Horoscopul zilei de duminică, 8 aprilie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 8 aprilie 2018


Berbec:

Prima parte a zilei vă găseşte cu câteva sarcini ce ţin de viaţa casnică; este posibil să faceţi câteva drumuri prin oraş pentru cumpărături. După orele prânzului sunteţi mult mai relaxaţi/te şi reuşiţi să vă bucuraţi de momente frumoase în compania persoanelor dragi din viaţa voastră.


Taur:

Prima zi de Paşte pare să fie una frumoasă pentru voi; încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte relaxaţi/te şi vă bucuraţi de compania partenerului/ei de cuplu. După orele prânzului este posibil să faceţi un drum mai lung pentru a revedea o persoană la care ţineţi foarte mult, arată horoscopul zilei.


Gemeni:

Sunteţi prinşi/se cu sarcini importante pe plan personal; faceţi tot posibilul să comunicaţi deschis şi sincer cu oamenii dragi din viaţa voastră. Vreţi să rezolvaţi toate conflictele şi problemele amânate şi să îngropaţi trecutul. Consideraţi că este timpul să vă concentraţi mai mult asupra prezentului.


Rac:

Discuţiile pe care le aveţi cu partenerul/a de cuplu pot aduce câteva schimbări foarte frumoase în viitorul apropiat. Consideraţi că este timpul să fiţi sinceri/e şi să spuneţi tot ce ascunde sufletul vostru. Persoana iubită apreciază această abordare şi este dispusă să facă compromisuri pentru binele relaţiei.


Leu:

Prima zi de Paşte pare să fie una frumoasă pentru voi; dacă în prima parte a zilei trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini personale destul de importante şi sunteţi uşor agitaţi/te, spre seară reuşiţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de clipe speciale alături de cei/le dragi.


Fecioară:

Această perioadă este doar pentru relaxare şi momente frumoase alături de cei/le dragi. Aştrii vă sfătuiesc să evitaţi planificarea unor evenimente importante deoarece este posibil să pierdeţi timpul degeaba pentru că, cel mai probabil, nu veţi reuşi să puneţi în ordine toate detaliile.


Balanţă:

Ziua de azi pare să fie una foarte frumoasă pentru voi; vă concentraţi întreaga atenţie asupra relaţiei pe care o aveţi cu oamenii dragi din viaţa voastră. Este posibil ca spre seară să purtaţi o discuţie specială şi deschisă cu partenerul/a de cuplu, arată horoscopul de azi.


Scorpion:

În ultima perioadă aţi fost destul de concentraţi/te asupra vieţii profesionale; profitaţi de această scurtă perioadă liberă şi încercaţi să petreceţi mai mult timp în compania persoanelor apropiate (partener/ă de cuplu şi familie).


Săgetător:

Astăzi purtaţi o discuţie foarte importantă şi serioasă cu partenerul/a de cuplu; sunteţi amândoi sinceri/e şi reuşiţi să rezolvaţi câteva neînţelegeri de care aţi tot fugit în ultima perioadă. De asemenea, puteţi lua o decizie frumoasă care să vă apropie şi mai mult.


Capricorn:

Ziua de azi este un moment foarte bun pentru a vă îndrepta atenţia asupra relaţiei cu oamenii din viaţa voastră; lăsaţi deoparte mândria şi încercaţi să rezolvaţi conflictele avute în trecut cu persoanele dragi. Spre seară, reuşiţi să vă relaxaţi în compania partenerului/ei de cuplu.


Vărsător:

După o perioadă destul de aglomerată şi dificilă pe plan profesional, această zi este doar pentru relaxare pentru voi. În ceea ce priveşte relaţia pe care o aveţi cu persoanele din jurul vostru, încercaţi să comunicaţi cât mai deschis şi sincer şi chiar să spuneţi ce aveţi pe suflet.


Peşti:

Prima zi de Paşte pare să înceapă cum nu se poate mai bine pentru voi; o persoană foarte dragă, la care ţineţi foarte mult vă face o surpriză minunată care vă va schimba nu doar starea de spirit, ci şi planurile de viitor. Seara este petrecută alături de membrii/ele familiei, arată horoscopul zilnic.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS