Horoscopul sănătăţii, 19-25 martie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătăţii, 19-25 martie 2018


Horoscopul sănătăţii 19-25 martie 2018, Berbec:

Zilele de 19 şi 20 ar putea fi ceva mai intense emoţional decât restul, fapt pentru care ar fi indicat să evitați persoanele care răspândesc în jur energie negativă ori contextele sociale care vă pun în dificultate, creându-vă stări contradictorii. Bine ar fi așadar să vă feriţi de orice activitate care v-ar putea aduce într-o astfel de situație complicată sufletește.


Horoscopul sănătăţii 19-25 martie 2018, Taur:

Din păcate, este posibil ca weekendul să nu vă găsească în cea mai bună formă. Recomandat ar fi să nu vă propuneţi să întreprindeţi la finalul săptămânii activități extenuante ori care presupun să faceţi pe plac mai multor oameni. Se poate să nu vă aflaţi în dispoziția necesară de a răspunde acestor provocări. Poate ar fi mai bine dacă aţi alege să vă destindeţi în preajma unui grup mic de persoane.


Horoscopul sănătăţii 19-25 martie 2018, Gemeni:

În intervalul 19-22 martie, aţi putea trece prin stări destul de contradictorii. Așa se face că în zilele de 19 şi 20 nivelul vostru de energie ar putea fi destul de scăzut, iar starea voastră de spirit ceva mai puțin veselă decât în mod obișnuit, în timp ce la mijlocul său, vă simţiţi din nou bine în pielea voastră. Dacă reuşiţi să stăpâniţi cumva aceste fluctuații, cu siguranță nu vă vor afecta prea mult, arată horoscopul acestei săptămâni.


Horoscopul sănătăţii 19-25 martie 2018, Rac:

Din 21 încolo, starea voastră de spirit oscilează considerabil. Dacă la mijlocul săptămânii șansele sunt mari să emiteți judecăți de valoare pripite și să ajungeţi, mai devreme sau mai târziu, să regretați acest lucru, la sfârşitul ei, parcă vă simţiţi mai bine cu voi înşivă/sevă. Oferiţi din energia voastră oamenilor apropiaţi, inspiraţi-i, dar nu le permiteţi să vă vampirizeze energetic.


Horoscopul sănătăţii 19-25 martie 2018, Leu:

Weekendul pare să nu vă surprindă în cea mai bună stare. Cel mai probabil, vă veţi confrunta cu mici probleme de sănătate care nu vă permit să vă ţineţi în întregime de agenda pe care v-aţi făcut-o pentru finalul săptămânii. Bine ar fi să nu vă luaţi angajamente sociale la care trebuie să participaţi obligatoriu.


Horoscopul sănătăţii 19-25 martie 2018, Fecioară:

Dacă v-aţi făcut o programare la doctor în zilele de 20 şi 21 martie, pregătiţi-vă moral pentru eventualitatea în care va trebui să consultați încă un specialist. Șansele sunt mari să nu vă dea un diagnostic clar ori chiar să nu rămâneţi cu mare lucru de pe urma acestei vizite. Oricare ar fi situația, plasaţi sănătatea pe primul loc. Orice altceva ar trebui să vină după, deci aveţi mare grijă de voi.


Horoscopul sănătăţii 19-25 martie 2018, Balanţă:

În afara zilei de 19 martie, nu se întrevede nicio provocare. Inflamațiile la nivelul gâtului v-ar putea da târcoale la începutul săptămânii, deci asiguraţi-vă că acea zonă este protejată în totalitate împotriva intemperiilor. Altfel, s-ar putea să răciţi și la cum arată programul acestei săptămâni, nu vă permiteți acest lucru. În consecință, încercaţi să aveţi grijă ceva mai mult decât de obicei de sănătatea voastră.


Horoscopul sănătăţii 19-25 martie 2018, Scorpion:

Zilele de 19 şi 20 ar putea veni la pachet cu destul de multe provocări pe acest plan, deci nu vă propuneţi să întreprindeţi activități obositoare săptămâna aceasta. Rezumaţi-vă la un program puțin solicitant care nu presupune să puneţi la bătaie prea multă energie. Recomandat ar fi deci să vă menajaţi, astfel încât ca organismul vostru să nu se resimtă încă de la începutul acestei săptămâni.


Horoscopul sănătăţii 19-25 martie 2018, Săgetător:

Weekendul nu se anunță prea strălucit pe acest plan. Măsura este aliatul vostru de nădejde perioada aceasta, deci nu vă propuneţi să exageraţi cu ceva la sfârşitul săptămânii. În caz contrar, s-ar putea să nu puteți profita de timpul liber la maximum. Alegeţi alimentele ușoare și activitățile relaxante. Acum nu este un moment bun să vă suprasolicitați și să vă extenuaţi.


Horoscopul sănătăţii 19-25 martie 2018, Capricorn:

Intervalul 21-23 martie nu se arată a fi unul prea reușit pe acest plan. Tentația de a vă autosabota poate fi destul de mare, deci fiţi mai blânzi/de cu voi înşivă/sevă și nu vă lăsaţi atraşi/se în capcana gândurilor mai puțin pozitive. Dacă credeţi că v-ar prinde bine meditația și introspecția, acordaţi-le timp din timpul vostru, dar nu vă afundaţi și mai mult în melancolie.


Horoscopul sănătăţii 19-25 martie 2018, Vărsător:

În cursul zilei de 21 martie, ceva anume dă semne de schimbare pe acest plan. Este cât se poate de clar că se dorește să aduceţi anumite modificări felului în care gândiţi. Perseveraţi de o vreme încoace în niște tipare care nu fac decât să vă țină în loc și chiar să vă tragă în jos în anumite situații. Depinde doar de voi să vă puneţi ordine în minte și să faceţi ceva în acest sens.


Horoscopul sănătăţii 19-25 martie 2018, Peşti:

În cursul zilei de 21, se poate să nu vă simţiţi tocmai bine. Totuși, acest lucru nu înseamnă neapărat că vă veţi alege cu o afecțiune sau alta. Cel mai probabil, vă pricopsiţi cu o stare de disconfort la nivelul membrelor inferioare, fie pentru că nu prea faceţi sport, fie din cauza faptului că staţi prea mult în picioare. Oricare ar fi situația, cert este că moderația este cheia, arată horoscopul săptămânii.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS