Horoscopul zilei de sâmbătă, 10 februarie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 10 februarie 2018


Horoscop 10 februarie 2018, Berbec:

Acesta este un moment foarte bun pentru a fi sinceri/e nu doar cu voi, ci şi cu oamenii din jurul vostru. Consideraţi că nu mai puteţi purta o mască, motiv pentru care hotărâţi să vă puneţi sufletul pe tavă. Este posibil să fie mai emoţionant decât credeţi, însă vă veţi simţi din nou liberi/e.


Horoscop 10 februarie 2018, Taur:

Ziua de azi pare să fie una foarte frumoasă pentru voi; în prima parte a zilei vă ocupaţi de viaţa profesională, unde vă concentraţi atenţia asupra sarcinilor importante pe care le aveţi de rezolvat. Spre seară, este posibil să petreceţi momente frumoase în compania celor dragi vouă.


Horoscop 10 februarie 2018, Gemeni:

La locul de muncă apar câteva schimbări importante care vă fac să vă amânaţi planurile pe care le aveaţi pentru astăzi şi următoarea perioadă. Încercaţi să vă adaptaţi acestor modificări astfel încât să vedeţi rezultatele muncii voastre. Spre seară, întreaga atenţie este îndreptată asupra relaţiei sentimentale.


Horoscop 10 februarie 2018, Rac:

Ziua de azi vă găseşte destul de sensibili/e; s-au adunat destul de multe pe plan profesional şi încercaţi să ţineţi pasul cu totul. Din fericire, persoana iubită este foarte atentă cu voi şi încearcă să vă ajute să depăşiţi această situaţie dificilă; trebuie doar să îi permiteţi acest lucru.


Horoscop 10 februarie 2018, Leu:

Încă de la primele ore ale dimineţii vă concentraţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de multe lucruri importante. Sunteţi uşor obosiţi/te, însă continuaţi să vă vedeţi de treaba voastră deoarece nu vreţi să rămâneţi în urmă cu sarcinile. Seara va fi una frumoasă.


Horoscop 10 februarie 2018, Fecioară:

În această perioadă încercaţi să fiţi mai atenţi/te la emoţiile pe care le transmit oamenii din jurul vostru, în special cei/le cu care aveţi o relaţie foarte apropiată. Spre seară, este posibil ca partenerul/a de cuplu să vă facă o propunere frumoasă pentru viitorul vostru.


Horoscop 10 februarie 2018, Balanţă:

La locul de muncă reuşiţi să vă ocupaţi de toate sarcinile pe care le aveţi planificate pentru astăzi. După sfârşitul programului, vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu, unde purtaţi o discuţie extrem de frumoasă despre ce vă aşteaptă în viitor şi ce lucruri vă doriţi să schimbaţi.


Horoscop 10 februarie 2018, Scorpion:

Ziua de azi este petrecută în întregime la locul de muncă; apar câteva proiecte noi şi trebuie să vă împărţiţi sarcinile cu partenerii/ele de afaceri şi colegii/ele de echipă. Dacă vă înzestraţi cu răbdare în discuţiile pe care le purtaţi cu aceştia/stea, vă veţi înţelege de minune.


Horoscop 10 februarie 2018, Săgetător:

Deşi prima parte a zilei va fi una uşor plictisitoare, în care nu veţi avea chef de nimic, imediat după orele prânzului reuşiţi să vă mobilizaţi şi să finalizaţi un proiect profesional destul de important. Spre seară, este posibil să primiţi o vizită surpriză.


Horoscop 10 februarie 2018, Capricorn:

Relaţiile cu oamenii din jurul vostru (chiar şi cu cei necunoscuţi) decurg armonios în această perioadă; aveţi multă răbdare şi comunicaţi excelent cu toată lumea. Pe plan sentimental, în cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi posibilitatea de a întâlni pe cineva interesant.


Horoscop 10 februarie 2018, Vărsător:

Deşi sunteţi uşor iritaţi/te în prima parte a zilei, reuşiţi să comunicaţi destul de bine cu oamenii din jurul vostru. Daţi dovadă de multă răbdare şi chiar aveţi posibilitatea de a bate palma pentru un proiect frumos ce se va desfăşura pe o perioadă destul de lungă de timp.


Horoscop 10 februarie 2018, Peşti:

Încercaţi să renunţaţi la nervi şi la stres în această perioadă; în schimb, îndrăzniţi să zâmbiţi mai mult, să fiţi prezenţi/te în discuţiile cu care le purtaţi cu oamenii dragi din viaţa voastră şi, cel mai important, să apreciaţi mai mult lucrurile mici care vă pun zâmbetul pe buze.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS