Horoscopul zilei de vineri, 9 noiembrie 2018

Horoscop zilnic adevărat: vineri, 9 noiembrie 2018


Horoscop 9 noiembrie 2018, Berbec:

Berbecii traversează o perioadă extrem de creativă. Conștienți de potențialul pe care îl au, nativii din această zodie încearcă să-și folosească talentul și puterea pentru a schimba, în bine, măcar puțin din viața celor dragi. Atitudinea va fi rapid remarcată de colegi și prieteni, iar respectul dobândit îi va impulsiona să meargă mai departe pe acest drum. Micile gesturi contează enorm.


Horoscop 9 noiembrie 2018, Taur:

Nu întotdeauna trebuie să rezolvi problemele care apar peste zi, uneori este indicat să le eviți, oricât de ciudat ar părea. Mai ales când aceste probleme sunt cauzate de decizii greșite, luate sub impusul momentului, de către oameni care nu au calculat consecințele. Este de preferat să-i lași pe cei din jur să realizeze gravitatea situației, pentru ca acest scenariu să nu se mai repete pe viitor. Seara se anunță a fi spectaculoasă, la o petrecere cu prietenii din copilărie.


Horoscop 9 noiembrie 2018, Gemeni:

Planul gemenilor de a avea o zi liniștită este dat peste cap de o persoană din trecut, care își face apariția pe neașteptate. E o fostă iubire care trezește atât sentimente plăcute, cât și amintiri tulburătoare. Dacă ai de gând să accepți invitația venită din senin, evită locurile retrase, unde situația ar putea scăpa ușor de sub control. De la o simplă întâlnire se pot schimba destine. Cei care vor să riște tot ce au construit până acum să se gândească de două ori. Există un motiv pentru care nu a mers în trecut.






Horoscop 9 noiembrie 2018, Rac:

Racii sunt nevoiţi astăzi să facă tot ce pot pentru a evita întâlnirile şi conversaţiile inutile. Nu veţi avea nimic de câştigat din ele, ba, mai mult, vă vor stoarce de energie. Şi de energie aveţi nevoie, pentru că următoarele 24 de ore vă oferă şansa să rezolvaţi cu succes o problemă mai veche. Fie veţi elimina un conflict personal, fie veţi reuşi, în sfârşit, o achiziţie importantă pe care o urmăriţi demult.


Horoscop 9 noiembrie 2018, Leu:

O plimbare prin magazine, unde să caşti gura, pare a fi destinul acestei zile pentru cel născut în zodia Leu. E mai bine aşa, decât să devii melancolic. Nu uita că tu îţi controlezi destinul şi nimeni nu se poate amesteca în planurile tale. Cel mai sigur pentru astăzi încercaţi să faceţi ceva ce nu faceţi de obicei. E bine totuşi să găsiţi partenerii pe măsură pentru o nouă aventură.


Horoscop 9 noiembrie 2018, Fecioară:

Atenţie mare dacă te urci la volan. E nevoie de concentrare la tot ce se întâmplă în jurul tău pe şosea şi rămâi prudent. Încearcă să eviţi conducătorii auto vitezomani şi lasă-i să treacă de tine. Ziua va trece fără probleme notabile, dacă le eviţi pe cele din trafic. Şi, dacă păstrezi voia bună din timpul zilei, noaptea de vineri va fi una de neuitat.






Horoscop 9 noiembrie 2018, Balanţă:

Balanța va primi mari laude până la sfârșitul zilei. Ai putea primi chiar o distincţie importantă sau o avansare. Este foarte posibil să te găsești astăzi condus spre acțiuni cu adevărat importante, care-ţi vot aduce beneficii majore. Un gest sincer ar putea fi acela de a ajuta pe cineva pe care îl cunoști sau chiar pe un străin. Această acțiune poate fi complet lipsită de interes, ceea ce vă va face să fiți surprinși de respectul și admirația pe care o câștigați de la ceilalți. Indiferent de situație, urmați-vă astăzi instinctele.


Horoscop 9 noiembrie 2018, Scorpion:

Scorpionii visează astăzi să se așeze pe o plajă și să nu facă nimic. Acest sentiment leneș te va urmări pe tot parcursul zilei. Dacă vă aflați la lucru sau faceți afaceri, renunțați la aceste gânduri, pentru că nu sunt tocmai indicate atunci când aveţi atât de mult de muncă. Va fi deosebit de util să vă concentraţi pe job, deoarece ați putea fi chemat să să rezolvați foarte repede o problemă complexă. După ce vă faceți griji în timpul zilei, veți putea să vă relaxați complet în timpul serii. Abțineți-vă de la băutură, totuşi și fiți atenți să nu mâncați prea mult, acest lucru va strica distracția.


Horoscop 9 noiembrie 2018, Săgetător:

Săgetătorul, în această zi, va trebui să îşi exercite puterile diplomatice. Va trebui să vă eliberați de orice fel de conversații cu oameni inutili, altfel tot timpul din ziua în care trebuie să rezolvați problemele urgente va fi pierdut. Fiți cu tact și politicos în timpul acestor interacțiuni. Cel mai important lucru pe care îl veți realiza astăzi este să finalizați o tranzacție financiară complexă. În afara acestui lucru, ziua ta va merge fără probleme și nu va fi prea stresantă.






Horoscop 9 noiembrie 2018, Capricorn:

Capricornii trebuie să fie foarte atenţi, astăzi. Veţi fi nevoiţi să vă întâlniţi sau chiar să colaboraţi cu o persoană pe care până acum aţi ocolit-o, pentru că nu e tocmai o companie plăcută. Încercaţi să vă păstraţi calmul şi să nu daţi semne de nervozitate ori de slăbiciune şi totul va fi bine, spune horoscopul. Spre seară, după o zi dificilă, veţi avea parte exact de ce vă doriţi. Poate o întâlnire cu prietenii sau o cină delicioasă. Relaxaţi-vă, pentru că meritaţi din plin!


Horoscop 9 noiembrie 2018, Vărsător:

Astăzi, Vărsătorii vor simţi nevoia de a se distanţa de problemele de care vă loviţi zilnic: obligaţii casnice sau la serviciu. Asta vă va scuti de iritare, plictiseală sau oboseală. Concentraţi-vă în schimb asupra unei activităţi creative, recomandă horoscopul. Gândiţi altfel şi veţi obţine nişte rezultate spectaculoase. Veţi obţine şi aprecierile şi răsplata celor din jur. Iar dacă astăzi aveţi un eveniment în anturajul vostru, de asemenea, gândiţi-vă la un cadou inedit, iar surpriza voastră va stârni încântare!


Horoscop 9 noiembrie 2018, Peşti:

Peştii trebuie să aibă încredere în capacităţile lor astăzi. E posibil să aveţi parte de critici sau de aprecieri negative în jurul vostru, fie la job, fie în viaţa privată. Nu vă pierdeţi cu firea, spune horoscopul! Nu aveţi niciun motiv să puneţi la inimă aceste vorbe. Chiar dacă veţi simţi o mică frustrare, concentraţi-vă şi continuaţi-vă treaba aşa cum ştiţi voi cel mai bine. La final, rezultatele pe care le obţineţi vor arăta tuturor că aţi avut dreptate. Iar banii vor veni rapid!