Horoscopul zilei de duminică, 3 decembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 3 decembrie 2017


Horoscop 3 decembrie 2017, Berbec:

Aveţi mare grijă cu ceea ce se întâmplă în jurul vostru, deoarece astăzi cineva încearcă să vă înșele. Va face tot posibilul ca să vă inducă în eroare, pentru că vă vrea răul, din păcate. Dacă sunteţi însă vigilenţi/te, atenţi/te în toate părțile, nu aveţi cum să fiţi duşi/se de nas.


Horoscop 3 decembrie 2017, Taur:

Ziua de duminică pare să fie dedicată vieţii sentimentale pentru Tauri. Partenerul/a de cuplu vă surprinde cu un cadou special. În cazul în care sunteţi singuri/e, aştrii sunt generoşi cu voi şi vă scot în cale o persoană foarte interesantă; puteţi bune bazele unei relaţii de lungă durată.


Horoscop 3 decembrie 2017, Gemeni:

Aştrii vă sfătuiesc ca astăzi să faceţi tot posibilul să vă bucuraţi de aceste momente frumoase. Activităţile în aer liber vă vor ajuta să vă relaxaţi şi să scăpaţi de toate gândurile negative adunate în ultima perioadă. Spre seară, primiţi o vizită interesantă din partea unui om drag.


Horoscop 3 decembrie 2017, Rac:

Este posibil ca azi să primiţi o ofertă de colaborare într-o altă localitate sau chiar o altă ţară. Sună foarte tentant, însă aveţi nevoie de timp pentru a analiza situaţia. Vorbiţi şi cu partenerul/a de cuplu şi împreună luaţi cea mai bună decizie pentru voi.


Horoscop 3 decembrie 2017, Leu:

Astăzi comunicarea cu oamenii din jurul vostru pare să fie una destul de dificilă. Aştrii vă sfătuiesc să aveţi răbdare şi, pe cât posibil, să încercaţi să vă retrageţi din discuţie înainte de a fi prea târziu. Nu vreţi să creaţi conflicte pe care mai târziu cu siguranţă le veţi regreta.


Horoscop 3 decembrie 2017, Fecioară:

Azi va exista o interferenţă nedorită cu planurile voastre; este posibil ca un/o colaborator/are să aibă o atitudine negativă nu doar faţă de voi, ci şi de munca voastră. Sunteţi destul de deranjaţi/te de situaţie, însă vă păstraţi calmul şi rezolvaţi această problemă cu mult profesionalism.


Horoscop 3 decembrie 2017, Balanţă:

După o săptămână extrem de complicată şi aglomerată pe plan profesional, profitaţi de ziua de 3 decembrie şi încercaţi să vă relaxaţi. O zi petrecută în natură vă va ajuta să vă liniştiţi şi să vă încărcaţi bateriile. Răsfăţaţi-vă pentru că meritaţi.


Horoscop 3 decembrie 2017, Scorpion:

A treia zi a lunii promite atât reuşite, cât şi eşecuri. Este foarte important să vă păstraţi calmul şi să rămâneţi în gardă deoarece niciodată nu ştiţi ce urmează după colţ. Ascultaţi sfaturile primite de la persoanele dragi, însă bazaţi-vă pe instinct. Voi ştiţi cel mai bine ce vă doriţi.


Horoscop 3 decembrie 2017, Săgetător:

Ziua de azi vine cu numeroase surprize pentru voi, unele frumoase, altele mai puţin plăcute. Este posibil să ajungeţi să plângeţi şi să râdeţi în acelaşi timp. Contează foarte mult ca în această perioadă să vă păstraţi calmul şi să acceptaţi ajutorul celor din jurul vostru.


Horoscop 3 decembrie 2017, Capricorn:

Vă doriţi foarte mult să vedeţi o evoluţie pe plan profesional, însă aţi uitat că drumul pe care mergeţi este destul de anevoios. Aştrii vă sfătuiesc să învăţaţi să aveţi răbdare; dacă ştiţi să luaţi lucrurile uşor, veţi găsi o variantă să vă bucuraţi de această călătorie. În plus, beneficii sunt la tot pasul.


Horoscop 3 decembrie 2017, Vărsător:

Astăzi încercaţi să petreceţi cât mai mult timp de unii/ele singuri/e; consideraţi că a venit momentul să faceţi câteva schimbări pe plan personal, însă înainte de acest lucru încercaţi să vă puneţi în ordine gândurile şi sentimentele şi să luaţi decizii bazate pe ce vă spune inima.


Horoscop 3 decembrie 2017, Peşti:

Vă confruntaţi cu câteva probleme la locul de muncă, însă rămâneţi cu zâmbetul pe buze. Învăţaţi să vă relaxaţi, să vă păstraţi calmul şi reuşiţi să vedeţi lucrurile cu alţi ochi. În plus, un sfat venit din partea unui superior vă ajută să găsiţi metode eficiente de a rezolva situaţia imediat.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS