Horoscopul zilei de joi, 31 mai 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 31 mai 2018


Horoscop 31 mai 2018, Berbec:

Gândești totul într-o mare viteză. Mereu iei decizii spontane, mai ales în ceea ce privește viața personală. Consideri că nu ai timp de pierdut în nenumărate analize și introspecții. Timpul de care dispui este mult prea prețios pentru astfel de procese supuse incapacității de a acționa.


Horoscop 31 mai 2018, Taur:

Consideri că viața este mult prea valoroasă pentru a pierde momente importante doar de teamă să nu fii dezamăgită. Deși îți asumi întru totul acest risc, sunt momente în care descumpănirea pe care o trăiești pare de neacceptat. La birou trebuie să preiei mereu inițiativa pentru a rămâne pe poziții fruntașe, arată horoscopul zilei.


Horoscop 31 mai 2018, Gemeni:

Alegerile și deciziile îți aparțin întru totul! Nu te mai lăsa influențată de cei din jur. Mai mult decât atât, nu mai fă nicio mișcare spre anumite persoane care te evită. Insistența ta este deranjantă. Creativitatea te ajută întotdeauna să ieși din rutină.





Horoscop 31 mai 2018, Rac:

Capacitatea ta de a negocia nu rămâne niciodată în umbră, mai ales când te afli în context profesional. Maniera în care se așază lucrurile în viața ta, îți readuce echilibrul de altădată. Nu mai simți repulsie, indiferență, părere de rău în raport cu o anumită persoană. Lipsa acestor sentimente „te eliberează”.


Horoscop 31 mai 2018, Leu:

Ai nevoie de noi obiective care să îți mențină concentrată atenția spre lucruri cu adevărat importante. Această zi călduroasă este perfectă pentru mișcare în aer liber. Revigorarea și vitalitatea pe care le resimți doar în natură sunt ca un drog pentru tine.


Horoscop 31 mai 2018, Fecioară:

Ești o fire ipocrită și tu știi acest lucru. Deși te consideri o persoană altruistă, toata atenția pe care o acorzi celor din jur hrănesc în tine propriul orgoliu. Trebuie să fii mai împăciuitoare în raport cu anumite persoane. Drastica ta judecată se va întoarce împotriva ta, arată horoscopul de azi.


Horoscop 31 mai 2018, Balanţă:

În interacțiunile pe care le ai cu cei din jur este nevoie de răbdare. Prezentarea ideilor pe care le ai se face într-o manieră cât mai constructivă. De cele mai multe ori, interlocutorul tău este pus în dificultate în fața descifrării mesajului pe care dorești să îl transmiți.


Horoscop 31 mai 2018, Scorpion:

Deși starea de spirit din această zi este destul de confuză, reușești totuși să îți menții intactă motivația în plan profesional. Ai parte de multe provocări și proiecte interesante care te scot din zona de confort. Încearcă să fii mai precaută atunci când vine vorba de modul în care te alimentezi.


Horoscop 31 mai 2018, Săgetător:

Energia venită din partea lui Jupiter te va determina să îți menții standardele ridicate, chiar dacă uneori simți că ar fi binevenit un compromis. Familia îți înțelege poziția socială pe care o adopți. Cu toate astea, unii din anturajul tău au tendința să te critice destul de dur.





Horoscop 31 mai 2018, Capricorn:

Firea ta dinamică și energică te orientează întotdeauna către acțiune. Astăzi reușești să te faci remarcată de superiori. Ești o persoană comunicativă care își exprimă cu ușurință emoțiile, dar această deschidere nu te ajută întotdeauna să te faci plăcută de cei din jur.


Horoscop 31 mai 2018, Vărsător:

Nimic din ceea ce trăiești astăzi nu pare să fie conform planului tău. Cu toate astea, acest lucru nu te deranjează, ci ”îmbrățișezi” cu încredere și optimism noua realitate. Jupiter creează un climat de încredere în cadrul echipei din care faci parte la birou.


Horoscop 31 mai 2018, Peşti:

Întâmplările care au loc ți se par fără sens. La birou te lași dominată, fără să îți dai seama, de ideile celorlalți colegi pentru că nu ai curajul să le expui pe ale tale. Această neîncredere în sine a fost dintotdeauna principalul tău dușman, arată horoscopul zilnic.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS