Horoscopul zilei de duminică, 13 mai 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 13 mai 2018


Horoscop 13 mai 2018, Berbec:

Pe plan personal vă doriţi să aveţi parte de mai multă linişte decât de obicei, motiv pentru care azi încercaţi să comunicaţi sincer şi deschis cu partenerul/a de cuplu. Simţiţi nevoia unei schimbări şi este posibil ca aceasta să fie una puţin dureroasă pentru a readuce zenul în viaţa voastră, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 13 mai 2018, Taur:

A doua zi de weekend pare să fie una foarte frumoasă pentru voi deoarece vă ajută să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de momente speciale în compania oamenilor dragi din viaţa voastră. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul/a de cuplu trece la următorul nivel după o discuţie extrem de importantă şi serioasă, arată horoscopul zilei.


Horoscop 13 mai 2018, Gemeni:

Astăzi purtaţi o discuţie foarte interesantă cu o persoană la care ţineţi foarte mult şi în care aveţi mare încredere. Îi spuneţi tot ce aveţi pe suflet şi încercaţi să o lăsaţi să înţeleagă prin ce treceţi astfel încât să vă poată ajuta în luarea unei decizii care să schimbe această situaţie şi să fiţi din nou liniştiţi/te.






Horoscop 13 mai 2018, Rac:

Prima parte a zilei de duminică pare să fie una foarte frumoasă pentru voi deoarece reuşiţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale şi să petreceţi momente speciale în compania partenerului/ei de cuplu. Astfel de clipe erau necesare după o perioadă în care amândoi aţi fost ocupaţi.


Horoscop 13 mai 2018, Leu:

Ziua de azi este una foarte frumoasă pentru voi deoarece reuşiţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale şi vă faceţi timp pentru a vă bucura de compania oamenilor dragi. Spre seară, este posibil să faceţi un drum mai lung pentru a face o vizită unei rude apropiate.


Horoscop 13 mai 2018, Fecioară:

Ziua de duminică este una interesantă pentru voi deoarece vă permite să priviţi adânc în sufletul vostru şi să descoperiţi ce vă doriţi cu adevărat. Încercaţi să comunicaţi deschis şi sincer cu oamenii dragi astfel încât să le explicaţi că deciziile pe care vreţi să le luaţi acum sunt cele mai bune pentru voi, arată horoscopul de azi.


Horoscop 13 mai 2018, Balanţă:

Astăzi este posibil să alegeţi să faceţi câteva schimbări interesante pe plan profesional; apare la orizont o oportunitate destul de frumoasă de colaborare pe care nu o puteţi refuza oricât de ocupaţi/te sunteţi. Încercaţi să faceţi un plan detaliat pentru viitor astfel încât să aveţi timp de toate sarcinile.


Horoscop 13 mai 2018, Scorpion:

Vă este greu să interacţionaţi cu cei/le dragi şi, pentru că nu aveţi răbdare, cel mai bine este să evitaţi discuţiile contradictorii deoarece acestea pot duce la conflicte destul de dureroase. În schimb, încercaţi să petreceţi mai mult concentrându-vă pe gândurile şi sentimentele voastre; veţi înţelege mai bine ce se întâmplă în sufletul vostru.


Horoscop 13 mai 2018, Săgetător:

Prima parte a zilei de duminică pare să fie una destul de ocupată pentru voi; vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde aveţi de rezolvat câteva sarcini importante. Sunteţi atenţi/te la alegerile pe care le faceţi şi la oamenii pe care îi vreţi ca parteneri/e în aceste momente.






Horoscop 13 mai 2018, Capricorn:

În această perioadă vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale, unde încercaţi să priviţi adânc în sufletul vostru şi să alegeţi cu inima. Ascultaţi sfaturile primite de la oamenii din jurul vostru, însă alegeţi să vă urmaţi instinctul deoarece ştiţi că de data aceasta nu are cum să dea greş.


Horoscop 13 mai 2018, Vărsător:

Azi încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei pe care o aveţi cu persoanele foarte apropiate; aveţi ocazia să rezolvaţi un conflict mai vechi cu o rudă apropiată sau un/o prieten/ă drag/ă. Spre seară, partenerul de cuplu vă poate face un cadou special.


Horoscop 13 mai 2018, Peşti:

A doua zi de weekend pare să fie una specială pentru voi; încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze deoarece partenerul/a de cuplu vă surprinde cu un cadou frumos. Spre seară, este posibil să mergeţi în vizită la o persoană dragă pe care nu aţi mai văzut-o de mult timp.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS