Vă va afecta intrarea planetei Jupiter în retrograd?

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Vă va afecta intrarea planetei Jupiter în retrograd?


Berbec:

Natura voastră impulsivă vă va face să aveţi un mare impact asupra lumii ce vă înconjoară. Veţi simți nevoia să vă calmaţi și să vă liniştiţi mintea. În mod obișnuit, acesta ar fi ultimul lucru pe care vi l-aţi dori. Veţi fi mult mai gânditori/are și tăcuţi/te. Va trebui să găsiţi niște noi valori și pasiuni care să se potrivească noilor voastre nevoi. Veţi încerca să vă regăsiţi și să vă cunoaşteţi mai bine pe voi înşivă/sevă. Vă veţi întreba cine sunteţi voi cu adevărat, ce vă aparține, ce vă este specific vouă. Nu trebuie să vă fie frică să fiţi sinceri/e și să răspundeţi tuturor întrebărilor care vă vor bântui mintea.


Taur:

De obicei, simțiți nevoia de siguranță. Aveţi nevoie să ştiţi unde vă aflaţi, la ce să vă așteptați și să vă pregătiţi intens pentru anumite lucruri. Acum însă veţi profita, pur și simplu, de şanse, fără să staţi prea mult să vă gândiţi. Veţi fi mult mai spontani/e. S-ar putea să vă sperie puțin, dar este exact de ce aveţi nevoie. Așa că acum veţi avea curajul să duceţi lucrurile la următorul nivel. De exemplu, să vă căsătoriţi cu partenerul/a vostru/astră sau să vorbiţi cu șeful vostru despre ideile voastre care ar putea fi geniale.


Gemeni:

Obişnuiţi să încercaţi să mulţumiţi pe toată lumea și să vă acomodaţi rapid cu tot soiul de medii. Acest retrograd vă va face să alegeţi o singură identitate și să scăpaţi de restul. Nu vă place să vă faceţi dușmani, dar nu vă place nici să lăsaţi oamenii să se apropie de voi prea ușor. Această schimbare vă va face bine, căci veţi observa în cine puteți avea încredere. Faceţi-vă remarcaţi/te pentru cine sunteţi cu adevărat.


Rac:

Obişnuiţi să fiţi foarte deschişi/se în fața celor pe care îi/le iubiţi și să vă lăsaţi sentimentele să vă dicteze ce este de făcut. Totuși, acum nu vă veţi mai simți atât de comozi/de cu asta. Vă veţi lăsa mintea să conducă. Nu trebuie să faceţi totul cu inima, uneori este mai recomandat să gândiţi bine următoarea mișcare. În perioada următoare veţi învăța acest lucru. Vă veţi reevalua, veţi înțelege ce meritați și veţi avea grijă să obţineţi asta.


Leu:

De obicei, vă place să fiţi în centrul atenției, vă place ca toate privirile să fie ațintite asupra voastră, vă place să fiţi cei/le mai buni/e și toată lumea să vă știe numele. În perioada următoare, veţi simți nevoia să fiţi ceva mai discreţi/te și să ţineţi anumite lucruri pentru voi. Vă veţi dori să ajutați pe altcineva să atingă succesul, așa că poate voi veţi deveni motivația lor. Veţi învăța că, uneori, cel mai plăcut sentiment este să ajutați pe cineva să fie pe primul loc, veţi face puțin curat în viața voastră și veţi îmbunătăți anumite lucruri, fie că este vorba de aspecte ale personalității voastre, fie că e vorba de renovarea casei.


Fecioară:

Viața voastră se învârte în jurul organizării, a muncitului din greu și a meticulozității. În următoarea perioadă vă veţi cufunda în dezordine, dar în mijlocul ei veţi descoperi niște culori care nici măcar nu aţi știut că există până acum. Câteodată, există lucruri mai importante în viață decât să fie totul perfect și curat. Uneori, haosul este cea mai frumoasă parte.


Balanță:

În mod normal, vă temeţi să intraţi într-un conflict sau să vă încurcaţi cu ceva greu. În următoarea perioadă veţi simți să puneţi punctul pe „i” și nu vă veţi teme să vorbiţi despre anumite aspecte din trecutul vostru care v-au rănit. Întunericul va deveni confortabil. Veţi învăța cum să vă descurcaţi cu adevăratele voastre sentimente, indiferent cât de urâte ar fi ele. Așadar, este un moment prielnic să vă schimbaţi locul de muncă sau să faceţi alte schimbări care vă vor fi benefice pe viitor.


Scorpion:

De cele mai multe ori sunteţi cele mai sincere persoane din cameră. Uneori vă este dificil să renunţaţi la ceva anume, indiferent câți oameni v-ar spune că e bine să renunţaţi. În următoarea perioadă veţi învăța cum să scăpaţi de aspectele toxice din viața voastră. Aveţi nevoie să faceţi loc pentru următoarele voastre aventuri și să uitați de trecut. Acordaţi-vă puțin timp pentru a vă gândi la cine sunteţi, cine vreţi să fiţi și unde vreţi să ajungeţi.


Săgetător:

Aventură, dezinvoltură, diversitate: în jurul acestor cuvinte este construită personalitatea voastră în mod normal. În următoarea perioadă veţi vrea să vă simţiţi în siguranță și confortabil. Poate veţi simți nevoia unor noi aventuri, dar cele mai frumoase lucruri le găsiţi acasă.


Capricorn:

Nu lăsaţi nimic să vă stea în cale și, de obicei, nu vă opriţi până nu terminaţi ce aveţi de făcut. În perioada următoare, o să faceţi ce vă spune inima și veţi lăsa lucrurile să se aranjeze de la sine. În viață, nu puteți să forţaţi întotdeauna lucrurile să fie așa cum vreţi voi. De multe ori, obţineţi cel mai mare succes când nu faceţi o obsesie din a îl obține.


Vărsător:

Sunteţi nişte firi mai distante, în mod normal. În următoarea perioadă, veţi găsi ceva de care vreţi să ţineţi, fie că este vorba despre o persoană, un loc sau o pasiune. Veţi simți nevoia să fiţi complet devotaţi/te. Deși poate o să vă fie teamă că vă veţi pierde libertatea, veţi observa că veţi avea mai multe beneficii concentrându-vă numai pe un singur lucru. Dacă nu aţi evoluat prea mult în ultimele luni, este timpul pentru o schimbare. Căutaţi orice și pe oricine aveţi nevoie să vă ajute să deveniţi mai buni/e.


Pești:

Sunteţi nişte firi sensibile și, adesea, trăiţi într-o lume a voastră, imaginară. În următoarea perioadă, va avea loc o schimbare drastică în viața voastră. Veţi învăța că uneori e bine să vă ascultați instinctele pentru a vă atinge întregul potențial. Astfel, vă veţi face numele cunoscut.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS