Horoscopul zilei de joi, 8 februarie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 8 februarie 2018


Horoscop 8 februarie 2018, Berbec:

Azi încercaţi să rezolvaţi problemele cu care vă confruntați pe plan profesional, însă vă este greu să vă înţelegeţi cu colegii/ele de echipă și superiorii. Nu este o perioadă tocmai favorabilă pentru negocieri și discuții importante deoarece oricât de mult aţi încerca nu veţi reuși să ajungeţi la un comun acord.


Horoscop 8 februarie 2018, Taur:

Lucrurile evoluează frumos pentru voi în ceea ce privește proiectele de care vă ocupaţi în afara locului de muncă. S-ar putea ca astăzi să mai primiţi o ofertă de colaborare foarte frumoasă, care vă va ajuta să creşteţi și mai mult și să ajungeţi acolo unde vă doriţi mai repede.


Horoscop 8 februarie 2018, Gemeni:

Ziua de joi pare să fie una frumoasă pentru Gemeni. În prima parte a zilei reuşiţi să vă ocupaţi de sarcinile profesionale cu zâmbetul pe buze. Spre seară, o persoană foarte dragă are nevoie de ajutorul vostru într-o problemă mai delicată, așa că faceţi tot posibilul să o ajutați.


Horoscop 8 februarie 2018, Rac:

Ziua de azi este una frumoasă pentru Raci. Aştrii sunt de partea voastră, așa că ar fi bine să profitați de șansele voastre în aceste momente. Pe plan profesional aveţi posibilitatea de a începe un proiect frumos, care vă va ajuta să creşteţi nu doar în carieră, ci și în ceea ce privește viața financiară.


Horoscop 8 februarie 2018, Leu:

Începeţi să vă acomodaţi cu schimbările care au apărut în viața voastră în ultima perioadă. Mai mult decât atât, sunteţi cu zâmbetul pe buze și vă bucuraţi de fiecare moment petrecut în compania oamenilor dragi din jurul vostru. Spre seară, este posibil ca partenerul/a de cuplu să vă facă o surpriză frumoasă.


Horoscop 8 februarie 2018, Fecioară:

Un/o coleg/ă de echipă sau un/o prieten/ă foarte drag/ă vă face cunoștință cu o persoană importantă care vă poate ajuta să începeţi un proiect interesant pe plan profesional. Aveţi încredere în voi, sunteţi pe drumul cel bun. Schimbările sunt întotdeauna înfricoșătoare, însă lucrurile vor evolua cum nu se poate mai bine pentru voi.


Horoscop 8 februarie 2018, Balanţă:

Astăzi este posibil ca un/o prieten/ă la care ţineţi foarte mult să vă propună să colaborați pentru un proiect interesant, cu șanse mari de reușită. Dacă vă uniți forțele aveți posibilitatea de a avea multe beneficii pe plan financiar într-un timp destul de scurt.


Horoscop 8 februarie 2018, Scorpion:

O persoană la care ţineţi foarte mult vă cere ajutorul într-o problemă mai delicată, motiv pentru care încercaţi să vă amânaţi sarcinile și planurile astfel încât să o puteți ajuta. Spre seară, este posibil să vă bucuraţi de compania partenerului/ei de cuplu sau a unei rude.


Horoscop 8 februarie 2018, Săgetător:

Sunteţi destul de sensibili/e în această perioadă, motiv pentru care aştrii vă sfătuiesc să evitați întâlnirile importante și negocierile profesionale. De asemenea, înainte de a lua orice decizie, încercaţi să vă cântăriţi foarte bine opțiunile și să vă sfătuiţi cu persoanele în care puteți avea încredere.


Horoscop 8 februarie 2018, Capricorn:

Aveţi o idee foarte bună pe care vreţi să o puneţi în practică de ceva timp; este vorba despre un proiect nou pe care să îl începeţi în următoarea perioadă. Trebuie să fiţi siguri/e că aveţi timpul necesar deoarece acesta vă poate solicita foarte mult nu doar în ceea ce privește timpul petrecut pentru a rezolva tot ce vă doriţi, ci și energia depusă.


Horoscop 8 februarie 2018, Vărsător:

Această perioadă a fost una mai dificilă pentru voi; aţi avut multe pe cap, în special lucruri noi la care aţi fost nevoiţi/te să vă adaptaţi. Chiar și așa, încercaţi să vă relaxaţi și să lăsaţi ca timpul să își joace cartea. În scurt timp, totul va reveni la normal.


Horoscop 8 februarie 2018, Peşti:

Este posibil ca azi să aveţi parte de o întâlnire cu un/o posibil/ă colaborator/are pentru a discuta despre un proiect extrem de important. Trebuie să vă înzestraţi cu multă răbdare și să daţi dovadă de diplomație. Ascultaţi sfaturile primite de la persoanele din jurul vostru, însă bazaţi-vă pe intuiție.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS