Horoscopul zilei de sâmbătă, 7 iulie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 7 iulie 2018


Horoscop 7 iulie 2018, Berbec:

Simți că ai nevoie de o nouă valorificare a propriei vieți. Îți dorești să faci lucrurile într-un mod mai neconvențional și alegi să te ferești mai des de reguli. Acest mod de a acționa te poate ajuta să ieși din anonimat chiar și la birou. Iar cariera ta chiar are nevoie de o astfel de „resuscitare”.


Horoscop 7 iulie 2018, Taur:

De cele mai multe ori ai fost dezamăgită în ceea ce privește partea emoțională, dar în ciuda acestui lucru, nu alegi să îți ascunzi sentimentele. A vorbi despre ceea ce simți este o acțiune care îți definește personalitatea. Chiar dacă îți asumi multe riscuri, nu te dezici de ceea ce te reprezintă, arată horoscopul de azi.


Horoscop 7 iulie 2018, Gemeni:

Viața te tot forțează să te organizezi mai bine și să nu mai lași haosul să îți conducă acțiunile. Starea de oboseală și boală pe care ai avut-o în aceste zile, te face să vezi lucrurile mult mai clar. Îți stăpânești mai bine nevoia de a-ți plânge de milă și te pregătești pentru a acționa.






Horoscop 7 iulie 2018, Rac:

Ești conștientă de riscurile pe care le are modul tău de a privi relațiile cu cei din jur. Cu toate astea, ești dispusă să ți le asumi întru totul. Crezi în autenticitate și sinceritate. Îți place ca tot ceea ce faci pentru cei importanți pentru tine să fie rezultatul sentimentelor pe care le nutrești.


Horoscop 7 iulie 2018, Leu:

Climatul sentimental actual este dominat de nostalgie și regrete. Dacă ești într-o relație, vei lăsa impresia că ești posesivă și mult prea geloasă. Creezi tensiune între tine și partener. Singură, ai rămas încă blocată asupra dezămăgirii trăite în relația anterioară.


Horoscop 7 iulie 2018, Fecioară:

Ești îndrăgostită, însă ți-e foarte greu să îți exprimi sentimentele sau să înțelegi ce anume te deranjează la cel de lângă tine. Configurația astrală de astăzi te ajută însă să te apropii de partener. Ești o persoană magnetică în plan social. Atragi privirile asupra ta cu orice acțiune pe care o întreprinzi.


Horoscop 7 iulie 2018, Balanţă:

Gelozia pe care o stârnești în colegii de la birou nu poate fi de bun augur. Aceștia au tendința de a te exclude din discuții sau să profite de punctele tale sensibile. Pentru tine este important să lupți deschis pentru ceea ce îți dorești. Tu nu crezi în prietenii la locul de muncă. Oamenii, în viziunea ta, sunt interesați și egoiști.


Horoscop 7 iulie 2018, Scorpion:

Pe parcursul zilei vei fi liniștită din punct de vedere emoțional. Evenimentele din acest sector al vieții tale nu te fac să treci prin stări depresive sau negative, ci mai mult decît atât, observi o îmbunatățire în raport cu legătura pe care o ai cu partenerul.


Horoscop 7 iulie 2018, Săgetător:

În anumite situații în care te vei afla vei renunța la atitudinea pragmatică. De asemenea, vei incearca să fii mult mai flexibilă și deschisă față de persoanele cu care interacționezi. Astăzi reapar în prim plan relațiile de prietenie importante pentru tine.


Horoscop 7 iulie 2018, Capricorn:

Te lași dusă de val de tot ceea ce trăiești în prezent. Nu îți mai pui întrebări în legătură cu ceea ce simți, ci doar îți dai voie să simți. Starea de sănătate însă nu este prea bună iîn această perioadă. Dureri pasagere de spate sau de cap îți schimbă constant dispoziția.






Horoscop 7 iulie 2018, Vărsător:

Viața privată nu este pentru tine un subiect de discuție cu persoanele pe care abia le cunoști. Îți dorești ca cei din jur să îți respecte intimitatea. Mai mult decât atât, nici tu nu ești interesată de poveștile celor din jur. Ai nevoie de energie pentru a te concentra asupra propriei vieți.


Horoscop 7 iulie 2018, Peşti:

Pentru ca lucrurile să ia forma pe care ți-o dorești, ai nevoie de o mai bună organizare. Sunt situații în care este indicat să fii mai precaută, chiar dacă ceea ce simți te îndeamnă să acționezi și în numele altora. A fi mult prea tranșantă sau categorică tot nu este o atitudine potrivită, arată horoscopul zilnic.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS