Horoscopul zilei de joi, 21 decembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 21 decembrie 2017


Horoscop 21 decembrie 2017, Berbec:

Vă pregătiţi cu paşi repezi pentru sărbătorile de iarnă; aveţi totul planificat şi încercaţi să vă rezolvaţi sarcinile pas cu pas. După orele prânzului s-ar putea să faceţi un drum prin oraşul aglomerat pentru a căuta cadouri pentru persoanele dragi.


Horoscop 21 decembrie 2017, Taur:

Sunteţi pe ultima sută de metri cu toate sarcinile profesionale şi faceţi tot posibilul să le rezolvaţi pe toate înainte de sărbători. Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi/te asupra discuţiilor cu partenerii/ele de afaceri deoarece trebuie să faceţi câteva schimbări începând cu 1 ianuarie.


Horoscop 21 decembrie 2017, Gemeni:

Ziua de joi pare să fie una obişnuită, chiar lipsită de evenimente pentru Gemeni. După ce terminaţi tot ce ţine de sarcinile profesionale, vă concentraţi întreaga atenţie asupra relaţiei personale; încercaţi să petreceţi mai multe clipe alături de cei/le dragi.


Horoscop 21 decembrie 2017, Rac:

Vă gândiţi serios să faceţi câteva schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională; deciziile pe care urmează să le luaţi sunt bine calculate şi analizate şi vin la pachet cu o serie de schimbări de care sunteţi conştienţi/te şi pe care le aşteptaţi cu zâmbetul pe buze.


Horoscop 21 decembrie 2017, Leu:

Încă de la primele ore ale dimineţii, întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii profesionale unde vă doriţi să faceţi câteva schimbări importante. Sarcinile primite din partea superiorilor vă dau bătăi de cap, însă dacă vă păstraţi calmul reuşiţi să le rezolvaţi.


Horoscop 21 decembrie 2017, Fecioară:

Interacţionaţi foarte bine cu oamenii, în special datorită faptului că aveţi multă răbdare, vă place să ascultaţi problemele celor din jurul vostru şi să îi ajutaţi să găsească o rezolvare. Seara este dedicată vieţii personale.


Horoscop 21 decembrie 2017, Balanţă:

Azi aveţi o persoană care are nevoie de ajutorul vostru într-o problemă mai dificilă. Din acest motiv decideţi să vă amânaţi toate sarcinile profesionale şi să găsiţi o soluţie pentru situaţia cu care se confruntă. Spre seară, primiţi o veste bună.


Horoscop 21 decembrie 2017, Scorpion:

Superiorii vă sfătuiesc să renunţaţi la planurile pentru astăzi deoarece au nevoie de ajutorul vostru într-o întâlnire destul de importantă; urmează să fie negociat un contract important şi trebuie să fiţi şi voi prezenţi/te deoarece aveţi şansa de a vă ocupa personal de acest viitor proiect.


Horoscop 21 decembrie 2017, Săgetător:

Încercaţi să vă adunaţi gândurile şi vă concentraţi mai mult asupra sarcinilor profesionale. Chiar şi aşa, interacţiunea cu cei/le din jurul vostru pare să fie una agitată în această perioadă. Vă pierdeţi calmul destul de uşor şi nu reuşiţi să vă spuneţi punctul de vedere fără puţină ceartă.


Horoscop 21 decembrie 2017, Capricorn:

Azi faceţi tot posibilul să rezolvaţi conflictele sentimentale sau pe cele personale. Sunteţi foarte liniştiţi/te, sunteţi dispuşi/se să ascultaţi şi să faceţi compromisuri în cazul în care este necesar. Spre seară, primiţi o vizită surpriză din partea unui om drag.


Horoscop 21 decembrie 2017, Vărsător:

Discuţiile pe care le purtaţi cu superiorii pot duce la preluarea unui proiect important începând cu anul 2018. Sunteţi cu zâmbetul pe buze şi vă bucuraţi foarte mult de acest succes. Spre seară, participaţi la un eveniment frumos organizat de o persoană dragă.


Horoscop 21 decembrie 2017, Peşti:

Astăzi nu aveţi foarte multă răbdare şi, pentru a evita conflictele şi alte probleme, decideţi să vă amânaţi discuţiile importante, negocierile şi şedinţele pentru următoarea zi. O plimbare în aer liber vă va ajuta să vă relaxaţi puţin.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS