Horoscopul zilei de vineri, 1 februarie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 1 februarie 2019


Horoscop 1 februarie 2019, Berbec:

Berbecii sunt sfătuiţi să fie astăzi cu ochii în patru. Problemele la serviciu sau obstacolele care apar în propriile afaceri vă pot da starea de spirit peste cap. Încercaţi totuşi să vă menţineţi pozitivitatea şi să găsiţi o soluţie raţională pentru a reveni la normal. În dragoste astrologii vin cu veşti bune. S-ar putea să aveţi parte de o întâlnire surpriză şi chiar de un cadou din partea unei persoane cu adevărat speciale.


Horoscop 1 februarie 2019, Taur:

Taurii au parte de o zi uşor tensionată şi vor face cu greu faţă doleanţelor celor dragi. S-ar putea să vi se necesite ajutorul în multe situaţii şi nu prea veţi putea refuza. Anumite probleme însă au nevoie de sfatul vostru, iar dacă nu ştiţi cu adevărat ce să spuneţi fiţi sinceri. Decât să îndrumaţi greşit pe cineva, mai bine nu o faceţi deloc.


Horoscop 1 februarie 2019, Gemeni:

Gemenii astăzi vor avea foarte multe pe cap, dar toate se vor rezolva spre seară. La serviciu s-ar putea să nu aveţi timp nici să respiraţi din cauza tuturor activităţilor şi sarcinilor care nu pot fi amânate. Aveţi răbdare, întocmiţi o listă de priorităţi şi faceţi paşi mici, dar siguri. Seara veţi avea ocazia să vă relaxaţi şi să petreceţi timp plăcut în compania celor dragi.






Horoscop 1 februarie 2019, Rac:

Nativii din Rac vor avea parte, astăzi, de o zi de neuitat. Tot ceea ce aşteptaţi de multă vreme se va întâmpla chiar astăzi. Bucuria va fi uriaşă, mai ales că rezultatul va fi mult mai bun decât speraţi. Spre seară, astrele vor contempla ca viaţa voastră să fie completă. După o zi plină de succese, tabloul va fi completat de o seară romantică în compania unei persoane pe care aţi visat-o de curând.


Horoscop 1 februarie 2019, Leu:

Leii vor avea, astăzi, o şansă uriaşă de a câştiga un premiu sau de a primi un cadou. După o perioadă grea, în care aţi depus eforturi uriaşe pentru a duce la bun sfârşit un proiect, în sfârşit vine şi răsplata. Şefii sau partenerii vă vor aprecia determinarea şi loialitatea şi vă vor scoate în oraş, acolo unde veţi primi un cadou. Mai mult, există posibilitatea ca astăzi să întâlniţi şi o persoană foarte interesantă.


Horoscop 1 februarie 2019, Fecioară:

Nativii din Fecioară vor fi, astăzi, foarte ocupaţi. Încă de dimineaţă, veţi realiza că ziua va fi una foarte aglomerată şi obositoare, însă satisfacţia lucrului bine făcut va fi pe măsură. Evitaţi cearta cu familia, colegii de muncă sau alte persoane. Stresul şi faptul că vă veţi enerva nu vă va ajuta deloc. Puneţi-vă pe primul loc şi încercaţi să rezolvaţi cu calm toate situaţiile tensionate.






Horoscop 1 februarie 2019, Balanţă:

Soarta e darnică azi şi multe Balanţe petrec o zi lipsită de griji. E posibil să începi o poveste nouă de dragoste, sau să reînvie o iubire din trecut, pierdută demult. O legătură spirituală subtilă va fi creată cu cineva apropiat din familie. Şi financiar sunt şanse să apară evenimente fericite. Dar toate aceste auspicii bune nu scapă balanţele de capriciile lor de moment.


Horoscop 1 februarie 2019, Scorpion:

E ziua perfectă în care să-ţi lărgeşti cercul de prieteni şi să laşi oameni noi să se apropie de tine. Sunt şanse să descoperi mai multe cunoştinţe interesante. Un flirt nevinovat apare în viaţa Scorpionilor care sunt singuri. Atenţie la finalul zilei, nu te apuca de reparaţii prin casă, rişti să îţi răneşti o mână.


Horoscop 1 februarie 2019, Săgetător:

Analizează cu atenţie toate semnele care-ţi apar astăzi, norocul îţi zâmbeşte. Dacă nu contrazic logica şi bunul simţ, intuiţiile tale de astăzi sunt perfecte, ai încredere în ele. Spre seară ar putea apărea o mică indispoziţie cauzată de stresul de care ai avut parte astăzi. Cel mai bine e să te relaxezi.






Horoscop 1 februarie 2019, Capricorn:

Ziua de vineri debutează cu un program aglomerat pentru Capricorni. Poate fi vorba despre întâlniri importante, negocieri, încheierea unui acord, situații care vă vor solicita. După-amiaza va fi însă cu totul altfel. Veți avea parte de momente plăcute și de distracție, simțind din plin că a început weekendul. Seara se întrevede și o surpriză în plan sentimental.


Horoscop 1 februarie 2019, Vărsător:

Pentru Vărsători, 1 februarie se anunță o zi în care trebuie să dea dovadă că sunt foarte productivi. Aveți multe sarcini de îndeplinit la muncă, dar și în plan personal. Ar fi bine să vă faceți aliați, spune horoscopul: o mână de ajutor de la colegii, la muncă, sau de la prieteni în viața personală, va fi de mare folos pentru a vă rezolva rapid problemele. Lucrul în echipă se va dovedi foarte eficient! Spre seară veți avea o surpriză plăcută, posibil un cadou pe care vi-l doreați mult.


Horoscop 1 februarie 2019, Peşti:

E posibil ca Peștii să resimtă astăzi oboseala cumulată după o săptămână plină, în care ați muncit mult. Pe de altă parte, veți avea și satisfacția că tot ce ați făcut s-a îndeplinit, deci, tot efortul a meritat! În relația cu apropiații, va fi o zi în armonie de care vă veți bucura mai ales după-amiaza! Aveți însă grijă la situația financiară, avertizează horoscopul. Nu vă aventurați astăzi în cumpărături extravagante!







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS