Horoscopul zilei de vineri, 5 ianuarie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 5 ianuarie 2018


Horoscop 5 ianuarie 2018, Berbec:

În prima parte a zilei de vineri trebuie să rezolvaţi câteva sarcini profesionale; sunteţi foarte concentraţi/te asupra acestora şi vă descurcaţi de minune în rezolvarea lor. Imediat după orele prânzului, întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii personale, unde încercaţi să vă ocupaţi de treburile de prin casă.


Horoscop 5 ianuarie 2018, Taur:

Vreţi să faceţi din 2018 cel mai bun an al vostru, motiv pentru care faceţi tot posibilul să vă concentraţi atenţia asupra ideilor pe care le aveţi şi să încercaţi să veniţi cu planuri cât mai detaliate şi să vă apucaţi de treabă. Partenerul/a de cuplu are încredere în voi şi vă oferă tot sprijinul moral de care aveţi nevoie.


Horoscop 5 ianuarie 2018, Gemeni:

Ziua de azi începe normal, cu sarcinile obişnuite pe plan profesional însă, după orele prânzului aştrii par să vă scoată în cale o persoană interesantă, iar lucrurile o vor lua pe alt făgaş de acum înainte. Această persoană va juca un rol destul de important în viitorul vostru.


Horoscop 5 ianuarie 2018, Rac:

Lucrurile se schimbă frumos pentru voi; răbdarea avută în ultima perioadă pare să dea rezultate foarte bune pe plan profesional. De asemenea, este posibil să primiţi şi câteva propuneri de colaborări interesante, care vă vor aduce beneficii financiare dacă le acceptaţi.


Horoscop 5 ianuarie 2018, Leu:

Ziua de astăzi pare să fie una foarte frumoasă şi liniştită pentru voi; aveţi timp să vă puneţi în ordine gândurile şi sentimentele şi să încercaţi să faceţi câteva schimbări pe plan personal. În relaţia cu partenerul/a de cuplu, lucrurile merg cum nu se poate mai bine.


Horoscop 5 ianuarie 2018, Fecioară:

Oricât de mult aţi încerca, această perioadă nu este una tocmai bună pentru schimbări indiferent de planul asupra căruia vă concentraţi. Aştrii vă sfătuiesc să nu vă pierdeţi speranţa, ci doar să aveţi răbdare; va veni şi timpul vostru.


Horoscop 5 ianuarie 2018, Balanţă:

Pe plan personal, este posibil să aveţi parte de o mică discuţie aprinsă cu partenerul/a de cuplu sau un/o membru/ă al(a) familiei. Nu vă lăsaţi conduşi/se de instinct, încercaţi să faceţi un pas în spate şi să acţionaţi cât mai calm cu putinţă astfel încât să nu răniţi această persoană.


Horoscop 5 ianuarie 2018, Scorpion:

Ziua de azi începe cu surprize pentru voi; o persoană foarte dragă, cel mai probabil membru/ă al(a) familiei sau prieten/ă apropiat/ă, vă dă o veste bună pe care o aşteptaţi de mult timp. Întreaga zi sunteţi cu zâmbetul pe buze şi reuşiţi să îi/le molipsiţi şi pe cei/le din jurul vostru cu această stare de bine.


Horoscop 5 ianuarie 2018, Săgetător:

Pe plan profesional, lucrurile nu merg deloc aşa cum vă doriţi; mai mult, din cauza unei greşeli făcute de unul/a dintre colegii/ele de echipă, este posibil ca superiorii să hotărască să anuleze un proiect destul de important. Vă este greu să vă păstraţi calmul, motiv pentru care încercaţi să interacţionaţi cât mai puţin cu cei/le din jurul vostru.


Horoscop 5 ianuarie 2018, Capricorn:

Ziua de astăzi este una destul de frumoasă pentru voi; apar câteva oportunităţi interesante de colaborare, motiv pentru care faceţi tot posibilul să vă mobilizaţi şi să le răspundeţi cât mai repede cu putinţă. Seara pare să fie petrecută alături de persoanele dragi.


Horoscop 5 ianuarie 2018, Vărsător:

Azi încercaţi să comunicaţi cât mai deschis cu oamenii din jurul vostru, în special cu membrii/ele familiei, unde încercaţi să rezolvaţi mici probleme între aceştia/stea. Nu vă place să fiţi puşi/se la mijloc, însă de data asta acceptaţi acest lucru deoarece ştiţi că este pentru binele tuturor.


Horoscop 5 ianuarie 2018, Peşti:

Încercaţi să faceţi câteva schimbări interesante pe plan profesional; ieşiţi din zona de confort şi alegeţi să mergeţi pe un alt drum. Partenerul/a de cuplu vă este alături şi vă susţine necondiţionat în deciziile pe care le luaţi. Spre seară, primiţi o veste bună de la un/o prieten/ă drag/ă.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS