gemeni:

Spontaneitatea Gemenilor lasă persoanele din jur fără cuvinte. Iar uneia, care pare a vrea mai mult decât o relație de prietenie, îi dă sentimentul că acum e momentul pentru a face primul pas. Nu e de mirare, așadar, că nativii din zodia Gemeni s-ar putea trezi cu o invitație subtilă în oraș, venită pe un ton glumeț. Flirt în adevăratul sens al cuvântului!






Horoscop 10 ianuarie 2019, Rac:

Va fi o zi plină de optimism, în care racii primesc veşti bune legate de carieră, de afaceri sau de un loc de muncă nou. Dar nu e recomandat să faci cumpărături spontan, vei regreta apoi că ai fost risipitor. Seara se îndreaptă o relaţie care n-a fost chiar în regulă în ultima perioadă. N-ar strica să îţi răsfeţi partenerul cu complimente.


Horoscop 10 ianuarie 2019, Leu:

O mare problemă pentru Lei astăzi va fi starea lor de sănătate, care n-o să fie prea bună. Nu e vorba despre o boală severă, mai degrabă se vor simţi slăbiţi şi cu o puternică stare de letargie. Nu e recomandabil să începeţi proiecte de afaceri care necesită o mare concentrare. Evitaţi, de asemenea, exerciţiile fizice, călătoriile obositoare şi negocierile importante. E bine să păstraţi calmul şi concentrarea pe lucrurile mici.


Horoscop 10 ianuarie 2019, Fecioară:

Va fi o zi obositoare la locul de muncă şi asta nu poate fi evitat. E posibil ca unul dintre colegi să îţi ia locul, iar tu să pleci într-o călătorie de afaceri plictisitoare, sau să termini de urgenţă un proiect. Spre seară e posibil să încercaţi să vă impuneţi prea vehement în faţa familiei. Partea bună a zilei ar putea fi achiziţionarea de echipament costisitor pentru hobby-ul preferat.






Horoscop 10 ianuarie 2019, Balanţă:

Nativii din Balanţă trebuie să fie atenţi, astăzi, la starea de sănătate. Există riscul să vă îmbolnăviţi sau să vă loviţi dacă nu sunteţi atenţi. O mai mare atenţie asupra activităţilor pe care le întreprindeţi astăzi vă va ajuta să treceţi cu bine peste această zi. Totodată, norocul vă va surâde dacă sunteţi în căutarea unui nou loc de muncă sau a unei noi case. Veţi reuşi să găsiţi ceva care vi se potriveşte în totalitate. Mergeţi pe instinct!


Horoscop 10 ianuarie 2019, Scorpion:

Scorpionii îşi vor dedica întreaga zi asupra locului de muncă. Şansa unei promovări şi a unei măriri de salariu vă va ajuta să vă motivaţi pentru ca proiectul la care lucraţi astăzi să fie unul cu un succes răsunător. Perseverenţa şi perfecţionismul de care daţi dovadă nu vor trece neobservate şi aveţi o mare şansă să fiţi promovaţi. Cât despre situaţia de acasă, aştrii vă recomandă să acordaţi, spre seară, mai multă atenţie persoanei iubite, altfel riscaţi să deveniţi persona non grata.


Horoscop 10 ianuarie 2019, Săgetător:

Săgetătorii vor avea, astăzi, o zi nemaipomenită. Încă de la primele ore ale dimineţii veţi realiza că aştrii vă sunt favorabili. Toate lucrurile pe care vi le propuneţi vă vor ieşi din prima, iar acest lucru nu va trece neobservat. Toţi cei din jur vă vor aprecia pentru abilităţile de care daţi dovadă şi nu veţi ezita să ajutaţi pe cineva care are nevoie de ajutor. Seara o veţi petrece în compania unei persoane dragi alături de care veţi petrece momente de neuitat.






Horoscop 10 ianuarie 2019, Capricorn:

Capricornii sunt dezamăgiți de unele persoane apropiate. Un coleg sau un prieten ar putea face un gest neplăcut, care să aibă consecințe pe termen lung. E important ca nativii din această zodie să nu stingă focul creat de alții, ci să lase lucrurile de la sine. Greșelile se repară de către cei care le comit.


Horoscop 10 ianuarie 2019, Vărsător:

Vărsătorii primesc un telefon neașteptat din partea unei persoane alături de care au trăit momente intense în trecut. Surpriza este atât de mare încât îi lasă fără cuvinte, mai ales dacă nu au revăzut această persoană de ani buni. După uimirea inițială, nativii din Vărsător vor avea de luat o decizie importantă: să răscolească trecutul sau să poarte o discuție de complezență, fără însemnătate.


Horoscop 10 ianuarie 2019, Peşti:

Peștii vor petrece ziua făcând planuri pentru viitor. Urmează o nouă etapă în viață iar acum e momentul potrivit pentru a pune lucrurile pe un făgaș bun. Cine se pregătește din timp va culege roadele, este motto-ul care îi ghidează pe nativii din această zodie. Nu e de mirare că vor fi înconjurați de un aer senin, specific persoanelor care fac ceea ce trebuie, nu ceea ce este plăcut.