Horoscopul zilei de duminică, 19 august 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 19 august 2018


Horoscop 19 august 2018, Berbec:

În această perioadă încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale; simţiţi nevoia să vă relaxaţi alături de oamenii dragi din viaţa voastră şi să uitaţi de toate problemele şi grijile de la locul de muncă. Spre seară, este posibil să simţiţi nevoia să vorbiţi deschis despre ceea ce simţiţi cu o persoană la care ţineţi foarte mult, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 19 august 2018, Taur:

Atunci când vine vorba de viața personală, aveţi senzația că vă aflaţi într-un carusel de trăiri care merge necontenit. Prietenii/ele vă observă imediat starea apatică în care vă aflaţi și nu insistă asupra ei. Ei/le știu că în aceste momente aveţi nevoie doar de spațiu și timp, arată horoscopul de azi.


Horoscop 19 august 2018, Gemeni:

Vă gândiţi tot mai serios să faceţi o schimbare importantă pe plan profesional, însă pentru asta trebuie să fiţi foarte îndrăzneţi/te. Aveţi nevoie să vorbiţi cu o persoană în faţa căreia să vă destăinuiţi şi să spuneţi ce aveţi pe suflet.






Horoscop 19 august 2018, Rac:

Reuşiţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de o zi foarte frumoasă; este posibil ca după orele prânzului aştrii să vă scoată în cale o persoană din trecut, cu care aţi avut o relaţie specială, însă care s-a încheiat destul de urât. Acesta este momentul pentru a face pace şi a lăsa trecutul în urmă.


Horoscop 19 august 2018, Leu:

Astăzi sunteţi destul de melancolici/e; după o perioadă foarte aglomerată pe plan profesional, decideţi că este timpul să acordaţi mai multă atenţie vieţii personale şi relaţiei cu cei/le din jurul vostru. Este posibil ca mulţi oameni să se simtă daţi la o parte.


Horoscop 19 august 2018, Fecioară:

Aştrii vă oferă posibilitatea de a privi în trecut, de a vă recunoaşte greşelile şi de a vă învăţa lecţia. Este un moment bun pentru a încerca să fiţi sinceri/e cu voi şi, cel mai important, pentru a vă concentra asupra prezentului şi viitorului, arată horoscopul zilei.


Horoscop 19 august 2018, Balanţă:

Ziua de duminică pare să fie una destul de interesantă pentru voi; o persoană la care ţineţi foarte mult are nevoie de sfaturile voastre pe plan profesional deoarece începe un proiect foarte important şi vrea să facă un plan detaliat pentru următoarea perioadă. O ajutaţi cu cel mai mare drag.






Horoscop 19 august 2018, Scorpion:

Este posibil ca ziua de 19 august să vă găsească destul de sensibili/e; nu ştiţi ce se întâmplă în sufletul vostru şi ce este de făcut în relaţiile cu oamenii din jurul vostru. Aştrii vă sfătuiesc să învăţaţi să vă ascultaţi intuiţia. De asemenea, acesta este un moment bun pentru a lăsa trecutul în urmă astfel încât să vă axaţi doar pe prezent.


Horoscop 19 august 2018, Săgetător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze deoarece petreceţi clipe frumoase în compania oamenilor dragi din viaţa voastră. Spre seară, în cazul în care sunteţi singuri/e, participaţi la o petrecere unde aveţi ocazia să întâlniţi un/o posibil/ă partener/ă de cuplu.


Horoscop 19 august 2018, Capricorn:

Totul se calmează în jurul vostru. Acum vă daţi seama că viața nu a greșit față de voi atunci când v-a forțat să vă îndepărtaţi de anumite persoane. Rezistența pe care aţi impus-o în fața acestui proces v-a ajutat să vă descoperiţi propriile limite și să vă redefiniţi ca persoane.


Horoscop 19 august 2018, Vărsător:

Azi sunteţi foarte energici/e şi încercaţi să petreceţi cât mai multe momente în aer liber, bucurându-vă de aceste momente minunate. Este posibil ca spre seară să îi faceţi o surpriză partenerului/ei de cuplu, cu care reuşiţi să îi demonstraţi cât de mult îl/o iubiţi.


Horoscop 19 august 2018, Peşti:

Vă simţiţi foarte bine în propria piele și acceptați cu maturitate toate neajunsurile sau defectele pe care le aveţi. Această stare interioară de echilibru văa ajută să aveţi parte de relații sănătoase din punct de vedere afectiv. Indiferent de context, alegerile pe care le faceţi sunt bine argumentate, arată horoscopul zilnic.









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS