Horoscopul zilei de luni, 5 februarie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 5 februarie 2018


Horoscop 5 februarie 2018, Berbec:

Azi vă iese în cale o persoană interesantă care va avea un impact destul de mare asupra voastră; aceasta vă propune să începeţi o colaborare frumoasă pentru un proiect la care voi visaţi de ceva timp. Nici nu mai staţi să analizaţi oferta şi acceptaţi pe loc.


Horoscop 5 februarie 2018, Taur:

Relaţia cu partenerul/a de cuplu este pe drumul cel bun. Este posibil ca astăzi să fiţi surprinşi/se de o propunere frumoasă sau poate chiar o cerere în căsătorie. Spre seară, în cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi ocazia să întâlniţi o persoană interesantă de care vă veţi îndrăgosti imediat.


Horoscop 5 februarie 2018, Gemeni:

Profitaţi de ziua de luni şi încercaţi să vă concentraţi asupra vieţii profesionale; urmează o săptămână plină pentru voi, motiv pentru care vreţi să vă planificaţi cât mai bine zilele de muncă astfel încât să nu rămâneţi în urmă cu sarcinile profesionale.


Horoscop 5 februarie 2018, Rac:

Încercaţi să petreceţi tot mai mult timp alături de persoanele dragi din viaţa voastră. Comunicarea cu acestea se desfăşoară fără probleme în această perioadă. Pe plan sentimental, este posibil ca partenerul/a de cuplu să vă facă o propunere frumoasă pentru viitorul vostru.


Horoscop 5 februarie 2018, Leu:

Aveţi foarte multă energie şi vreţi să o consumaţi; aştrii, însă, vă recomandă să nu vă epuizaţi energia pentru că vă aşteaptă o săptămână destul de încărcată. În schimb, încercaţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de aceste momente liniştite şi frumoase.


Horoscop 5 februarie 2018, Fecioară:

În această perioadă încercaţi să comunicaţi mai mult şi mai deschis cu persoanele dragi din viaţa voastră. Este momentul să lăsaţi în urmă trecutul, să treceţi peste resentimente şi să rezolvaţi conflictele mai vechi avute cu prieteni/e dragi sau poate chiar membrii/ele familiei.


Horoscop 5 februarie 2018, Balanţă:

Astăzi aştrii vă oferă posibilitatea de a începe o afacere nouă sau chiar un proiect interesant. Participaţi la o întâlnire de afaceri frumoasă, unde aveţi ocazia să cunoaşteţi multe persoane importante. Una dintre acestea vă poate face o propunere de colaborare pentru viitorul apropiat.


Horoscop 5 februarie 2018, Scorpion:

Încercaţi să luaţi câteva decizii importante în această perioadă. Chiar dacă de obicei vă bazaţi pe intuiţie, aştrii vă sfătuiesc ca de această dată să fiţi deschişi/se şi să acceptaţi şi sfaturile primite de la persoanele dragi deoarece este posibil ca ele să vadă lucrurile cu alţi ochi.


Horoscop 5 februarie 2018, Săgetător:

Azi vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra voastră; consideraţi că este timpul să învăţaţi mai multe despre voi, să vă relaxaţi şi să vă mulţumiţi sufletul. Este posibil să încercaţi activităţi frumoase precum yoga, pilates sau meditaţie. De asemenea, plimbările lungi în aer liber vă pot face mult bine.


Horoscop 5 februarie 2018, Capricorn:

Luni este o zi foarte bună pentru zodia voastră, în special în ceea ce priveşte viaţa profesională deoarece puteţi primi o veste frumoasă pe care o aşteptaţi de mult timp. Sărbătoriţi acest succes alături de persoanele dragi din viaţa voastră.


Horoscop 5 februarie 2018, Vărsător:

Astăzi superiorii vă fac o propunere destul de importantă la care nici nu ar trebui să staţi să vă gândiţi; aveţi şansa să lucraţi la un proiect foarte important alături de colegi/e de la care aveţi multe de învăţat. Spre seară, reuşiţi să vă relaxaţi în compania celor dragi.


Horoscop 5 februarie 2018, Peşti:

Azi aveţi ocazia să vă implicaţi într-o activitate foarte frumoasă care vă va ajuta să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de o zi minunată. Spre seară, primiţi în vizită o persoană dragă, pe care nu aţi mai văzut-o de mult timp, cu care purtaţi discuţii interesante şi care vă va ajuta să vă faceţi ordine pe plan sentimental.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS