Horoscopul dragostei, 6-12 august 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 6-12 august 2018


Horoscop 6-12 august 2018, Berbec:

Aceeași casă care găzduiește Luna Nouă din data de 11 mai simbolizează și iubirea, semn cum că se anunță o săptămână cu fluturași în stomac. Dacă sunteţi liberi/e de contract, luaţi-vă inima în dinți și invitaţi-o pe acea persoană specială la o cafea. Chiar și Berbecii implicați într-o relație se bucură de efectele acestei lunații.


Horoscop 6-12 august 2018, Taur:

Luna Nouă din 11 august nu se limitează la a înmulți așteptările persoanelor dragi vouă, ci vă oferă și ocazia să străluciţi printre apropiați/te. O realizare de ordin personal vă poate aduce tot respectul și aprecierea celor pe care îi/le iubiţi, deci nu vă ruşinaţi să împărtăşiţi cu ei/le succesele voastre, oricât de mici v-ar părea. Veţi vedea că nu trec neobservate, deși voi aţi putea crede că nu îi/le vor impresiona deloc.


Horoscop 6-12 august 2018, Gemeni:

Casa pe care o ocupă Luna Nouă din ziua de 11 a lunii vă mai simbolizează și rudele apropiate, dar și vecinii/ele, indiciu că ajungeţi, într-un fel sau altul, pe buzele tuturor. Bucuraţi-vă de statutul de vedete locale printre cei/le pe care îi/le iubiţi, chiar dacă se mai strecoară și una-două cârcoteli printre ropotele de laude și aprecieri. Atâta vreme cât voi sunteţi confortabili/e cu voi înşivă/sevă, ceilalți/lelalte contează mai puțin!




Horoscop 6-12 august 2018, Rac:

Dacă în zilele de 6 şi 7 voi sunteţi centrul de interes și toate par să se învârtă în jurul vostru, în weekend se înmulțesc interacțiunile cu rudele apropiate și vecinii/ele. Aşteptaţi-vă așadar la vizite, telefoane sau întâlniri ad-hoc pe stradă care se lasă cu discuții interminabile, cel mai probabil derulate undeva pe-aproape la un suc. Vă prinde bine să aflaţi cum le mai merge!


Horoscop 6-12 august 2018, Leu:

Cum Luna Nouă din 11 se formează chiar în zodia nașterii voastre, este de așteptat să exercitați o mare putere de atracție săptămâna aceasta. Poate că nu vă va cădea toată lumea la picioare, dar în orice caz nu duceţi lipsă de ocheade și zâmbete cu subînțeles. Aveţi parte de momentul perfect pentru a o seduce pe acea persoană specială sau de a îi arăta celui/ei drag/i cât de norocoşi/ase sunteţi că vă are alături.


Horoscop 6-12 august 2018, Fecioară:

Tot Luna Nouă din data de 11 ar putea readuce în viața voastră foști/ste parteneri/e din trecut. Nu e de mirare dacă se afișează la brațul noii achiziții sau se laudă despre cât de bine le-a mers de când v-ați despărțit. Bine ar fi să conştientizaţi că lucrurile nu stau chiar așa, iar multe din spusele lor sunt „gogoşi”. Nu cedaţi tentației de a reîncepe o poveste care s-a încheiat în termeni mai puțin amiabili.


Horoscop 6-12 august 2018, Balanţă:

Cu ocazia Lunii Noi din data de 11, atenția vi se atrage în direcția vieții voastre sociale. În anturajele pe care le frecventaţi perioada aceasta se „infiltrează” figuri noi care vă atrag atenția sau voi sunteţi cei/le care face obiectul interesului tuturor celorlalți/te prin intrarea făcută într-un cerc de persoane nou. În orice caz, nu duceţi lipsa socializării de care vă bucuraţi din plin zilele acestea!




Horoscop 6-12 august 2018, Scorpion:

De vreme ce Luna Nouă din ziua de 11 a lunii vă propulsează în cercuri înalte și vă face vedete pe plan profesional, nu e de mirare dacă membrii/ele familiei ajung să se simtă neglijați/te într-o mai mică sau mai mare măsură. E de înțeles că nu vă încântă ideea petrecerii timpului în compania rudelor pentru că în acest context vă bucuraţi de drepturi și obligații egale cu ale lor.


Horoscop 6-12 august 2018, Săgetător:

Dacă relațiile cu rudele partenerului/ei s-au aflat într-un con de umbră în ultima perioadă, aflaţi că sub influența Lunii Noi din data de 11 ar putea apărea ocazia reînchegării legăturilor. Împăcarea sau restabilirea contactului ar putea apărea, de asemenea, între voi și un/o apropiat/ă din afara ţării, tot pe fondul acestei lunații. De data aceasta, încercaţi să fiţi autentici/e în raport cu cei/le din jurul vostru!


Horoscop 6-12 august 2018, Capricorn:

Intimitatea este un alt sector de viață reprezentat de casa a VIII-a în care se formează Luna Nouă în data de 11 august. Dovezile de afecțiune teatrale și ridicarea partenerului/ei pe un piedestal sunt ingredientele-cheie ale rețetei recuceririi persoanei dragi. Faceţi-l/o să se simtă unic/ă, special/ă și iubit/ă și veţi reuși negreșit să îi animaţi interesul. Trebuie doar să vă daţi puţin silința în acest sens!


Horoscop 6-12 august 2018, Vărsător:

Aceeași casă care găzduiește Luna Nouă din 11 a lunii îl/o simbolizează și pe partener/ă, indiciu că secretul îmbunătățirii vieții de cuplu rezidă în capacitatea voastră de a îi acorda celui/ei drag/i atenția și afecțiunea de care el/a are nevoie. Vă așteaptă multe eforturi, deoarece persoana dragă nu e genul care se mulțumește cu puțin. Daţi-vă silința și nu vă daţi în lături de la nimic.


Horoscop 6-12 august 2018, Peşti:

Zilele de 11 şi 12 vă permit să zăboviţi mai mult în compania partenerului/ei, momente în doi care pot face minuni în ceea ce privește viața de cuplu. E drept că se arată ocazii de a repune pe tapet subiecte de dispută care nu ajung niciodată la un rezultat, dar evitaţi-le înainte de a face obiectul tuturor discuțiilor voastre. Axați-vă pe ceea ce nu vă aduce la conflicte!









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS