Horoscopul zilei de luni, 5 noiembrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 5 noiembrie 2018


Horoscop 5 noiembrie 2018, Berbec:

Astăzi, Berbecii pot fi încurcaţi de o întrebare. Există o mare probabilitate ca aceasta să se refere la relațiile de afaceri, la carieră sau planurile de căsătorie. Starea dumneavoastră de spirit va fluctua de la o direcție la alta, iar sentimentele vor oscila şi ele de la o extremă la alta. Nu vă grăbiți să stabiliți noi obiective sau să luați vreo decizie. Va fi mai bine să vă luați timp de gândire, să ieşiţi din casă şi, pentru o perioadă să vă concentraţi la alt subiect.


Horoscop 5 noiembrie 2018, Taur:

Taurii vor trebui să se confrunte cu propriile probleme. Amânarea și evadarea sunt căi spre nicăieri și vor face ca problemele să se înrăutățească. Respiraţi adânc și vă veți simți mai bine rezolvând aceste probleme. Există șansa ca în după-amiaza de luni să daţi nas în nas cu o atmosferă romantică. Dacă ești singur, căută un loc aglomerat și bucură-te de ce urmează să ţi se întâmple. Ați putea întâlni pe cineva care să devină mai mult decât un nou prieten.


Horoscop 5 noiembrie 2018, Gemeni:

Gemenii, dacă sunt invitaţi de persoana iubită să petreacă timp împreună, nu trebuie să refuze. Este important să fiți cu cineva care vă apreciază, respectă și înțelege. Dacă suferiți de o pierdere temporară a încrederii în sine, vorbind cu această persoană, care te cunoaște atât de bine, este tot ce vă trebuie ca să simţiţi din nou încrezători. Shoppingul nu vă va rezolva problemele emoționale și veți termina cheltuind mai mult decât ați planificat.






Horoscop 5 noiembrie 2018, Rac:

Astăzi, Racii se vor ocupa de probleme majore, indiferent dacă le place sau nu. Este puțin probabil ca vor primi ajutor semnificativ de la prieteni sau rude în soluționarea acestor probleme. Puteţi apela, însă, la cei pe care i-ați ajutat de mai multe ori. Spre seară, vă luaţi timp pentru a vă relaxa. Sfatul astrelor este să faceţi lucruri care vă fac plăcere şi vă revitalizează.


Horoscop 5 noiembrie 2018, Leu:

Pentru Lei, începutul de săptămână pare mai degrabă ca weekendul. Ziua se anunță monotonă, fără presiune la serviciu și parcă timpul trece greu. Ăsta poate fi un mare avantaj, spune horoscopul. Bucurați-vă din plin de această ”leneveală” și încercați să faceți lucrurile care vă plac.


Horoscop 5 noiembrie 2018, Fecioară:

Luni nu este pentru Fecioare o zi în care să-și testeze noi deprinderi. Dacă ceva s-a stricat acasă sau la serviciu vă confruntați cu o situație nemaiîntâlnită, nu încercați să o rezolvați singuri. Horoscopul vă recomandă să apelați la cineva cu experiență, ca să economisiți și timp, și să evitați astfel apariția unor alte probleme. Atenție și la relația de cuplu, fiți cumpătați, nu e o zi în care ”să întindeți coarda” cu vorbele.






Horoscop 5 noiembrie 2018, Balanţă:

Pentru Balanțe, poate fi o zi cu noroc în dragoste. Cei care nu și-au găsit până acum jumătatea ar putea avea ocazia. Șansele de a găsi o persoană potrivită sunt mari, fie că o veți căuta pe rețelele online, fie că o veți întâlni față în față. Pentru cei care sunt deja într-o relație, preocupările zilei sunt mai degrabă casnice, cum ar fi curățenia acasă.


Horoscop 5 noiembrie 2018, Scorpion:

Scorpionii se trezesc astăzi cu idei briliante. Nu le lăsați să dispară, mai bine notați-le, să nu le uitați. Dacă nu le veți aplica acum, vă veți bucura de ele la momentul potrivit. E posibil să aveți o problemă relativ minoră astăzi: ceva s-ar putea să se strice acasă și va trebuie să înlocuiți sau reparați. Seara, în schimb, se anunță a fi una romantică, spune horoscopul.


Horoscop 5 noiembrie 2018, Săgetător:

Săgetătorii în această zi au ocazia să găsească răspunsul unei întrebări care i-a frământat de ceva vreme sau pe care nu aţi apucat să o discutaţi cu persoana iubită. Dacă treceţi printr-o perioadă complicată este important să comunicaţi să vă găsiţi punctele slabe şi să lucraţi pentru a face ca povestea voastră de dragoste să funcţioneze în continuare. Nu respingeţi ideile jumătăţii voastre, fiţi deschişi altor opinii şi lucrurile se vor rezolva.






Horoscop 5 noiembrie 2018, Capricorn:

Capricornii îşi vor petrece ziua lipsiţi de orice dramă sau nelinişte sufletească. Veţi găsi ocazia de a fi singuri şi de a vă relaxa mintea şi corpul. Dacă aveţi un loc favorit în care să mergeţi sau un hobby preferat pe care să îl practicaţi, este momentul să uitaţi de serviciu, de conflicte, de programări urgențe şi să vă oferiţi o pauză menită să vă încarce bateriile.


Horoscop 5 noiembrie 2018, Vărsător:

Vărsătorii au destule de realizat astăzi, dar vor fi fericiţi atunci când rezultate vor începe să apară. Dacă aveţi de realizat un proiect urgent, concentraţi-vă şi lăsaţi relaxarea pentru seară. S-ar putea ca o rudă sua un prieten să vă ceară ajutorul, motiv pentru care nu puteţi lua o pauză şi nu puteţi refuza această persoană. Nu vă faceţi griji, la finalul zilei vă veţi primi răsplata.


Horoscop 5 noiembrie 2018, Peşti:

Peştii ar trebui să îşi permită starea de vulnerabilitate astăzi. Dacă aveţi anumite sentimente, nu vă temeţi şi nu le ascundeţi faţă de cei dragi. Comunicaţi, spuneţi ce vă deranjează, ce apăsări şi supărări aveţi, ori dacă v-aţi îndrăgostit de cineva nu vă feriţi să îi arătaţi acest lucru. Renunţaţi la lucrurile şi persoanele care nu vă apreciază şi nu sunt pe aceeaşi lungime de undă cu voi.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS