Horoscopul zilei de vineri, 8 decembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 8 decembrie 2017


Horoscop 8 decembrie 2017, Berbec:

Din cauza unei neînţelegeri avute cu un/o coleg/ă de echipă în timpul unei întâlniri pot apărea câteva probleme neplăcute. Încercaţi să vă păstraţi calmul astfel încât să nu vă stricaţi ziua de astăzi cu certuri ridicole şi amărăciune. Spre seară, primiţi o veste frumoasă.


Horoscop 8 decembrie 2017, Taur:

Ziua de azi pare să fie una frumoasă pentru voi, în special pe plan profesional. Sunteţi foarte creativi/e şi reuşiţi să veniţi cu idei foarte bune în ceea ce priveşte viitoarele proiecte. Primiţi un sfat foarte bun de care să ţineţi cont pe viitor.


Horoscop 8 decembrie 2017, Gemeni:

Întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii profesionale; după o discuţie avută cu superiorii, consideraţi că este momentul să faceţi câteva schimbări. Mare atenţie, însă, la modul în care vă expuneţi ideile. Dacă aveţi răbdare, toată lumea va fi de partea voastră.


Horoscop 8 decembrie 2017, Rac:

Este posibil ca ziua de astăzi să vină cu o schimbare radicală pentru voi; o persoană necunoscută vă propune o colaborare foarte frumoasă, cu beneficii destul de mari nu doar pentru cariera voastră, ci şi pe plan profesional. Discutaţi cu partenerul/a de cuplu şi hotărâţi să acceptaţi această provocare.


Horoscop 8 decembrie 2017, Leu:

În ultima perioadă în viaţa voastră s-au întâmplat destul de multe lucruri; multe schimbări, multe decizii luate, multe emoţii şi stări. Din fericire, iată că acum totul se aşază în favoarea voastră. În sfârşit, reuşiţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de noua etapă pe care aţi început-o.


Horoscop 8 decembrie 2017, Fecioară:

Relaţia cu partenerul/a de cuplu pare să se fi răcit în această perioadă; v-aţi dedicat întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, iar persoana iubită nu este tocmai încântată de faptul că a fost trecută pe plan secund. Încă aveţi foarte mult de muncă şi vă este greu să vă împărţiţi timpul.


Horoscop 8 decembrie 2017, Balanţă:

Deşi credeaţi că problemele s-au rezolvat pe plan sentimental, iată că primiţi o veste nu tocmai plăcută din partea partenerului/ei de cuplu. Urmează o perioadă mai dificilă pentru voi, important este să comunicaţi, să fiţi sinceri unul cu celălalt şi să fiţi dispuşi să faceţi compromisuri.


Horoscop 8 decembrie 2017, Scorpion:

Astăzi vă înzestraţi cu foarte multă răbdare pentru a vă ocupa de toate sarcini profesionale primite din partea superiorilor; este destul de multă agitaţie în echipa voastră, motiv pentru care faceţi tot posibilul să staţi cât mai departe de discuţiile aprinse.


Horoscop 8 decembrie 2017, Săgetător:

Vă doriţi foarte mult să îi mulţumiţi partenerului/ei pentru tot ce a făcut pentru voi în ultima perioadă, motiv pentru care decideţi să îi pregătiţi o surpriză. Faceţi tot posibilul să puneţi la punct toate detaliile astfel încât să îl/o răsplătiţi aşa cum merită. Cu siguranţă va fi surprins/ă.


Horoscop 8 decembrie 2017, Capricorn:

Azi întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii profesionale; faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de o sarcină importantă, care v-a tot dat bătăi de cap în ultima perioadă. Sfatul unui/ei coleg/e de echipă vă poate ajuta foarte mult în această perioadă deoarece veţi reuşi să vedeţi lucrurile cu alţi ochi.


Horoscop 8 decembrie 2017, Vărsător:

Deşi aveţi foarte multe lucruri de care trebuie să vă ocupaţi astăzi, sunteţi foarte relaxaţi/te. Primele ore ale dimineţii sunt pentru ritualul de dimineaţă şi pentru momente frumoase alături de partenerul/a de cuplu. Spre seară, primiţi o veste frumoasă de la un/o prieten/ă drag/ă.


Horoscop 8 decembrie 2017, Peşti:

Ziua de azi este una foarte bună pentru a face câteva schimbări în viaţa voastră; este posibil să fiţi foarte creativi/e şi să vă doriţi să redecoraţi casa. Aveţi multe idei frumoase, aşa că mergeţi să faceţi câteva cumpărături. Este posibil ca la final să realizaţi că v-aţi luat mai multe accesorii decât aveaţi nevoie.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS