Horoscopul zilei de marţi, 6 martie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 6 martie 2018


Horoscop 6 martie 2018, Berbec:

Marţi vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de un proiect foarte important primit recent din partea superiorilor. Totul este nou pentru voi, motiv pentru care sunteţi puţin stângaci/e; în cazul în care simţiţi că nu vă descurcaţi, nu ezitaţi să cereţi sfatul colegilor/elor de echipă.


Horoscop 6 martie 2018, Taur:

Pentru ca lucrurile să evolueze aşa cum vă doriţi pe plan profesional, astăzi aveţi o idee foarte interesantă pe care alegeţi să o puneţi în practică. Ieşiţi puţin din zona de confort, însă reacţiile primite de la superiori vă ajută să aveţi mai multă încredere în voi şi să vă daţi seama că sunteţi pe drumul cel bun.


Horoscop 6 martie 2018, Gemeni:

Azi sunteţi nevoiţi/te să vă amânaţi planurile pe care le aveaţi programate pentru prânz. O persoană la care ţineţi foarte mult, cel mai probabil un/o prieten/ă foarte drag/ă, vine la voi pentru a vă cere autorul într-o problemă destul de dificilă. Faceţi tot posibilul să îl/o scoateţi din această încurcătură fără a îl/o judeca pentru alegerile făcute.


Horoscop 6 martie 2018, Rac:

Astăzi sunteţi foarte concentraţi/te asupra vieţii profesionale. Aveţi simţ practic din plin, iar aştrii vă sfătuiesc să profitaţi de aceste momente deoarece aveţi posibilitatea de a vă stabiliza bugetul. Spre seară, partenerul/a de cuplu va face un cadou frumos.


Horoscop 6 martie 2018, Leu:

Această săptămână va fi una destul de aglomerată pentru voi, motiv pentru care încă de la primele ore ale dimineţii încercaţi să vă planificaţi cât mai bine timpul astfel încât să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă face un cadou minunat.


Horoscop 6 martie 2018, Fecioară:

Sunteţi foarte prinşi/se în sarcinile pe care le aveţi de rezolvat, motiv pentru care nu sunteţi tocmai vorbăreţi/e cu oamenii din jurul vostru. Partenerul/a de cuplu se poate plânge că în această perioadă l-aţi(aţi) neglijat/-o complet; trebuie să găsiţi o soluţie pentru această situaţie.


Horoscop 6 martie 2018, Balanţă:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi prinşi/se de sarcinile profesionale; superiorii v-au dat un proiect foarte important alături de care trebuie să lucraţi alături de colegi/e. Aveţi multe idei bune, însă trebuie să ştiţi cum să le prezentaţi astfel încât să nu păreţi că încercaţi să preluaţi controlul asupra întregii echipe.


Horoscop 6 martie 2018, Scorpion:

Azi lucrurile nu sunt tocmai roz pe plan profesional; vă este dificil să interacţionaţi cu colegii/ele de echipă. Încercaţi să faceţi un efort suplimentar de voinţă şi acceptaţi chiar şi compromisurile deoarece vă doriţi foarte mult să vă axaţi mai mult pe sarcini decât pe relaţia pe care o aveţi cu ei/le.


Horoscop 6 martie 2018, Săgetător:

A şasea zi a lunii martie începe cu zâmbetul pe buze pentru voi; este posibil ca superiorii să vă cheme într-o şedinţă pentru a vă mulţumi pentru eforturile depuse în ultima perioadă. Aceştia vă vor răsplăti şi cu un bonus substanţial care vă va ajuta să vă rezolvaţi problemele financiare.


Horoscop 6 martie 2018, Capricorn:

Lucrurile par uşor dificile pe plan profesional; nu interacţionaţi foarte bine cu colegii/ele de echipă, motiv pentru care decideţi să faceţi un pas în spate şi să vă concentraţi doar asupra sarcinilor care sunt în grădina voastră. Spre seară, vă relaxaţi în compania partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 6 martie 2018, Vărsător:

Astăzi trebuie să fiţi pregătiţi/te să faceţi câteva schimbări pe plan profesional; superiorii vor să vă ocupaţi de un proiect foarte important, motiv pentru care sunteţi nevoiţi să renunţaţi sau să vă amânaţi planurile pentru următoarea perioadă. Beneficiile vor fi pe măsura muncii depuse.


Horoscop 6 martie 2018, Peşti:

În viaţa personală apar câteva persoane noi cu care nu ştiţi cum să interacţionaţi. Dacă sunteţi politicoşi/ase şi liniştiţi/te, veţi observa cât de uşor este să vă înţelegeţi cu aceştia/stea. Vă adaptaţi repede schimbărilor şi veţi putea să reluaţi cursul vieţii voastre cât mai repede cu putinţă.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS