Horoscopul zilei de duminică, 18 martie 2018

Horoscop zilnic adevărat: duminică, 18 martie 2018


Horoscop 18 martie 2018, Berbec:

Azi încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu oamenii dragi din viaţa voastră; comunicaţi deschis şi sincer şi sunteţi dispuşi/se să faceţi compromisuri pentru a rezolva problemele nerezolvate. Spre seară, este posibil să participaţi la un eveniment important, unde aveţi ocazia să întâlniţi pe cineva interesant, arată horoscopul zilnic.


Horoscop 18 martie 2018, Taur:

Ziua de duminică este una frumoasă pentru voi deoarece primiţi o vizită de la o persoană (sau mai multe) de departe, pe care nu le-aţi/aţi mai văzut-o de foarte mult timp. Spre seară, este posibil să deschideţi cutia amintirilor, motiv pentru care cel mai probabil veţi fi nostalgici/e.


Horoscop 18 martie 2018, Gemeni:

Aveţi parte de o zi plină de lupte astăzi. Parcă toată lumea încearcă să vă lovească acolo unde vă doare mai tare. Va fi și mai grav atunci când observaţi aceeași atitudine și din partea persoanelor la care ţineţi cel mai mult, avertizează horoscopul zilei.


Horoscop 18 martie 2018, Rac:

Duminică este o zi de relaxare pentru voi; dacă în prima parte a zilei încercaţi să vă odihniţi, imediat după orele prânzului vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii personale, unde primiţi o vizită de la o persoană la care ţineţi foarte mult şi pe care nu aţi mai văzut-o de mult timp.


Horoscop 18 martie 2018, Leu:

Gândiţi-vă de două ori înainte de a lua o decizie. Tindeţi să aveţi o atitudine exagerată care vă poate costa mult, inclusiv destrămarea unor relații. Mai bine aţi încerca să vă temperaţi, avertizează horoscopul zilei de azi.


Horoscop 18 martie 2018, Fecioară:

După o săptămână destul de aglomerată, aceasta este ziua perfectă pentru a vă relaxa şi a vă încărca bateriile. Activităţile în aer liber vă ajută să vă eliberaţi mintea de griji şi de probleme. De asemenea, timpul petrecut în compania celor dragi va fi unul interesant.


Horoscop 18 martie 2018, Balanţă:

Ziua de azi pare să fie una destul de emoţionantă pentru voi; faceţi tot posibilul să rezolvaţi o problemă personală pe care o aveţi cu o rudă apropiată la care ţineţi foarte mult. Încercaţi să faceţi compromisuri pentru că vă doriţi ca relaţia să fie ca înainte.


Horoscop 18 martie 2018, Scorpion:

După o perioadă destul de aglomerată şi dificilă la locul de muncă, profitaţi de ziua de duminică pentru a vă relaxa. Faceţi tot posibilul să găsiţi activităţi care să vă ajute să vă deconectaţi de tot ce înseamnă viaţa profesională, griji şi sarcini rămase nerezolvate.


Horoscop 18 martie 2018, Săgetător:

A doua zi de weekend pare să fie una foarte frumoasă; încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze deoarece primiţi o veste frumoasă din partea unei persoane la care ţineţi foarte mult şi pentru care vă bucuraţi maxim. Spre seară, petreceţi în compania prietenilor/elor.


Horoscop 18 martie 2018, Capricorn:

Nu aveţi planuri foarte mari pentru ziua de astăzi, vreţi doar să vă relaxaţi. După orele prânzului este posibil să primiţi un semn de la un/o prieten/ă îndepărtat/ă de care nu aţi mai auzit de foarte mult timp. Seara va fi una frumoasă şi interesantă deoarece o petreceţi la un eveniment sofisticat.


Horoscop 18 martie 2018, Vărsător:

Ziua de duminică vă găseşte mai fericiţi/te ca niciodată; aveţi parte de câteva momente foarte relaxante care vă ajută să uitaţi de griji şi de problemele de la locul de muncă. Spre seară, aveţi parte de o conversaţie plăcută şi interesantă cu o rudă apropiată.


Horoscop 18 martie 2018, Peşti:

A doua zi de weekend pare să fie una frumoasă pentru voi; fie o persoană la care ţineţi foarte mult vă surprinde cu un cadou neaşteptat, fie partenerul/a de cuplu vă oferă dovezi de dragoste. Cert este că sunteţi cu zâmbetul pe buze tot timpul şi reuşiţi să îi/le molipsiţi şi pe cei/le din jurul vostru cu această stare de bine.