Unde veţi găsi dragostea în 2018, în funcţie de zodie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Unde veţi găsi dragostea în 2018, în funcţie de zodie


Berbeci – la bărbatul/femeia care vă este sortit/ă

2018 este anul în care căutările şi zbaterile sufleteşti nu îşi mai au rostul. Aştrii vă ajută să întâlniţi sau să regăsiţi omul alături de care vreţi să vă petreceţi tot restul vieţii. De data asta nu mai aveţi dubii, totul vă este clar ca lumina zilei. Alături de el/a vă simţiţi acasă şi sunteţi iubiţi/te.


Tauri - la cel/a mai bun/ă prieten/ă

Vă puteţi îndrăgosti de cel/a mai bun/ă prieten/ă şi să aveţi surpriza că sentimentul e reciproc, dar nu neapărat despre o astfel de iubire este vorba, ci despre faptul că veţi simţi în 2018 ce înseamnă prietenia sinceră. Descoperiţi acea persoană specială care vă ajută necondiţionat când aveţi mai mare nevoie.


Gemeni - în voi înşivă/sevă

E anul în care trebuie să învăţaţi să vă iubiţi pe voi. Dacă nu vă acceptaţi aşa cum sunteţi, dacă nu vă consideraţi speciali/e, dacă nu sunteţi mulţumiţi/te de voi, nu aveţi cum să atrageţi în viaţa voastră iubire. Aţi petrecut prea mult timp plângându-vă de milă, e timpul să zâmbiţi şi să plutiţi.


Raci - la copii

În acest an, petreceţi mai mult timp cu cei mici. Vă faceţi confesiuni, promisiuni, ieşiţi împreună, vă distraţi şi vă apropiaţi mai mult ca oricând. Asta nu înseamnă că relaţia cu persoana iubită merge prost, dimpotrivă. Puteţi primi iubire din mai multe surse, dragostea nu prisoseşte şi nu oboseşte niciodată.


Lei - în străinătate

Călătoriile, cu cât sunt mai lungi, cu atât vă poartă mai departe şi mai adânc pe cărările sufletului. Vă puteţi întâlni iubirea vieţii în avion, în tren sau în orice loc unde se reunesc mulţi străini, poate la vreo convenţie internaţională de sport sau la o întâlnire de afaceri.


Fecioare – la muncă

Voi iubiţi ceea ce faceţi în carieră şi realizările profesionale vă împlinesc şi sufleteşte. Dar, pentru că petreceţi mult timp la birou, o relaţie se poate înfiripa oricând cu unul/a dintre colegi/e. Una serioasă şi nu neapărat cu un nou/ă-venit/ă. Se poate isca o scânteie chiar cu unul/a dintre şefi/e.


Balanţe - în iertare

Atunci când iertaţi pe cineva, vă simţiţi inima împăcată, plină de bucurie. Şi primiţi la schimb recunoştinţă. Iertarea vă poate purta pe drumul iubirii în 2018. Poate fi vorba de un/o fost/ă iubit/ă pe care l-aţi(aţi) îndepărtat-o, dar nu l-aţi(aţi) uitat-o şi pe care îl/o primiţi înapoi. Va fi un an intens.


Scorpioni - în dormitor

Dragostea fizică este dominantă pentru Scorpioni în acest an. Câteodată e mai bine să nu vă implicaţi atât de mult sentimental, ci doar să vă bucuraţi de experienţa simţurilor. Puteţi începe o relaţie nu neapărat cu gândul de a ajunge la altar, ci pentru a trăi momente intense între aşternuturi.


Săgetători - în viaţa de zi cu zi

Voi o să vă îndrăgostiţi de viaţa voastră, aşa cum e ea, imperfectă. Învăţaţi să apreciaţi mai mult un răsărit, o bătaie cu zăpadă, o ploaie de vară. Lucrurile mici vă aduc bucurie neasemuită, o să vă simţiţi mulţumiţi/te, veseli/e şi optimişti/ste cu privire la viitor.


Capricorni - în amintiri

Nu e vorba că nu aţi fi mulţumiţi/te de trecutul vostru, dar vă amintiţi cu drag şi dor experienţe frumoase, poate legate de prima iubire ori de începutul celei din urmă. Le retrăiţi şi poate chiar le repuneţi în scenă. Dragostea o găsiţi şi în natură, în orice peisaj superb, neatins de om.


Vărsători - într-un nouă pasiune

Puneţi mult suflet în pasiunile voastre, iar în 2018 e timpul potrivit să puneţi mai mult preţ pe una dintre ele. Indiferent că e vorba de pictură, muzică sau alergare, vă luaţi talentul în serios şi vă îndrăgostiţi de tot ce vă aduce bun această nouă activitate, ba chiar o transformaţi într-un stil de viaţă.


Peşti – prin vecini/e

Voi găsiţi iubire peste tot, aşa că jumătatea vă poate ieşi în cale şi când mergeţi să plătiţi factura de întreţinere sau în vizită la un/o unchi/mătuşă pe care nu l-aţi(aţi) mai întâlnit/-o demult. Şansele cresc dacă vă aflaţi într-un loc mistic, care să vă trezească sentimentul de magie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS